Heren

Herenkapper Rijswijk, Den Haag

Herenkapper Haarvisie uit Rijswijk is geen standaard kapsalon. Naast dames zijn wij zijn ook gespecialiseerd in het knippen van mannen en het stylen van hun baard. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor jou. Heb je een vraag over een bepaalde behandeling? Of ben je toe aan een ander kapsel? Wij geven je graag persoonlijk advies. Wij zijn pas 100% tevreden wanneer jij dat ook bent.

Haar knippen Heren

Wij werken met en zonder afspraak, je kunt daarom altijd bij ons binnen lopen. Wij zijn een herenkapper met een gezellige en ontspannen sfeer, ook als het druk is! Mocht je toch nog even moeten wachten dan staat er een heerlijk kopje koffie of glaasje prosecco voor je klaar, wat lekkers op tafel, de nodige herenliteratuur en natuurlijk passende muziek. En uiteraard hebben wij ook gratis WiFi en hangen er videoschermen waar we de laatste trends met je delen.

Haarvisie is niet zomaar verkozen tot beste kapper van Rijswijk/Den Haag en Zuid-Holland. Maak vandaag nog een afspraak en laat je haar verwennen. Na één keer wil je niet anders.

Blogs over het knippen van Heren

Heren bij Haarvisie

haar knippen heren, herenkapper Den Haag, haar knippen heren
haar knippen heren, herenkapper Den Haag
haar knippen heren, herenkapper Den Haag
haar knippen heren, herenkapper Den Haag

Meer informatie

Reviews Haarvisie

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging

Heren reviews van Haarvisie

Top service en leuk gekletst. En zoals gewoonlijk weer uitstekend geknipt

Joris Spaans september 26, 2023

Het ontvangst voelt als een warm bad.
Altijd een heerlijk kopje koffie bij binnenkomst en een vriendelijk praatje.
Het haarvisieteam denkt altijd met je mee, als je niet precies weet wat je wilt qua haarkapsel. Ze geven eerlijk hun mening, wat bij je past en wat niet bij je past.
Daarom ga ik ook al jaren naar deze kapper! Jij toch ook?

Andy Cooman september 25, 2023

Ik wordt altijd super fijn geholpen. Je komt altijd binnen met een warm welkom, daarna een lekkere wasmassage en vervolgens stylen.
Elke keer weer (al jaren!) super tevreden met het resultaat.
Ik heb zelf een haartransplantatie gehad en toen me haar weer begon te groeien ben ik bij Haarvisie super geadviseerd en geholpen tot het kapsel wat ik nu heb en zeer tevreden en zelfverzekerd mee ben!

Roy Waarts september 9, 2022

Super gedaan, snel en zeer vriendelijk personeel!

Eric Agterdenbosch juni 1, 2022

Zeer tervreden, nette omgeving en mooi resultaat, dank jullie wel Haarvisie!!!

Kacper Dziadosz juni 1, 2022

Top kapper✂️

Martin van der Kaaij juni 1, 2022

Wat een fantastisch bedrijf . Bij binnenkomst weten ze mijn naam al . Je wordt warm verwelkomd en kan zelfs verse munt thee of gemberthee krijgen . Normaal wordt altijd gevraagd wat voor kapsel ik wil maar bij deze kapper krijg je echt deskundig advies wat bij jou en jouw stijl past . Ook krijg je tips hoe je het best je haar kunt verzorgen . Ik ben goed geholpen door Noël en zal zeker terugkomen .

Frank Dingler juni 1, 2022

Beste kapsalon in de regio !
Tot de volgende keer!

Bas DG juni 1, 2022

Gisteren bij Haarvisie in Wateringen geweest en weer top geknipt door Charlotte! Dank je wel!
Altijd vriendelijk en hartelijk ontvangen bij Haarvisie en een heerlijk kopje koffie.

Fred Rijnenberg juni 1, 2022

Zoals altijd zit mijn haar weer prima in model, dank!

Kevin van der Valk november 15, 2021

Superfijne en zeer professionele kapper. Ik kom er al jaren met plezier. Voornamelijk behandeld door absolute toppert Noël, altijd gezellig! Niet voor niks dat ze award na award binnentrekken alsof het niets is. :)

Sander Zuiderwijk oktober 29, 2021

Een afspraak is altijd een feest, start met een heerlijke massage, lekkere verse muntthee en eindigt met een moderne nieuwe look!

Guido Hemelraad juli 17, 2021

Elke maand is het weer een feestje om bij Haarvisie langs te komen om mijn haren te laten stylen. Het is niet alleen het altijd perfect stylen wat Jamal voor mij doet maar ook de vriendelijkheid, gezelligheid en luxe waarin het geheel van Haarvisie is verpakt. Ook koop ik al mijn haarproducten alleen bij Haarvisie, want als je eenmaal echte kwaliteit gewend bent dan wil je niet meer anders! Als vaste klant in de afgelopen 25 jaar hoop ik op nog weer 25 jaar hier elke maand op bezoek te mogen komen.

Preet Mahabir juni 30, 2021

Erg fijne ervaring! Al jaren mijn kapper en ik ik zou het niet anders wensen. Vakkundige specialisten en een onwijs fijne en gezellig vibe!

Roy Van der Kroft mei 29, 2021

Zeer tevreden met Haarvisie en erg blij met Esmeralda als mij