Trendy langer haar voor de heren

Haar knippen heren

De haartrends voor zomer 2019 laten langere haarlengtes voor de heren zien. Nu zijn we een beetje van de tondeuse-look af en gaan we meer met de schaar te werk. Als je je haar altijd heel netjes kort en opgeschoren hebt gedragen, hoe laat je je haar dan langer groeien? Hoe pak je het aan?

haar knippen heren

Haar knippen heren blijft nodig

Het is geen optie om je haar zes maanden lang te laten groeien zonder er iets aan te doen. Dan zit er geen model meer in en heb je grote kans het toch wéér kort te laten knippen/scheren, omdat je het niet meer kunt aanzien.

Als je wilt toewerken naar een langere coupe, kunnen we samen een “plan” maken. Je hoeft dan wat minder vaak naar de kapper maar we zullen de coupe wel netjes moeten houden zodat het er niet “wild” uit gaat zien. Dus niet te vaak, want we hebben wel de juiste haar massa nodig om naar een nieuw kapsel toe te werken! Vergeet in de tussentijd niet om je haar goed te verzorgen. Als je haar langer wordt, heeft het extra aandacht nodig. Was het regelmatig met een goede shampoo om vooral ook je hoofdhuid schoon en gezond te houden.

Mannenkapsels inspiratie

Meer lezen over haarstyling & lifestyle