kapper gezocht, kappers vacatures, haar knippen dames, Olapex salons, wat is Olapex

Over mij

Mijn naam is Noel en ik ben topstylist bij Haarvisie

Wat inspireert je?

Mijn collega’s, haar, modeshows, straatmode, fotoshoots, trainingen en soms gewoon een kleur.

Noël

Waar word je blij van?

Ik word blij van de zon, goede wijn, mooi en gezond eten, mooie mensen en een tafel vol goede vrienden.

Wat is je favoriete plek?

Mijn favoriete plek is thuis in Boskoop of op Gran Canaria waar ik mij vrij en vertrouwd voel.

Wat zijn je specialiteiten?

Luisteren naar mijn klanten, mensen met een goed gevoel mijn stoel uit te laten gaan, een goed advies geven. Ik ben een topstylist met passie en kunde op veel vlakken.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijn werk, wat ik heb bereikt, het team waar ik in werk, de vrienden die ik om mij heen heb en mijn zelf verbouwde huis.

Beschikbaarheid:

  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Donderdagavond
  • Vrijdag
  • Zaterdag

Reviews over Noël:

Gister mijn eerste ervaring met Haarvisie gehad en ik ben heel erg tevreden. Ik wilde deskundigheid en dat heb ik gekregen. Het begint bij het appcontact waarbij je voorafgaand de behandeling vertelt over de status van je haar, de geschiedenis en wat je wensen zijn. Beetje onwennig want ik heb niet eerder een kapper gehad die daar zo geïnteresseerd in was. Maar nu wist kapper Noël, die mijn haar deed, goed in te spelen op wat er wel en niet mogelijk was. Kreeg eerlijk, uitgebreid en deskundig advies. Voel me serieus genomen, gezien en verzorgd en mijn haar zit mooi en voelt goed. Aardig personeel, mooie salon. Ik heb er de extra kilometers en centen echt wel voor over.

Kaajal Bachoe juni 1, 2022

Wat een fantastisch bedrijf . Bij binnenkomst weten ze mijn naam al . Je wordt warm verwelkomd en kan zelfs verse munt thee of gemberthee krijgen . Normaal wordt altijd gevraagd wat voor kapsel ik wil maar bij deze kapper krijg je echt deskundig advies wat bij jou en jouw stijl past . Ook krijg je tips hoe je het best je haar kunt verzorgen . Ik ben goed geholpen door Noël en zal zeker terugkomen .

Frank Dingler juni 1, 2022

Al een aantal jaar kom ik af en aan bij Haarvisie. De stylist, Noël die mij altijd helpt, is enorm vakkundig en snapt als één van de weinige mijn haar! Mijn haar was altijd beschadigd, maar met de juiste tips en trics van Noël is mijn haar weer gezond. Ik kom altijd graag en ben altijd tevreden als ik vertrek. Zou Haarvisie aan iedereen aanbevelen.

Kelly Groenheide juni 18, 2022

Bekijk hier alle reviews over Noël

Vlogs van Noël:

Mijn favoriete kapsels