Over ons

kapper vacatures, kappers vacatures, kapper gezocht

Kapsalon Haarvisie in Rijswijk is Per DIRECT voor uitbreiding van haar team op zoek naar junior en senior kappers/hairstylisten. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het kappersvak?  Surf naar vacatures van kapsalon Haarvisie als je graag wilt werken in een gezellig team, met leuke bedrijfsuitjes en veel doorgroeimogelijkheden.

beste kapper, beste kapper van Nederland, beste kapper Den Haag

Benieuwd naar hoe andere mensen hun behandeling bij Haarvisie uit Rijswijk hebben beoordeeld? Lees hier onze reviews.

beste kapper, Beste kapper van Nederland, Beste kapper Den Haag

Haarvisie, de beste kapper in de regio Den Haag staat voor passie, vakmanschap en topkwaliteit. Laat het alledaagse leven even achter je, neem wat tijd voor jezelf en dompel je onder in luxe. Droom weg tijdens een wasmassage en laat je inspireren door de creativiteit van onze top haarstylisten en kleurspecialisten. Wij verwelkomen je graag in onze salon in Rijswijk! Meer weten over onze haarstylisten.

kapper vacatures, kappers vacatures, kapper gezocht

Mooi haar is belangrijk. Het vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je uitstraling. Bij kapsalon Haarvisie in Rijswijk staat alles in het teken van jouw perfecte kapsel. Onze ervaren stylisten behandelen je in een luxe omgeving met de beste producten. Zo krijgt jouw haar de VIP-behandeling die het verdient. Meer informatie over deze kapper in Rijswijk.

beste kapper Den Haag, beste kapper van Nederland, Kapper Voorburg, haar knippen dames, permanente kleuring

Haarvisie is continu bezig met het nog verder ontwikkelen van onze vaktechnieken. Voor deze trainingen zijn wij voortdurend op zoek naar zowel vrouwen als mannen modellen, voor zowel knip als kleurtrainingen. Schrijf je in als model. Kijk voor wat haar inspiratie al vast eens op het Pinterest account van Haarvisie, kapper Rijswijk.