Denim

Al jarenlang zie je deze tijdloze klassieker overal: denim. De jeans is een ongelooflijk stukje modegeschiedenis. Of het nu herfst, winter, lente of zomer is – spijkerbroeken kunnen altijd. En dit jaar kunnen we er allemaal geen genoeg van krijgen. Oversized, destroyed, met franje of zonder, als broek of als jas – denim staat altijd goed.

Varieer met veterboots

Trendy mannen opgelet, veterboots zijn opnieuw een echte musthave. Eigenlijk geldt voor veterlaarzen hetzelfde als voor chelseaboots: er zijn zoveel verschillende soorten veterboots in zoveel verschillende stijlen, dat er voor iedereen een geschikt model bij zit. Je kunt zo stoer of zo klassiek gaan als je zelf wilt. Neem bijvoorbeeld een grove zool en de laars oogt al een stuk stoerder. Gladleer met perforaties maakt de schoen daarentegen juist klassieker. Hier kun je leuk mee spelen, want met de stijl van je schoenen kun je jouw outfit net wat stijlvoller of speelser maken. Combineer een klassieke laars eens met een spijkerbroek of een pantalon met een stoere variant.

Een tip wat betreft het strikken van je schoen: strik de veters niet helemaal tot boven, maar laat bijvoorbeeld de bovenste twee vetergaten of -haakjes vrij. Dat zit niet alleen veel lekkerder, het staat ook nog eens lekker vlot.