Herenkapsels voor het jaar 2019

De herenkapsels voor lente zomer 2019 kennen maar weinig regels. Alle lengtes mogen. Van kort geschoren haar met bakkebaarden, tot lange lokken, en alles wat ertussen in zit. Voorwaarde is dat je haar goed geknipt is, en dat er een goed idee achter zit.

Haarverzorging

Een van de lekkerste haar producten is verder nog steeds een clay of mud. Zo’n product dat je haar goed laat stylen en het aaibaar zacht laat. Je kunt er een nonchalante scumbro-look (het lijkt alsof je niets aan je haar hebt gedaan, maar dat is natuurlijk wel zo) mee creëren maar je kunt ook voor een geraffineerde look gaan waarin de beweging van je haar door het product gecontroleerd wordt.

Dit jaar respecteren en accentueren wij de textuur van het haar. Heb je krul? Dan word die er nog even lekker met mud of clay ingekneed? Steil haar? Dan wordt de hair look er op afgestemd.

Herenkapsels ter inspiratie.

Baard laten groeien

Een goede baard heb je niet zomaar. Loop eens binnen bij Haarvisie, de dameskapper en herenkapper uit Rijswijk, vlakbij Den Haag voor een goed advies.

Herenkapper Den Haag

Kapsalon Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag is zowel een herenkapper als een dameskapper. Kijk ter inspiratie het volgende filmpje.