Sneakers deze Lente & Zomer

De schoenen trends voor de man voor Lente Zomer 2019 zijn heel gemakkelijk samen te vatten. Het draait allemaal om sneakers!

Of je nu een krijtstreepbroek, een sportieve broek, een zwembroek of shorts draagt, er gaan dit seizoen sneakers onder. Met sneakers kan het niet misgaan. De schoenen trends man voor lente zomer 2019 staan in het teken van sneakers.

Witte sneakers zijn inmiddels klassiekers en die kun je overal bij dragen, ook bij donkere kleding. Multicolor sneakers zijn hot en ook die mogen eigenlijk overal bij. Er zijn geen kleurregels. Maar… wat voor soort sneakers je ook draagt, ze moeten SCHOON zijn. Eigenlijk moeten ze eruit zien als nieuw. Houd dit in gedachten tijdens de aankoop. Vooral witte sneakers hebben een korte levensduur.

Een ander iets waar je op moet letten, zijn je sokken. Je draagt je sneakers òf met lage sneakersokken zodat het lijkt dat je geen sokken aan hebt òf met sokken met een logo, misschien wel in kleur. Ook hier mag je in ieder geval niets aan het toeval overlaten.