Arrangementen bij Haarvisie

9 complete arrangementen

 1. Bruidskapsels & Make-up

Voor de mooiste dag van jouw leven wil je natuurlijk alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld hebben, niets aan het toeval over laten en er stralend uit zien. Ons team kan je hier uitstekend bij helpen. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al van tientallen bruidjes het haar en make-up voor deze bijzondere dag mogen verzorgen. Laat altijd ruim voor je bruiloft een proefkapsel maken. Misschien moet je je haar langer laten groeien voor de gewenste stijl. Dus wacht niet tot het laatste moment en voorkom vervelende verrassingen.

De prijzen voor een bruid/proefkapsel zijn als volgt:

 • Proefkapsel:   €42 per 30 min
 • Bruidskapsel: €42 per 30 min
 • Make-up:        €42 per 30 min
 • Make-up:        €59 per 45 min

Gemiddeld duurt een behandeling zo’n 90 minuten. Dat is natuurlijk wel geheel afhankelijk van hoe zeer jij wilt uitpakken op je trouwdag. Wil je liever, dat we bij jou langskomen op je grote dag? Geen enkel probleem! Wij komen je haar & make-up doen in het comfort van je eigen huis. Hiervoor rekenen wij wel extra voor de rijkosten.

Wil je buiten onze openingstijden langskomen voor een bruiskapsel en/of bruismake-up, dan is dat altijd mogelijk. Dan wordt er wel €42 per half uur extra gerekend voor zowel de bruidskapsels als de bruidsmake-up.

2. Balayage

Als je een mooie sunkissed look wenst met weinig onderhoud dan is deze techniek perfect voor jou. Deze techniek wordt ingezet d.m.v. freehand painting. Dit geeft als resultaat dat je haar subtiele lichtere delen in de lengtes en punten bevat. Bij een balayage heb je minder snel last van uitgroei.

 • Onderhoud (4-6 maanden)
 • Duur van de behandeling: 4 – 6 uur

3. Half head highlights

Ideaal voor als je je haar het liefst los draagt en niet zo lang bij de kapper wilt zitten! Een Half head highlight bestaat uit ongeveer 30 tot 35 folies en wordt meestal ingezet over de gehele midden scheiding en de contouren. Op deze manier creëer je een lichte, natuurlijk ogende face framing en vallen de highlights vanuit de midden scheiding over de rest van je haar heen. Het overige deel van je haar (de achter- en onderkant) behoudt zijn oorspronkelijke kleur.

 • Onderhoud: 10-12 weken
 • Duur van de behandeling: 2,5 – 4 uur

4. Full head highlights

Voor de echte blondine is er de full head highlight (70+ folies). Op deze manier kunnen wij het haar heel licht maken op een natuurlijk ogende manier. De folies worden door het volledige haar gezet, inclusief de contouren en de nekpartij. Als je uitgroei zichtbaar wordt na een paar weken, kun je kiezen voor half head highlights om de aanzet bij te werken. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig om een gewenst resultaat te bereiken.

 • Onderhoud: 10-12 weken
 • Duur van de behandeling: 4 – 6 uur

5. Full bleaching

Out of your comfort zone? Dat kan zeker met een Full bleach behandeling! Hierbij wordt het gehele haar ontkleurd, met behoud van de haarkwaliteit. Vervolgens wordt het haar ingekleurd in de door jou gewenste tint. Dit kan platinum of bv. een pasteltint zijn. Een Full bleaching wordt soms ook gebruikt om opgebouwde kleuren in je haar te verwijderen. Deze behandeling kan wel eens een hele dag duren. Deze behandeling is niet geschikt voor beschadigd haar en alleen boekbaar inclusief Olaplex.

 • Onderhoud: 5-7 weken
 • Duur van de behandeling: 4 – 8 uur

6. Color ID

Waar je normaal gesproken heel wat uren en met heel veel folies in de salon moet zitten, kan Color ID meer als 3 verschillende verftinten tegelijk aan. Hierbij wordt het gehele haar gekleurd, met verschillende tinten die mooi in elkaar mengen. Deze Color Melt, oogt heel natuurlijk, zorgt voor kleurnuances en een speels effect. Ook kunnen wij met de Color Melt meer diepte creëren.

