Hoe staat het met de baard in 2020?

De populariteit van de baard zet in 2020 rustig door. Mannen kiezen tegenwoordig vaker voor het groeien en dragen van een baard. Baarden zijn inmiddels geaccepteerd als fashion statements.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een baard is iets persoonlijks, ongeacht wat de rest van het land met hun gezichtsbeharing doet. Wat bij de een wel goed kan staan, kan bij de ander heel anders overkomen. Een baard is een manier om jouw karakter en persoonlijkheid te laten zien naar de mensen om je heen.

Met een baard kun je elegantie, ondeugendheid, klasse, avontuurlijkheid of bescheidenheid uitstralen. Maar uiteraard zijn niet alle baarden hetzelfde. Sommige baardmodellen en baardtypes sluiten beter aan bij jou als persoon. Een baard laat zien wie je bent en is een aanvulling op je karakter.

 

Zomaar even een nieuwe baardstijl proberen is niet zo makkelijk vanwege het groeiproces. Het is daarom handig om van tevoren een aantal baard modellen en baardstijlen te checken waarvan jij denkt dat ze goed bij je zullen staan. Let daarbij ook even welke baarden het beste bij je gezichtstype passen. Langere baarden vereisen uiteraard meer onderhoud en verzorging.

Gezichtsbeharing groeit ongeveer 1.5 centimeter per maand, dus je kunt ongeveer afstemmen hoelang het duurt voor je jouw ideale baard hebt staan. Tijdens het groeiproces is het belangrijk rekening te houden met baard trimmen en baardverzorging.

 

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Reageren

Naam*
E-mailadres*
Website
Reactie
Plaats reactie