Specialiteiten

haar knippen dames, Olapex salons, wat is Olapex, Suick in hair, haarverzorging

Maak nu kennis met De Quick-In Hair. De Quick in hair is het allernieuwste systeem op het gebied van hairextensions (haarverlenging én -verdikking). Welke vrouw droomt er nu niet van, een vollere én langere haarbos binnen 1 minuut!? Lees meer over Quick in hair.

balayage, balayage haar, haar verven, haar kleuren, haarverzorging

Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag staat voor passie, vakmanschap en topkwaliteit. Laat het alledaagse leven even achter je. Neem wat tijd voor jezelf en je haarverzorging. Dompel je onder in luxe. Droom weg tijdens een was massage en laat je inspireren door de creativiteit van onze top haarstylisten en kleurspecialisten. Wij verwelkomen je graag in onze salon! Lees alles over het verven van haar met Olaplex.

kapper Den Haag, Kapper Rijswijk, olapex herstelbehandeling, haarverzorging

Haarverzorging is nog nooit zo makkelijk geweest. Haarvisie, de beste kapper in de regio Den Haag biedt een Olaplex behandeling aan voor stralend gekleurd haar. Het product vormt de garantie op prachtig haar, zonder dat de gebruikelijke beschadigingen tijdens het kleuren optreden. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over deze nieuwe methode. Olaplex wordt namelijk in meer dan 60,000 salons in Amerika toegepast. Lees verder over de Olaplex behandeling.

beste balayage kapper, haarverzorging

Waar een jaar geleden ‘ombre haar’ nog helemaal hip was, is op dit moment Balayage de meeste gevraagde haarverf trend. Maar wat is Balayage dan eigenlijk?

Kort samengevat zijn het subtiel ingezette highlights die een sunkissed look aan je haar geven. Balayage is afgeleid van het Franse woord voor veeg. De Balayage wordt dan ook als een soort veeg ingezet in je haar in de vorm van een V. Lees verder om meer te weten te komen over Balayage.

balayage, balayage verven, grijs haar verven, hairextensions laten zetten, haarverzorging

Kapsalon Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag is verkozen tot beste hairextensions salon van Nederland! Droom je van prachtig lang en vol haar, waarmee je de meest bijzondere kapsels creëert? Haal dan nu je hart op met de hairextensions van Haarvisie. Verras jezelf en je omgeving met fantastische coupes en experimenteer naar hartenlust met bijvoorbeeld stijlen, kleuren en lengtes. Haarvisie werkt alleen met de beste producten zoals de hairextensions van Great Lengths. Lees meer over Hairextensions laten zetten.

beste hairextensions, beste balayage kapper

Met een Keratine herstelbehandeling is haarverzorging een fluitje van een cent! De keratine behandeling van Haarvisie verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en minder pluizig kapsel. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen de keratine behandeling. De resultaten hiervan zijn ronduit spectaculair te noemen. Ervaar het zelf bij Haarvisie in Rijswijk. Ben jij klaar voor een Keratine behandeling in je haar?

beste kapper Den Haag, beste kapper van Nederland, Kapper Voorburg, haar verven, haar kleuren, haarverzorging

Wij bieden verschillende arrangementen aan voor speciale gelegenheden. Zo kunt u gebruik maken van ons bruidsarrangement. We kunnen veel diverse bruidskapsels aanbieden, zodat u er prachtig uitziet op de grote dag. Of bent u misschien meer geïnteresseerd in een metamorfose? Wij verzorgen graag een speciale dag voor u. Kom meer te weten over haar en visagie bruiloft.

haar knippen heren, herenkapper Den Haag, haarverzorgen

Kapsalon Haarvisie is geen standaard kapsalon. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het knippen van mannen en het stylen van hun baard. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor jou. Heb je een vraag over een bepaalde behandeling of ben je toe aan een ander kapsel? Wij geven je graag persoonlijk advies over je haarverzorging. Wij zijn pas 100% tevreden wanneer jij dat ook bent. Heren lees verder over een nieuw kapsel en het stylen van een baard.

Tarieven