Heren

4.9/5 van 105 klanten

Kapsalon Haarvisie is geen standaard kapsalon. Wij zijn ook gespecialiseerd in het knippen van mannen en het stylen van hun baard. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor jou. Heb je een vraag over een bepaalde behandeling of ben je toe aan een ander kapsel? Wij geven je graag persoonlijk advies. Wij zijn pas 100% tevreden wanneer jij dat ook bent.


Wij werken met en zonder afspraak, je kunt daarom altijd bij ons binnen lopen. Wij zijn een herenkapper met een gezellige en ontspannen sfeer, ook als het druk is! Mocht je toch nog even moeten wachten dan staat er een heerlijk kopje koffie of glaasje prosecco voor je klaar, wat lekkers op tafel, de nodige herenliteratuur en natuurlijk passende muziek. En uiteraard hebben wij ook gratis WiFi en hangen er videoschermen waar we de laatste trends met je delen.

Haarvisie is niet zomaar verkozen tot beste kapper van Rijswijk en Zuid-Holland. Maak vandaag nog een afspraak en laat je haar verwennen. Na één keer wil je niet anders.

Heren bij Haarvisie

heren kapper
heren kapper den haag

 

heren kapper haarvisie

 

heren kapper haarvisie rijswijk

 

heren kapper rijswijk

Meer informatie

Ervaringen

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt check Kies de gewenste datum & stylist check Meteen een afspraakbevestiging

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl

Ervaring schrijven

Ervaringen

Remon Laurens

14/10/2016 5 sterren

Met of zonder afspraak altijd ..

Heerlijke koffie tijdens het wachten en je knipbeurt..

En de haartjes altijd weer in het model dat je wenst....

Ga zo door

Jesper

12/10/2016 5 sterren

Voor het eerst bij haarvisie geweest en het was goed bevallen! Ik werd netjes ontvangen en even de tijd genomen om door te spreken wat ik met mijn haar wilde. Vervolgens geheel naar wens geknipt in een prettige sfeer en door een vriendelijke kapper (Noel) die absoluut weet wat hij doet. Tot de volgende keer!

Anoniem

06/07/2016 5 sterren

Geen ervaring maar die komt er zeker en kan allen maar nog beter worden want Mattias van kinky is bij jullie dus ik straks ook, gefeliciteerd top

Theo

20/02/2016 5 sterren

Echt een team die met je aan de gang gaat.
Een goede sweer hangt er in de winkel.
En dat resulteert in een goed eind resultaat.
Kortom hier moet je zijn voor het beste eind resultaat.

Een top team

Randy

12/02/2016 5 sterren

Vriendelijke ontvangst, goed advies en daarna een prima knipbeurt. Hier kom ik zeker terug!

Florian

28/01/2016 5 sterren

Goeie massage stoelen
En goeie hoofd massage

Martin Scheper

16/12/2015 5 sterren

Ik kom al bij Haarvisie vanaf de opening en ben nog nooit teleurgesteld met het resultaat, ondanks dat ik mij vroeger bij Haarvisie door elke kapper/kapster wassen, knippen en föhnen liet. In de loop der tijd heb ik wel mijn voorkeur voor 2 kappers ontwikkeld, maar dat heeft te maken met de gespreksstof (mannen tussen elkaar) en met niks anders, want het zijn bij Haarvisie allemaal top vakmannen en vakvrouwen. Ze luisteren goed naar je en ook geven ze regelmatig zeer goede adviezen voor het onderhoud van de haar en hoofdhuid, waar ze dan bij een volgend bezoek weer op terug komen (bewijs dat ze weten waar ze mee bezig zijn). Ook het gratis haarwassen met de hoofdmassage en de persoonlijke benadering vind ik zeer prettig en ik voel me er dan ook altijd thuis. Ze doen daar dan ook alles aan, want zodra je binnen komt nemen ze je jas aan, krijg je wat te drinken en staat er wat te snoepen voor je neus. In 1 woord geweldig. Zolang ze deze kwaliteit vast kunnen houden hoor je mij niet klagen. Top kapsalon en een eerlijke winnaar van de Kapsalon award.

Bas van Voorst

20/10/2015 5 sterren

Haarvisie is een kapsalon die kwaliteit en service geven zoals je mag verwachten! Ik ben al een aantal jaar klant van Haarvisie en ben altijd met een tevreden gevoel en een mooi kapsel naar huis gegaan.

Paul Bentvelzen

29/07/2015 5 sterren

Een gezellige kapper met verstand van haar.

Mirko

28/07/2015 5 sterren

Ben al jaren trouw klant bij haarvisie. Ben verhuisd maar naar een ander gaan; echt niet. Kwaliteit is top, altijd gezellig, ze weten precies wat ik wil!

Joost van Koot

11/07/2015 5 sterren

Ik ben al jaren klant bij Haarvisie. De service en kwaliteit zijn top, de wasbeleving is genieten en Jamal knipt altijd een strakke coupe! Een echte aanrader voor de zelfbewuste man, al mijn vrienden stuur ik door naar Haarvisie.

Martin van der Kaaij

17/06/2015 5 sterren

Na al die jaren goede servies en kwaliteit blijf ik trouw klant. Ik rij er tegenwoordig zelfs flink wat kilometers voor om. Maar op zoek naar een andere kaper, echt niet!

