Gespreid betalen | Betalen in termijnen – Haarvisie

Steeds vaker kregen we van klanten de vraag of ze hun behandeling ook in termijnen konden betalen. Een logische vraag. Soms komt het namelijk gewoon net iets beter uit om in termijnen te voldoen in plaats van -in een keer- het volledige bedrag te betalen. Dan is het gewoon praktischer om een uitgave niet in één keer te doen; bijvoorbeeld in de maand december, als er nog andere events zoals Sinterklaas en Kerst op de kalender staan.

Jullie hebben er veelvuldig naar gevraagd en wij hebben daarnaar geluisterd. Wij vinden ook dat je jouw uitgaven bij Haarvisie naar eigen wens moet kunnen beheren. Daarom bieden we, in samenwerking met een externe Payment Provider, betaling in termijnen aan. Door gespreid te kunnen betalen willen wij onze klanten een nog betere en flexibelere salon ervaring bieden 🤗

Hoe werkt betalen in termijnen?

Eigenlijk is betalen in termijnen heel simpel. Je kunt ervoor kiezen om het volledige bedrag van je behandeling in (maximaal) 3 gelijke termijnen te betalen. De 1e termijn dient betaald te worden als je de afspraak hebt gemaakt en hebt ingepland. Iedere 30 dagen erna betaal je vervolgens de andere termijn(en), met 30 dagen ruimte per termijn.

Wat kost betalen in termijnen?

De dienst voor betalen in termijnen kost in totaal 15 euro aan administratiekosten. Deze worden verdeeld over het aantal termijnen dat je kiest (2 of 3).

Even een simpel voorbeeld als je kiest voor een betaling in 3 termijnen, bij een bedrag van 270,- 

Termijn 1: de afspraak is ingeboekt op 8 december, je betaalt hier (270/3 termijnen) 90 euro + 5 euro administratiekosten
Termijn 2: 7 januari, 30 dagen later dan 8 december, betaal je 90 euro + 5 euro administratiekosten
Termijn 3: 6 februari, 30 dagen later dan 7 januari, betaal je de laatste keer 90 euro + 5 euro administratiekosten

In totaal heb je in bovenstaand voorbeeld 270 euro (behandeling) + 15 euro (administratiekosten) betaald.

In dit voorbeeld zijn we even uitgegaan van december 2022 t/m maart 2023.

Hoe komen de termijnbedragen bij Haarvisie terecht?

Die worden middels een incasso van de Payment Provider geïnd. 

Ik wil direct gebruik maken van betalen in termijnen, hoe doe ik dat? 

Wil je gespreid betalen? Laat het dan even weten via WhatsApp (klik hier of via onderstaande button voor direct contact via WhatsApp). Wij sturen je vervolgens meer informatie en een instructie als je een afspraak hebt gemaakt voor je behandeling. 

👇 Je kunt hieronder ook meteen een afspraak maken met betalen in termijnen 👇