Vaderdag

Vaderdag Cadeau!

Ben jij nog op zoek naar een Vaderdag cadeau? Deze gift sets zijn dé ultieme sets voor elke stijlvolle man! Professionele producten samengebracht in een mooie collectie, zodat je thuis kunt genieten van een geweldige stijl. Verkrijgbaar in twee soorten.

  • Dear Barber Beard Grooming

Beard Grooming Gift Collection van Dear Barber, de ultieme Gift Set voor elke man met een baard en/of snor.

Dear Barber Beard Oil:
– Verzacht de baard
– Hydrateert de huid en haren
– 100% natuurlijke ingrediënten.
De Beard Oil van Dear Barber, een verzachtende olie voor de baard en de onderliggende huid. Wanneer de baard op lengte komt kan hij droog en jeukerig aanvoelen. De natuurlijke Argan, Almond en Kokos olie hebben een verzorgende werking op de baard.

Dear Barber Moustache Wax:
– Strong hold
– Ideaal voor een krul in je snor
– Verzorgd en hydrateert
De Moustache Wax van Dear Barber is een stevige wax waarmee je de snor in model brengt en verzorgd.
Perfect voor het stylen van je snor. De wax is redelijk hard tussen de vingers, maar nog wel goed hanteerbaar. Zodra je de wax aanbrengt op je snor, pakt de snor de haren direct vast en is deze gemakkelijk in model te brengen. In de wax zit Jojoba- en Argan olie verwerkt die de snorharen hydrateren en verzorgen. De snor ziet er goed verzorgd uit na gebruik van deze wax. Ook zit er een baardkam bij.

  • Dear Barber Style & Go

Professionele producten samengebracht in een mooie collectie, zodat je thuis kunt genieten van een geweldige stijl en direct klaar bent om te gaan! Style & Go!

Dear Barber Shampoo 50ml
Masseer een kleine hoeveelheid Dear Barber Shampoo in het haar, geniet van de authentieke geur terwijl de professionele formule aan het werk gaat je haar te reinigen en conditioneren. Spoel vervolgens goed uit, herhaal indien nodig.

Dear Barber Pomade 100ml
Style je eigen look met de professionele Dear Barber Pomade. Dear Barber Pomade is perfect voor een medium hold met een hoge glans en flexibiliteit. Krijg controle over zelfs krullend of kroezig haar.

Dear Barber With Confidence 30ml
Get ready to go! met de Dear Barber With Confidence Eau De Toilette. Deze finishing touch zorgt voor een vintage-geïnspireerde geur met een frisse, moderne twist.
Een intense, spannend geurtje voor de man van de 21ste eeuw.

Prijs: € 24,95