Coole herenkapsels

Een potje goede wax en een kam helpen je de winter door. Of je nu een bad hair day hebt of nodig naar de kapper moet, dit “waxkapsel” helpt je uit de brand.

Een scherpe zijscheiding en opzij gekamd haar. Het is een klassieke look met een retro twist die het ook vandaag de dag nog goed doet. Giorgio Armani koos deze look voor zijn fashion show voor herfst winter 2018 2019. Het is een look die je gemakkelijk thuis kunt nadoen. Dit kapsel is geschikt voor langer en korter haar, ongeacht het model dat je hebt laten knippen.

Herenkapper regio Den Haag

Voor deze hair look gebruik je een grote hoeveelheid wax. Je mag er echt royaal mee zijn. Kies wel een zachtere wax zodat je haar niet als een harde helm over je hoofd ligt. Een pomade of cream is ook ideaal. Houd je van een matte look, ga dan voor een mud.

Met een kam trek je een superscherpe zijscheiding en dan breng je het haar opzij. Het is mooi als je de kamstrepen in je haar ziet staan. Verder hoef je niets te doen! Ook kan het vernieuwend zijn om je scheiding eens naar de andere kant te verleggen. Experimenteer daarmee.

Natuurlijk is dit kapsel wel het mooist als de contouren van je kapsel scherp zijn, dus als het haar in je nek en rondom mooi gegroomd is.

Bij Haarvisie verkrijgbaar:

  • Layrite Cement Clay
  • Corleone Sticky Stuff
  • Shiner Gold Clay
  • Suavecito Pomade

Meer lezen over Haarstyling & Lifestyle

Kijk voor meer haar inspiratie ook eens op het Instagram account van kapsalon Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag.