Ervaringen

Ervaring schrijven

Jesper

Voor het eerst bij haarvisie geweest en het was goed bevallen! Ik werd netjes ontvangen en even de tijd genomen om door te spreken wat ik met mijn haar wilde. Vervolgens geheel naar wens geknipt in een prettige sfeer en door een vriendelijke kapper (Noel) die absoluut weet wat hij doet. Tot de volgende keer!

oktober 12, 2016

Sanne Smit

Ik heb zelf wat angst voor kappers, en ben zo blij verrast door hairvision en hun persoonlijke aanpak! Ze nemen zoveel tijd om naar je te luisteren en alles aan je uit te leggen zodat je een goed besluit kunt nemen. Ook tijdens alle acties leggen ze alles uit zodat je altijd nog kunt zeggen dat je iets anders wilt of vragen kunt stellen: dit is erg belangrijk voor mensen zoals ik die wat angstig zijn ingesteld. Natuurlijk betaal je er wel iets meer voor maar ik vind dat voor zoveel service en kwaliteit (want ik heb nooit zo?n mooie kleur en kapsel gehad!) dit het geld zeker waard is!! Dus super bedankt hairvision! Ik kom zeker terug

oktober 6, 2016

Dayen Hoogwoud

Voor de eerste keer bij haarvisie. Kwam om half 3 binnen en voelde me meteen welkom. Wilde graag m?n haar een stuk lichter hebben, heb van mezelf donkerbruin haar. Mijn wens was GEEN highlights en ABSOLUUT geen ?gouden? kleur. Na het adviesgesprek aan de slag gegaan met het ?projectje??zoals dat genoemd werd. Haren werden eerst in een lob geknipt en toen kon het verven beginnen. Moet eerlijk bekennen, het was een lange zit. Maar uiteindelijk toch de moeite waard! Ben niks tekort gekomen! Werd regelmatig gevraagd of ik wat wilde drinken en zelfs gevraagd of er wat te eten gehaald moest worden ( hoe attent is dat?), maar had ondertussen al aardig wat van de koekjesschaal zitten snoepen. Om 20.00 uur was daar eindelijk het eindresultaat?zooooo mooi geknipt en een heel mooi egale kleur. Heb er 5 en een half uur gezeten, maar absoluut de moeite waard?moe maar voldaan!! En mijn complimenten voor de service. Bedankt lieve mensen van haarvisie..ik kom zeker terug!!

september 15, 2016

Milenka

Geweldige service bij Haarvisie, ik kwam binnen met blond haar en ging met een geweldige bronde (bruin/blond) kleur naar buiten. Maria nam alle tijd om zo tot een geweldig resultaat te komen. Niet alleen blij met het resultaat, maar ook met de algehele service in de salon!

september 6, 2016

Marion Westerwoudt

Wat heb ik veel kapsalons in Den Haag en omgeving uitgeprobeerd en elke keer ging ik toch weer terug naar mijn oude, vertrouwde kapsalon in de Betuwe waar ik vandaan kom, omdat ik nooit tevreden was over kwaliteit en/of sfeer in kapsalon ('een nummer'). Ruim een uur heen en ruim een uur terug rijden.... Totdat ik Haarvisie ontdekte, waar mijn haren en ikzelf gelijk top zijn behandeld ? En nu?! Een klant bij Haarvisie die graag trouw blijft voor alle behandelingen!!! ?? Bedankt topteam!

juli 22, 2016

Cynthia van de Vorstenbosch

Al jaren ga ik daar dezelfde kapper, maar laatste keren steeds niet helemaal tevreden, en nadat bij mij laatste bezoek mijn haar helemaal verkeerd geverfd werd, was ik er klaar mee. Na een korte zoektocht via Google kwam ik op de site van haarvisie terecht, de site sprak me heel erg aan. Maar omdat ik heel nerveus was om mijn haar ergens anders te laten verven, ook omdat ik vrij moeilijk haar heb, durfde ik niet gelijk en afspraak te maken, ik ben langs gegaan voor een kleuradvies. Ik werd heel erg vriendelijk ontvangen, en na het fijne gesprek en goede adviezen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Wat een ervaring, geweldig. Ik moest best lang zitten ivm het verven, en er werd zo goed voor me gezorgd drankje hapje het kon allemaal. Na sluitingstijd was mijn haar nog niet klaar (moeilijk haar) maar mijn haar werd netjes afgemaakt en nog steeds even vriendelijk. Het resultaat was dan ook precies wat ik wilde. Zo blij met mijn nieuwe haar en mijn nieuwe kapsalon. Bedankt Jarlin en team haarvisie

juli 15, 2016

Marjet Brouwer

Ik wilde graag 'iets anders' met mijn haar en had zelf thuis al veel geprobeerd, maar niets leverde op wat ik wilde. Op een gegeven moment kwam ik een foto op internet tegen van de nieuwe grey hair trend en wist ik dat dit het ging worden. De foto was geplaatst door Haarvisie, dus belde ik ze op. Al aan de telefoon kreeg ik goed advies en maakte ik uiteindelijk een afspraak. In de salon ben ik super goed geholpen door Maria. Mijn transformatie duurde 4,5 uur maar Maria had alle geduld voor mij. Op het eind besloot Maria nog iets extra's te doen en heeft mijn haar supermooi gestyled en ik was echt in de wolken van het resultaat. Bedankt Maria voor je toewijding en skills!

