kapperszaak Rijswijk, kapper Oud Rijswijk, kapper Den Haag

Haren verven in de nieuwe herfstkleuren

Ben jij al klaar voor een nieuwe (herfst)haarkleur? Wij hebben de nieuwste Pure Auburn” kleuren van Wella in ons assortiment! Pure Auburn is geïnspireerd op texturen en kleuren van de natuur. Zoals aardachtige brunettes of gerijpte kopers.

Accentueer je haarkleur in de herfst met warme mahonie en koper tinten. Alle warme bruine kleuren zoals goudbruin, koperachtig goud of kastanjebruin zijn ook heel mooi.

kapperszaak Rijswijk, kapper Oud Rijswijk, kapper Den Haag

Haren verven

Naast koper en kastanjebruin is “wheat blonde” oftewel tarweblond ook één van de nieuwste haartrends. Dit is ook een ideale kleur voor de herfst. De matte en koele blondtinten horen bij afgelopen zomer en komen waarschijnlijk weer in hartje winter. Tarweblond word omschreven als een warme, boterachtige tint met gouden stroken erdoorheen. De kleur lijkt op beige blond.

Wheat blonde is perfect voor het najaar, omdat we nog niet helemaal klaar zijn voor ijzige en koele haartinten in de winter! Deze warme, donkerblonde tint is daarom een goede transitiekleur voordat je naar iets koelers gaat tijdens de wintermaanden.

Meer lezen over haren kleuren