Hairextentions laten zetten

Wat zijn hairextensions?
Hairextensions zijn strengen echt haar, die je combineert met je eigen haar. Hiermee wordt een lang en volumineus kapsel gecreëerd. Veel dames laten hairextensions zetten voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft (trouwdag) of een ander bijzonder feest. Maar ook voor ‘het dagelijkse leven’ kiezen veel vrouwen voor extensions. 

Wil je hairextensions laten zetten door Haarvisie? ?Maak dan direct een afspraak!

Praktische informatie over hairextensions

Waarom extensions?
Heb je last van plat, dun of lusteloos haar? ?Of wil je wel eens compleet wat anders? Dan zijn hairextensions vaak een goede optie. Veel dames kiezen voor hairextensions om mooi lang en vol haar te krijgen waarmee ze mooie kapsels kunnen creëren. In principe kun je alles met extensions doen wat je ook met je eigen haar kunt doen. Alleen kammen is niet mogelijk met extensions. Je zult het echt moeten borstelen.

Zo lang moet je eigen haar zijn
Hairextensions zijn voor de meeste dames geschikt. De minimale haarlengte om extensions in te plaatsen is 20 centimeter. Maar hoe langer het haar, hoe langer je er plezier van zult hebben. De meest gebruikte lengte is dan ook zo’n 40 centimeter.

Zo lang heb je er plezier van
Extensions gaan 3 tot 5 maanden mee. Het hangt er dan wel van af hoe snel je eigen haar groeit. Ook is de verzorging belangrijk. Hoe beter je het verzorgt, hoe langer je ermee kunt doen ?

Schadelijk?
Nee, hairextensions zijn niet schadelijk voor je haar. Verzorg je het niet goed, dan zullen ze wel droog worden, net als bij je eigen haar. Het is tot slot ook niet verstandig om nat haar op een natuurlijke wijze te laten opdrogen. Zorg daarom dat -als je extensions hebt- je de aanzet droogt op de plek(ken) waar de bondjes zitten.

Hairextensions bord van Pinterest Haarvisie

Meer voorbeelden van extensions door Haarvisie? Check onze Pinterest pagina.

Persoonlijk advies van Haarvisie

Hairextensions zijn er in verschillende lengtes, kleuren en samenstellingen. 

De beste keuze voor hairextensions hangt af van je budget, je wensen, behoeften en je dagelijks gebruik. Föhn je je haar regelmatig? Of wil je er zo weinig mogelijk tijd aan besteden? En hoeveel extensions zijn er nodig om je gewenste resultaat te bereiken? Dit zijn voorbeelden van vragen die wij stellen voordat we met je haar aan de slag gaan. Zo kunnen wij jou het beste advies geven en weet jij precies wat je van ons mag verwachten.

Haarvisie is niet voor niets verkozen tot beste Hairextensions salon van Nederland. Wij kijken altijd goed naar wat het beste is voor jou en je haar. Tijdens het adviesgesprek kijken we ook naar de vorm van je hoofd en de kwaliteit van je haar(groei). Hairextensions worden namelijk ‘onzichtbaar’ bevestigd aan je vaste haar. Je vaste haar moet dan natuurlijk wel sterk genoeg zijn.

Extensions voor verschillende haarlengtes

Er zijn meerdere haarlengtes mogelijk bij extensions.


Bekijk hier meer voorbeelden ter inspiratie.

Hairextensions merken van Haarvisie

Haarvisie werkt in met 3 merken: Great Lengths, Quick in hair en Dante Couture.

  • Deze merken staan voor topkwaliteit en een uitstekende reputatie ?
  • Great Lengths zijn de uitvinders van hairextensions (!)
  • Het haar wordt bevestigd met een keratinebond. Haarvisie werkt met de ultra sonic 5000.

Hairextensions door Haarvisie

Kapsalon Haarvisie is verkozen tot beste hairextensions salon van Nederland. En niet zonder reden; kwaliteit en service staat bovenaan voor ons. Dit vertaalt zich voornamelijk in:

  • Hairextensions van de allerhoogste kwaliteit: wij gebruiken echt haar, afkomstig uit India.
  • Professionele plaatsing: onze ervaren haarstylisten beheersen de laatste technieken en weten precies hoe ze extensions moeten zetten in verschillende soorten haar.
  • Service: van tevoren krijg je uitgebreid advies en gaat alle aandacht uit naar jou en je haar.

Haarvisie heeft ruim 20 jaar ervaring met hairextensions. Je kunt de plaatsing van extensions dus zorgeloos aan ons overlaten. Onze stylisten gaan graag met jouw haar aan de slag, zodat je het prachtige haar krijgt dat je verdient. Maak direct een afspraak of vul het intakeformulier in.

Tarieven van hairextensions

Extensions laten zetten bij Haarvisie? Het tarief van een behandeling met extensions hangt sterk af van jouw wensen en behoeften.

Heb je vragen?
Mail ons op salon@haarvisie.nl of stuur een bericht via:

Flip in Hair methode

Heb je wat ‘zwakker’ haar dat dun en/of beschadigd is? Of wil je slechts af en toe een vollere bos haar, bijvoorbeeld voor dat ene feestje of een bruiloft? Dan kun je in plaats van extensions ook Flip in Hair overwegen. Lees hier alles over de Flip in Hair methode.

Je kunt voor alle behandelingen direct een afspraak maken op onze website!

 

Hairextensions in 5 stappen

✅Stap 1: uitgebreid adviesgesprek
✅Stap 2: de juiste kleur bepalen
✅Stap 3: de beste lengte kiezen
✅Stap 4: de extensions uitzoeken
✅Stap 5: de hairextensions plaatsen

Waarom Haarvisie?

?Verkozen tot beste extensions salon
?Ruim 20 jaar ervaring
ℹ️Uitgebreid advies op maat
??Aandacht voor jou
?Great Lengths Trusted Salon

”Haarvisie uit Rijswijk is verkozen tot beste Hairextensions salon van Nederland. Met de hairextensions van Hairextensions salon Haarvisie krijg je het haar waar je altijd van gedroomd hebt. Niets staat je ultieme kapsel meer in de weg!”

Reviews Haarvisie