Specialiteiten

Maak nu kennis met De Quick-In Hair. De Quick in hair is het nieuwste systeem op het gebied van hairextensions (haarverlenging én -verdikking). Welke vrouw droomt er nu niet van, een vollere én langere haarbos binnen 1 minuut. Lees meer over Quick in hair.

haarverzorging. haar verven, haar kleuren

Haarvisie staat voor passie, vakmanschap en topkwaliteit. Laat het alledaagse leven achter je en neem wat tijd voor jezelf. Droom weg tijdens een wasmassage en laat je inspireren door de creativiteit van onze kleurspecialisten. Wij verwelkomen je graag in onze kapsalon! Lees verder over het verven van haar met Olaplex.

kapper Rijswijk, kapper Den Haag, Olaplex behandeling, Olaplex herstelbehandeling, hairextensions laten zetten

Haarverzorging is nog nooit zo makkelijk geweest. Haarvisie biedt een Olaplex behandeling aan. Dit product vormt de garantie op prachtig haar, zonder dat de gebruikelijke beschadigingen tijdens het kleuren optreden. Kleurspecialisten zijn enthousiast over deze methode. Bij elk kapsel behandeld met Olaplex heb je nu gegarandeerd sterk, glanzend en gezond haar. Lees verder over Olaplex.

Balayage, Balayage kapper, balayage haar, highlight balayage

Op dit moment is Balayage de meeste gevraagde haarverf trend bij Haarvisie. Maar wat is een Balayage? Het zijn subtiel ingezette highlights die een sunkissed look aan je haar geven. Balayage is afgeleid van het Franse woord voor veeg. De Balayage wordt als een soort veeg ingezet in je haar in de vorm van een V. Lees verder over Balayage.

hairextensions zetten, hairextensions, hairextensions laten zetten

Droom je van prachtig lang en vol haar? Haal dan nu je hart op met de hairextensions van Haarvisie. Verras jezelf en je omgeving met fantastische coupes en experimenteer met stijlen, kleuren en lengtes. Haarvisie werkt alleen met de beste producten zoals de hairextensions van Great Lengths. Lees meer over Hairextensions laten zetten.

Met tape-in extensions kun je eenvoudig en snel langer en volumineus haar krijgen. Hier lees je alles over tape-in hair extensions! Lees meer over Tape-in hairextensions laten zetten.

beste hairextensions, beste balayage kapper

Met een Keratine herstelbehandeling is haarverzorging een fluitje van een cent! Een keratine behandeling verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en minder pluizig kapsel. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen de keratine behandeling. De resultaten hiervan zijn spectaculair te noemen. Ervaar het zelf bij Haarvisie in Rijswijk. Lees verder over een Keratine behandeling

bruidskapsels, kapper Den Haag

Wij bieden verschillende arrangementen aan voor speciale gelegenheden. Zo kan je gebruik maken van kleur- of bruidsarrangementen. Of ben je misschien meer geïnteresseerd in een metamorfose? Wij verzorgen graag een speciale dag voor jou. Kom meer te weten over haar en visagie bruiloft.

haar knippen heren, herenkapper Den Haag, haarverzorgen

Kapsalon Haarvisie is geen standaard kapsalon. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het knippen van mannen en het stylen van hun baard. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor jou. Heb je een vraag over een bepaalde behandeling of ben je toe aan een ander kapsel? Wij geven je graag persoonlijk advies over je haarverzorging. Wij zijn pas 100% tevreden wanneer jij dat ook bent. Lees verder over nieuwe kapsels en baarden.