 • Onderhoud: 5-7 weken, of alleen uitgroei bijwerken
 • Duur van de behandeling: 3 – 4 uur

7. Combinatie balayage én highlights

Voor als je een opvallende (blonde) kleur wilt. De combinatie behandeling is gebaseerd op een dubbele kleurbehandeling. Hierbij wordt het gehele haar ingezet met highlights én de balayage techniek. Deze behandeling kost je wel even wat tijd maar het eindresultaat mag er zijn. Ideaal voor als je het haar in één keer een stuk lichter wilt maken, zonder het geheel te hoeven ontkleuren.

 • Onderhoud: 10-12 weken
 • Duur van de behandeling: 4 – 6 uur

8. Color Fix

We kunnen er  allemaal over meepraten. Een kleurresultaat van een haarkleurbehandeling (elders) die niet overeenkomt met de verwachte kleur. Indien dat het geval is kun je (afhankelijk van de haarkleur en kwaliteit) een haarkleur correctie bij ons ondergaan.

Vaak worden er hele mooie haarkleur foto’s van Pinterest als wensfoto gebruikt. Hierbij moet je rekening houden dat 80% van die foto’s zijn bewerkt met een filter. Het licht is feller gemaakt, de kleuren zijn extra verhelderd, of juist donkerder, warmer of koeler gemaakt. Het ligt er ook aan waar de foto is gemaakt, binnen in kunstlicht, buiten in daglicht, met een extra lamp of juist in een donkerdere ruimte.

Wij zullen nooit precies dezelfde haarkleur kunnen maken. Dit willen wij ook niet. Wij zijn eerlijk over wat wel en niet mogelijk is. Daarnaast is het ook afhankelijk of je haar een (tweede of derde) ontkleuring wel aankan en of je het zelf hebt gekleurd of door een salon hebt laten doen. Bij een kleurcorrectie kun je niet meteen perfectie verwachten. Vertrouw in het proces. Wij gaan ten aller tijden voor de kwaliteit van het haar. Soms zijn er meerdere kleursessies van 5 uur nodig om die ene kleur te bereiken. Dit betekent ook dat je steeds opnieuw hetzelfde bedrag betaald.

Heb jij een kleurcorrectie nodig? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Verstuur ook gelijk duidelijke foto’s van je haarkleur naar salon@haarvisie.nl of 0630477560. WhatsApp werkt het snelst. 

__________________________________________________________________________________

De prijzen zijn afhankelijk van de haarlengte. Alle arrangementen zijn inclusief intake, toner, styling en een kleurmasker speciaal voor jou op maat gemaakt. Je kunt er zelf voor kiezen om Olaplex te gebruiken of niet. Bij gebruik van Olaplex zit Olaplex 3 inbegrepen.

Wij adviseren altijd Olaplex bij een kleurproces. Olaplex zorgt ervoor, dat het haar wordt beschermt tijdens het kleurproces. Op deze manier kunnen wij de haarkwaliteit optimaal behouden.

Let op! Wij vragen een aanbetaling van € 100,- bij uitgebreide behandelingen voor nieuwe klanten. Dat geldt voor hairextensions, kleurbehandelingen en keratine behandelingen. De aanbetaling wordt uiteraard verrekend met het totaalbedrag. Annuleren  of wijzigen is mogelijk tot 24 uur van te voren.

Reviews Haarvisie

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging

kapsalon Den Haag, kappers Rijswijk, haar kleuren, haar verven, haar voor bruiloft

Haar voor bruiloft

Voor de mooiste dag van jouw leven wil je natuurlijk alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld hebben, niets aan het toeval over laten en er stralend uit zien. Ons team kan je hier uitstekend bij helpen wij hebben jarenlange ervaring en hebben al van tientallen bruidjes het haar en make-up voor deze bijzondere dag mogen verzorgen.