Super korte herenkapsels bij de beste kapper van Nederland

beste kapper van Nederland

Ondanks het feit dat de hair stylisten roepen dat de herenkapsels dit jaar, 2018, wel degelijk langer worden, zien we toch nog heel veel korte herenkapsels.

Heb je zin om de schaar eens goed in je lokken te laten zetten? Doen! En dit doe je natuurlijk bij de beste kapper van Nederland, Haarvisie.

Haarverzorging is zo gedaan

Een superkorte hair cut heeft zo zijn voordelen. Ten eerste zit je haar altijd goed, ten tweede hoef je het minder vaak te wassen en ten derde hoef je ’s morgens niet te stylen. Tenzij je je haar een andere textuur wilt geven.

Een nadeel kan zijn dat je wat vaker naar de kapper zult moeten want dit soort herenkapsels groeien supersnel uit. Realiseer dus dat je een soort ‘commitment’ met je kapper aangaat. Het kost je eens in de zoveel weken wat tijd en wat geld. Maar tussen die kappersbeurten in kan jouw haarstijl niet kapot.

Dit soort kapsels zijn ideaal voor sportievelingen en mannen die houden van een ‘wash and go’ hair style. Overigens is het ene superkorte herenkapsel het andere nog niet. Bekijk de foto’s maar eens. Er zijn wel degelijk variaties op te bedenken. Zo kun je kiezen voor een superkorte pony of het haar bovenop je hoofd net heel even iets langer laten. Laat je fantasie gaan. Ga op zoek naar jouw eigen persoonlijke hair style! Bij de beste kapper van Nederland adviseren we je graag.

Meer lezen over haarstyling & Lifestyle

Toe aan nieuw kapsel? Kijk eens op het Pinterest account van Haarvisie.