juli 10, 2016

Nathalie

"Voor de eerste keer bij Haarvisie geweest. Erg goed en vriendelijk geholpen. Ik heb extensions laten zetten, mijn haar laten knippen en laten verfen. Het resultaat mag er zijn; ik ben altijd erg kritisch als het om extensions gaat. Je moet ze niet zien zitten en ze moeten echt onderdeel uitmaken van je eigen haar (qua kleur en lengte). Haarvisie sloeg de spijker op z'n kop. Verder hebben ze veel verschillende merken shampoo etc. zodat je altijd wel vindt wat je nodig hebt. Het is een drukke en misschien wat te kleine salon (in de weekenden als er veel klanten zijn), maar ik ga hier zeker terug."

juli 8, 2016

Anoniem

Geen ervaring maar die komt er zeker en kan allen maar nog beter worden want Mattias van kinky is bij jullie dus ik straks ook, gefeliciteerd top

juli 6, 2016

Sara

Na veel goede recensies te hebben gelezen besloot ik mijn haar te laten verven bij Haarvisie. Ik ging van heel donker naar heel licht. Ik ben toen geholpen door Maria. Alhoewel ik de kleur, meteen na de behandeling, mooi vond kwam ik daar later toch op terug. Ik was niet blij met mijn nieuwe haarkleur. Ik heb toen na een week een nieuwe afspraak gemaakt en ik kon meteen komen. Toen heeft Maria mijn kleur helemaal naar wens geverfd en ik hoefde niets af te rekenen. Top service vanaf het moment dat je binnenkomt totdat je weggaat! 5 sterren van mij!

mei 30, 2016

Wil Elsink

Na jaren mijn haar te hebben ontkroest waardoor het toch iedere keer wat uitviel en het haar toch na verloop pluizig en dof werd. En in de mist lopen en na een potje tennis zag het er ook niet uit!! Nu 3 maanden geleden een kerantine behandeling gedaan, nou ik ben in de wolken fantastisch, mijn haar glanst weer het is een stuk gladder, Het is makkelijk te fohnen, ik ben hier heel blij mee. En het mooiste na 3 maanden nog steeds glad, ik denk dat ik het nog wel 2 maanden uit hou en dan gaat ze alleen de uitgroei doen. Dus al met al een zeer tevreden en gelukkig mens met voor mijn doen, prachtig haar!! Ik zou het iedereen die pluizig en kroesig haar hebben aanraden echt top!!

april 20, 2016

Vanity

"Ik heb hier een keratinebehandeling gedaan, en heb er superzacht en glanzend haar voor terug. Ik heb krullend haar en heb veel minder pluis hierdoor. Ook het zelf stijlen van mijn haar ging veel sneller en makkelijker. Ook heb ik mijn haar laten knippen en dit is ook goed gegaan, want krullend haar knippen is voor de meeste kappers lastig. Er is niet aan de lengte geknipt en meer volume in geknipt. Top!"""

februari 22, 2016

Theo

Echt een team die met je aan de gang gaat. Een goede sweer hangt er in de winkel en dat resulteert in een goed eind resultaat. Kortom hier moet je zijn voor het beste eind resultaat. Een top team.

februari 20, 2016

Randy

Vriendelijke ontvangst, goed advies en daarna een prima knipbeurt. Hier kom ik zeker terug!

februari 12, 2016

Florian

Goeie massage stoelen En goeie hoofd massage.

januari 28, 2016

Bianca Smits

Ik ben heel goed geholpen last minute vlak voor een grote begrafenis waar ikzelf, mijn man en mijn schoonmoeder gastheer en gastvrouwen moesten spelen helaas. Ik vroeg om een stijlvol kapsel (long bob met lok) met een kleur die ik later makkelijk paars zou kunnen verven, Haarvisie wist mij echter te verbazen met een prachtige kleur met paarse gloed dat ik het toch al gelijk heb gedaan. Top resultaat! Ik ben er erg blij mee, complimenten alom over de kleur en mijn haarproblemen zijn verleden tijd na tips en mijn nieuwe kapsel! Ook mijn schoonmoeder was tevreden en jullie hebben er een nieuwe klant bij met mijn mannetje. Haarvisie bedankt!

januari 23, 2016

Soraya van Ginkel

Ik wil jullie zo ontzettend bedanken ik ben zo blij met mijn haar! 13 december bij jullie mijn hairextensions laten zetten en nog nooit zo goed geholpen als bij jullie! Gezellig team en super service. Het is er mooi ingezet en krijg alleen maar complimenten. Ik kom zeker terug de volgende keer, want ik kan niet meer zonder. Dankjewel haarvisie jullie zijn super!

december 28, 2015

Helen Kwekkeboom

Mijn vriend heeft zonder dat ik het wist meegedaan met de hairextension prijsvraag van Haarvisie?en won! Verassing was ook groot toen ik bij jullie binnenstond en ik met een volle bos haar een week later wegliep. Wat een leuke groep zijn jullie en zo professioneel. De extensions zijn en staan zo mooi, ben zeer tevreden. Overal waar ik kom krijg ik complimenten?eigenlijk jullie dus. Hartstikke bedankt ? ben er heel erg blij mee?hele fijne feestdagen en een geweldig nieuwjaar.

december 20, 2015

Bas van Voorst

Haarvisie is een kapsalon die kwaliteit en service geven zoals je mag verwachten! Ik ben al een aantal jaar klant van Haarvisie en ben altijd met een tevreden gevoel en een mooi kapsel naar huis gegaan.

oktober 20, 2015

Paul Bentvelzen

Een gezellige kapper met verstand van haar.

juli 29, 2015

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl