Heren

Herenkapper Rijswijk, Den Haag

Herenkapper Haarvisie uit Rijswijk is geen standaard kapsalon. Naast dames zijn wij zijn ook gespecialiseerd in het knippen van mannen en het stylen van hun baard. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor jou. Heb je een vraag over een bepaalde behandeling? Of ben je toe aan een ander kapsel? Wij geven je graag persoonlijk advies. Wij zijn pas 100% tevreden wanneer jij dat ook bent.

Haar knippen Heren

Wij werken met en zonder afspraak, je kunt daarom altijd bij ons binnen lopen. Wij zijn een herenkapper met een gezellige en ontspannen sfeer, ook als het druk is! Mocht je toch nog even moeten wachten dan staat er een heerlijk kopje koffie of glaasje prosecco voor je klaar, wat lekkers op tafel, de nodige herenliteratuur en natuurlijk passende muziek. En uiteraard hebben wij ook gratis WiFi en hangen er videoschermen waar we de laatste trends met je delen.

Haarvisie is niet zomaar verkozen tot beste kapper van Rijswijk/Den Haag en Zuid-Holland. Maak vandaag nog een afspraak en laat je haar verwennen. Na één keer wil je niet anders.

Blogs over het knippen van Heren

Heren bij Haarvisie

haar knippen heren, herenkapper Den Haag, haar knippen heren
haar knippen heren, herenkapper Den Haag
haar knippen heren, herenkapper Den Haag
haar knippen heren, herenkapper Den Haag

Meer informatie

Reviews Haarvisie

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging

Heren reviews van Haarvisie

Ik wordt altijd super fijn geholpen. Je komt altijd binnen met een warm welkom, daarna een lekkere wasmassage en vervolgens stylen.
Elke keer weer (al jaren!) super tevreden met het resultaat.
Ik heb zelf een haartransplantatie gehad en toen me haar weer begon te groeien ben ik bij Haarvisie super geadviseerd en geholpen tot het kapsel wat ik nu heb en zeer tevreden en zelfverzekerd mee ben!

Roy Waarts september 9, 2022

Super gedaan, snel en zeer vriendelijk personeel!

Eric Agterdenbosch juni 1, 2022

Zeer tervreden, nette omgeving en mooi resultaat, dank jullie wel Haarvisie!!!

Kacper Dziadosz juni 1, 2022

Top kapper✂️

Martin van der Kaaij juni 1, 2022

Wat een fantastisch bedrijf . Bij binnenkomst weten ze mijn naam al . Je wordt warm verwelkomd en kan zelfs verse munt thee of gemberthee krijgen . Normaal wordt altijd gevraagd wat voor kapsel ik wil maar bij deze kapper krijg je echt deskundig advies wat bij jou en jouw stijl past . Ook krijg je tips hoe je het best je haar kunt verzorgen . Ik ben goed geholpen door Noël en zal zeker terugkomen .

Frank Dingler juni 1, 2022

Beste kapsalon in de regio !
Tot de volgende keer!

Bas DG juni 1, 2022

Gisteren bij Haarvisie in Wateringen geweest en weer top geknipt door Charlotte! Dank je wel!
Altijd vriendelijk en hartelijk ontvangen bij Haarvisie en een heerlijk kopje koffie.

Fred Rijnenberg juni 1, 2022

Zoals altijd zit mijn haar weer prima in model, dank!

Kevin van der Valk november 15, 2021

Superfijne en zeer professionele kapper. Ik kom er al jaren met plezier. Voornamelijk behandeld door absolute toppert Noël, altijd gezellig! Niet voor niks dat ze award na award binnentrekken alsof het niets is. :)

Sander Zuiderwijk oktober 29, 2021

Een afspraak is altijd een feest, start met een heerlijke massage, lekkere verse muntthee en eindigt met een moderne nieuwe look!

Guido Hemelraad juli 17, 2021

Elke maand is het weer een feestje om bij Haarvisie langs te komen om mijn haren te laten stylen. Het is niet alleen het altijd perfect stylen wat Jamal voor mij doet maar ook de vriendelijkheid, gezelligheid en luxe waarin het geheel van Haarvisie is verpakt. Ook koop ik al mijn haarproducten alleen bij Haarvisie, want als je eenmaal echte kwaliteit gewend bent dan wil je niet meer anders! Als vaste klant in de afgelopen 25 jaar hoop ik op nog weer 25 jaar hier elke maand op bezoek te mogen komen.

Preet Mahabir juni 30, 2021

Erg fijne ervaring! Al jaren mijn kapper en ik ik zou het niet anders wensen. Vakkundige specialisten en een onwijs fijne en gezellig vibe!

Roy Van der Kroft mei 29, 2021

Zeer tevreden met Haarvisie en erg blij met Esmeralda als mijn vaste kapster! Esmeralda neemt de tijd om te luisteren naar de wensen van de klant, denkt heel goed mee en weet precies waar ze het over heeft. Een aanrader!

Edzard Veldhuizen mei 23, 2021

Uitstekende en zeer professionele kapsalon. Je wordt altijd vriendelijk verwelkomd, ontspant zeer door de hoofdmassage aan het begin van je beurt en je komt met energie naar buiten om je kapsel aan de wereld te laten zien.

Julius oktober 24, 2020

Haarvisie is een salon welke top kwaliteit levert en het personeel zeer vriendelijk en toegankelijk zijn waardoor je je als klant zeer op je gemak voelt. Daarnaast is de wasbeleving echt een beleving.

Virgil Ippel oktober 20, 2020

De Beste kapper(s) die titel is deze kapper meer dan waard. Kom er al 25 jaar, iedere keer een feestje, gezellig, en zeer kundig. Ik kijk niet alleen uit naar de de volgende knip beurt, de hoofd massage maakt een bezoek helemaal af.

Paul Bentvelzen februari 5, 2020

Ik kom inmiddels al zo’n 28 jaar bij deze kapper.Dat is uiteraard niet voor niets.Heb nooit enige reden gevonden om hier weg te gaan.In alle opzichten wordt je met alle egards ontvangen.Een goed geknipt koppie vooraf gegaan door een wasbeurt van het haar met een heerlijke hoofdmassage vormt het hoogtepunt.De sfeer is ongedwongen en voelt aan als thuiskomen.Misschien voor de lezer(es) een overdreven weergave.Lieve mensen ga het eens zelf ervaren.

Rob Chef d’Hotel januari 11, 2020

Vandaag voor het eerst bij jullie geweest. En ik ben echt heel erg tevreden. Ik kan geen verbeterpunten bedenken. Het is precies geworden zoals ik wilde. Ga zo door!!

Sam Verwoerd januari 5, 2020