Ervaringen

Ervaring schrijven
Ik ben heel prettig geholpen door Noël. Preceis wat ik zoek: een kapper die weet om te gaan met mijn dunne, fijne haar met slag. Ik ben heel goed geadviseerd, fijn geknipt en gestyled. Echt een aanrader voor goede en persoonlijke aandacht wat ik vaak mis bij kappers!

Roy Waarts december 24, 2022

Ik wordt altijd super fijn geholpen. Je komt altijd binnen met een warm welkom, daarna een lekkere wasmassage en vervolgens stylen.
Elke keer weer (al jaren!) super tevreden met het resultaat.
Ik heb zelf een haartransplantatie gehad en toen me haar weer begon te groeien ben ik bij Haarvisie super geadviseerd en geholpen tot het kapsel wat ik nu heb en zeer tevreden en zelfverzekerd mee ben!

Roy Waarts september 9, 2022

Na een tijdje te zijn weggeweest ben ik weer blij om terug te kunnen zijn en mijn haar door Noël te laten stylen.
Naast dat mijn haar weer heel fijn zit vind ik het van toegevoegde waarde dat deze kapper nog weet wat we 3 jaar geleden besproken hebben, dit geeft aan dat je geen nummer bent maar dat er oprechte interesse is in de klant.
Ook met mijn verjaardag een appje ontvangen, hoe leuk!
Natuurlijk, het gaat om het kapsel maar daar ben ik nog nooit in teleurgesteld dus die kleine dingetjes hebben toegevoegde waarde, chapeau! Je gaat weer blij de kapsalon uit, zoals het hoort.
Dank je wel Noël.

Vera Vorkink september 7, 2022

Na een goede research over haarkleuren bij Haarvisie terecht gekomen. Super fijn en warm ontvangen in de salon. Professioneel en persoonlijk advies gekregen over de balayage behandeling. Jorah luistert en geeft eerlijk advies. Ik ben onwijs blij met het eindresultaat en weet zeker dat wanneer ik mijn haar weer wil kleuren, dat ik terug kom bij Haarvisie.

Sharon Niemeijer juli 6, 2022

Al een aantal jaar kom ik af en aan bij Haarvisie. De stylist, Noël die mij altijd helpt, is enorm vakkundig en snapt als één van de weinige mijn haar! Mijn haar was altijd beschadigd, maar met de juiste tips en trics van Noël is mijn haar weer gezond. Ik kom altijd graag en ben altijd tevreden als ik vertrek. Zou Haarvisie aan iedereen aanbevelen.

Kelly Groenheide juni 18, 2022

Ontzettend tevreden met mijn nieuwe look, met als resultaat een mooi geknipt kapsel en een face framing. Jarlin zag goed wat bij mij stond en ik vertrouwde haar meteen. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende afspraak!

Sabine Caspers juni 18, 2022

Wat een fijne salon! Niet al teveel drukte om je heen. Je wordt heerlijk verzorgd en deskundig geholpen. In mijn geval door Asuman! Ik ben fan!

Astrid Smink juni 18, 2022

Haarvisie is een kapsalon die de tijd voor je neemt voor een fijne ervaring. Mijn styliste was erg vriendelijk en ik voelde mij op mijn gemak. Mijn pony was uiteindelijk niet helemaal naar wens, maar ik kon achteraf nog een keer langs komen om het gratis bij te werken! Bedankt!

Zoe juni 1, 2022

Super gedaan, snel en zeer vriendelijk personeel!

Eric Agterdenbosch juni 1, 2022

Zeer tervreden, nette omgeving en mooi resultaat, dank jullie wel Haarvisie!!!

Kacper Dziadosz juni 1, 2022

Gister mijn eerste ervaring met Haarvisie gehad en ik ben heel erg tevreden. Ik wilde deskundigheid en dat heb ik gekregen. Het begint bij het appcontact waarbij je voorafgaand de behandeling vertelt over de status van je haar, de geschiedenis en wat je wensen zijn. Beetje onwennig want ik heb niet eerder een kapper gehad die daar zo geïnteresseerd in was. Maar nu wist kapper Noël, die mijn haar deed, goed in te spelen op wat er wel en niet mogelijk was. Kreeg eerlijk, uitgebreid en deskundig advies. Voel me serieus genomen, gezien en verzorgd en mijn haar zit mooi en voelt goed. Aardig personeel, mooie salon. Ik heb er de extra kilometers en centen echt wel voor over.

Kaajal Bachoe juni 1, 2022

Top kapper✂️

Martin van der Kaaij juni 1, 2022

Echt een buitengewoon fijn ervaring! Werd goed geluisterd en geadviseerd. Eigenlijk voor het eerst helemaal tevreden weggegaan bij een kapper. Was samen met mijn dochter onze 1e keer hier. Maar gaan nergens anders meer heen! Bedankt!!

Xaviere Saar juni 1, 2022

Wat een fantastisch bedrijf . Bij binnenkomst weten ze mijn naam al . Je wordt warm verwelkomd en kan zelfs verse munt thee of gemberthee krijgen . Normaal wordt altijd gevraagd wat voor kapsel ik wil maar bij deze kapper krijg je echt deskundig advies wat bij jou en jouw stijl past . Ook krijg je tips hoe je het best je haar kunt verzorgen . Ik ben goed geholpen door Noël en zal zeker terugkomen .

Frank Dingler juni 1, 2022

Beste salon ooit

Linda Tomlow juni 1, 2022

Ben vandaag bij Haarvisie geweest ,eerlijk zeggen was best beetje bang maar toen ik binnen kwam werd ik al gelijk gerustgesteld!
Wat ben ik blij met mijn nieuwe kleur en gezonde coupe .
Het is vanzelfsprekend dat ik de volgende keer weer naar Haarvisie ga !!

Miranda S juni 1, 2022

Ik kom al jaren bij kapsalon Haarvisie, Na de eerste keer wou ik geen andere kapper meer. Ik kijk er dan altijd weer naar uit als ik weer kan gaan! Iedereen is altijd vriendelijk en luisteren naar al je wensen en voeren deze als de beste uit!
Kan niet wachten tot ik weer een afspraak heb!

Larissa Ferreira Dias juni 1, 2022

Beste kapsalon in de regio !
Tot de volgende keer!

Bas DG juni 1, 2022

Wat een feestje weer! Bij Haarvisie weet ik gewoon altijd zeker dat mijn haar en ik er op ons allermooist de deur weer uitgaan.
Tot de volgende keer!

Maaike Schenkkan juni 1, 2022

Gisteren bij Haarvisie in Wateringen geweest en weer top geknipt door Charlotte! Dank je wel!
Altijd vriendelijk en hartelijk ontvangen bij Haarvisie en een heerlijk kopje koffie.

Fred Rijnenberg juni 1, 2022

1 2 3 12