Joey

16/06/2015 5 sterren

Je wordt altijd volledig in de watten gelegd met een bakkie koffie en een traktatie. Je haar wordt altijd heerlijk gewassen en het knippen gebeurt altijd perfect!

Frans Peelen

29/05/2015 4 sterren

top kappers, gezellige mensen en goede sfeer!

Marc Huiberts

23/05/2015 5 sterren

Ben al heel wat jaartjes klant bij Jamal en zijn team. Laat mijn haar altijd door Jamal knippen maar door wie je ook ontvangen en/of gewassen wordt, iedereen is superaardig, kundig en zeer professioneel. Geen populair modernisme maar professionaliteit en netheid terwijl er altijd een supergezellige sfeer hangt. Het team is heel goed op elkaar ingespeeld en dat is merkbaar. Onder de bezielende aanvoering van Jamal zetten zij een topzaak neer waar je na je eerste kennismaking al voelt: “ja, dit wordt MIJN kapper”…

Elroy

20/05/2015 5 sterren

Al jaar en dag mijn vaste kapper en dat zal ook zo blijven na mijn verhuizing. Tevens is de gastvrijheid en de vriendelijkheid van het personeel op en top. O ja de cappuccino is ook top :)

Randy

15/05/2015 5 sterren

Kom er al 12 jaar denk ik en ben altijd even hartelijk ontvangen en goed geknipt, ga nooit meer weg hier.

Rob

14/03/2015 5 sterren

Ik kom nu al heel wat jaren bij HAARVISIE en ben super tevreden. Heb tussendoor ook wel eens een andere kapsalon uitgeprobeerd maar dat beviel me echt niet of het knippen was niet goed en over het verven zal ik het maar niet hebben (dan maar wat duurder). Er heerst een fijne sfeer en je wordt altijd vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee.Het haar wassen is gewoon genieten heerlijk zo’n hoofdmassage kan mij niet lang genoeg duren. Er wordt ook goed naar je geluisterd wat je wilt en er wordt prima advies gegeven zowel bij het knippen als bij het verven.Wat ik ook erg prettig vind is dat de salon is altijd schoon is. Een tijdje terug ging Noel door wie ik altijd geknipt wordt op vakantie toen kreeg ik van te voren een smsje dat hij tussen die en die datum op vakantie was en als ik dus nog door hem geknipt wilde worden dan kon ik nog voor die tijd een afspraak maken super gewoon want ondanks dat ze allemaal goed knippen wordt ik toch graag door Noel geholpen en daar wordt niet moeilijk over gedaan.
Maar om een lang verhaal kort te maken:Voor mij geen ander kapper meer.

Erik

09/02/2015 5 sterren

Ik ben geknipt bij haarvisie. Ik ben erg tevreden, geen aanmerkingen! De wasmassage heb ik als goed ervaren. De hygiene en de sfeer was top. Ontvangst, klantvriendelijkheid, kwalitieit, locatie en vakbekwaam personeel vond ik goede, sterke punten. Alleen de standaard prijs voor knippen vind ik vrij hoog, verder geen minpunten. Het is goed bevallen en ik kom ook zeker terug.

Jaap

05/02/2015 5 sterren

Ik word altijd ontspannen, met aandacht behandeld bij Haarvisie. Ik word altijd geknipt en gekleurd. Erg tevreden met de coupe, krijg vaak complimenten als “goed geknipt hoor!” De kleur is ook altijd naar mijn zin, natuurlijke look, lijkt op mijn eigen haarkleur. Ook de wasmassage was goed. Ik maak de afspraak altijd telefonisch; snel en eenvoudig voor mij. Ontvangst en het uiterlijk van de salon is goed. Deskundigheid en de techniek is goed. Ook de sfeer is goed. Er wordt voldoende tijd voor je vrij gemaakt, erg fijn.

Karsten

20/01/2015 5 sterren

Ik word elke maand weer opnieuw geholpen, door mijn standaard haarstylist. Ben altijd zeer tevreden met mijn coupe. De ontvangst in de salon is goed. De zaak ziet er ook altijd hygienisch uit. Het personeel is aardig. Er werken harde werkers bij Haarvisie, goede sfeer, een goed vast team, strak uiterlijk en een goede service. Ik ben al jaren vaste klant bij Haarvisie, maar toch word er altijd weer een goed adviesgesprek met mij gevoerd! Ik ga met de mode mee:)

Roel

11/01/2015 5 sterren

Het is altijd gezellig bij Haarvisie, vriendelijk personeel. Ik ben altijd tevreden met mijn haarcoupe. De werknemers hebben goede kennis in het vak. Prosecco op donderdag avond is een plus punt! De haarstylist heeft mij goed advies gegeven, op het begin kleurde ik altijd mijn haar, nu niet meer, mijn stylist heeft mij verteld dat grijs haar ook mooi kan zijn. Ik kom graag bij Haarvisie!

Remco

10/01/2015 5 sterren

Ik ben in november weer geknipt bij haarvisie. Ik kom er al jaren en ik blijf zeer tevreden. Je wordt altijd goed ontvangen met lekkere koffie. De salon is hygienisch en verzorgd. Personeel is klantvriendelijk, er wordt vakkundig gewerkt. Enige nadeel: Ik zou graag om 8:30 geholpen willen worden, helaas gaat de zaak pas om 9:30 open :(.

Ervaring schrijven