Ervaringen

Ervaring schrijven

Hele fijne salon! Er wordt rekening gehouden met de kleurgeschiedenis van je haar. Hierop heeft Jorah voor mij een behandelplan gemaakt en eerlijk verteld dat er meer dan 1 behandeling nodig is. Het contact is heel gezellig en ze is erg kundig! Ik ga telkens met een glimlach en mooi haar de deur uit!

Ilana december 28, 2023

Hele bekwame medewerkers en de sfeer is top!

Elise december 23, 2023

Een jaar geleden als nieuwe klant binnen gekomen bij Haarvisie. Nu, een jaar later, nog steeds heel blij met Haarvisie. Jorah geeft goed advies, maakt prachtige kleuringen en je haar wordt ook nog mooi gestyled. Bedankt weer en tot de volgende keer!

Inge van de Werf november 30, 2023

Vandaag voor t eerst bij Haarvisie geweest.
Jorah heeft mij geknipt..prachtig resultaat!
En heeel goed geinformeerd en geadviseerd!
Ben hier erg blij mee!
Jorah..je bent een topper!..
Tot de volgende keer!😘

Renate Van Amerongen oktober 19, 2023

Van drie kleuren bruin, gekleurde uitgroei, oude droge highlights, restje eigen kleur naar natuurlijk grijs leek bijna onmogelijk.
Na la f zoeken kwam ik toevallig online
Haarvisie in Rijswijk tegen. Een mooie chique salon met uitstekende reviews.
Gelijk een online intake afspraak gemaakt
en met Jorah een fijn persoonlijk advies en
een afspraak voor consult en behandeling
voor de volgende dag gekregen.
Ik werd verwend ….en het resultaat was onverwacht mooi. Ik ben er helemaal blij mee.
Dank je lieve Jorah ik kom graag weer terug.
Groetjes Brenda

Brenda Steinweg september 28, 2023

Top service en leuk gekletst. En zoals gewoonlijk weer uitstekend geknipt

Joris Spaans september 26, 2023

Het ontvangst voelt als een warm bad.
Altijd een heerlijk kopje koffie bij binnenkomst en een vriendelijk praatje.
Het haarvisieteam denkt altijd met je mee, als je niet precies weet wat je wilt qua haarkapsel. Ze geven eerlijk hun mening, wat bij je past en wat niet bij je past.
Daarom ga ik ook al jaren naar deze kapper! Jij toch ook?

Andy Cooman september 25, 2023

Mooi kapsalon , waar ze alle tijd voor je maken , ben super blij met me mooie haartjes , dankjewel jarlin en jamal! 🌸

Susanna Polletje augustus 12, 2023

Al jaren klant bij deze kapsalon en ben nog steeds heel tevreden. Een aanrader voor diegene wie zijn haren goed wil verfen en verzorgen.

Svetlana augustus 6, 2023

Super super super!!
Ze nemen de tijd, ze luisteren, zijn vriendelijke en ze doen hun best om de gewenste resultaat te behalen.
Bij andere kappers hebben ze nooit mijn gewenste haarkleur behaald, in 2 jaar tijd.
En bij haarvisie in 5 uur
Zeer aanteraden 👍

Carmen Tumolo augustus 2, 2023

Als trouwe klant heb ik het voorrecht gehad om vele jaren te genieten van hun uitstekende kappersdiensten.
Haarvisie is niet alleen een plek om je uiterlijk te verfraaien, maar ook een warme en gezellige omgeving waar klanttevredenheid centraal staat. Met hun uitzonderlijke klantvriendelijkheid en luisterende oren voor jouw wensen, is het geen wonder dat ik altijd met een glimlach naar huis ga.
Of je nu voor een eenvoudige knipbeurt komt of een complete metamorfose, het resultaat is altijd TOP.

Wat deze kappers echt onderscheidt, is hun aandacht voor jou als klant. Ze nemen de tijd om naar je te luisteren en je wensen te begrijpen voordat ze aan de slag gaan. Of het nu gaat om een specifieke haarstijl, kleurverandering of advies over welk kapsel het beste bij je past, ze zijn altijd bereid om hun expertise te delen en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze.

In deze hectische tijden waarin we leven, kan het gemakkelijk gebeuren dat je helemaal vergeten bent op tijd een afspraak te maken. Ik had het geluk om te ontdekken dat Jamal niet alleen begripvol was, maar zich ook inspande om me te helpen, ondanks hun eigen drukke agenda.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat Haarvisie een pareltje is in de kapperswereld.
Daarom krijgen jullie van mij een dikke 10.

Linda Broer juli 29, 2023

Toen ik gisteren in de stoel bij Jarlin zat en naar haar keek. Vond ik het zo mooi om te zien hoe zij met passie haar werkt doe. Hoe ze kijk naar het haar. Met liefde heeft zij mij omgetoverd in een andere vrouw. Super dankbaar! Altijd voel ik mij zeer welkom en iedereen is super lief! En professioneel!!

Mélanie Heppe juli 28, 2023

Weer eens super geholpen door Jorah, zij weet echt precies waar ze mee bezig is en wat ik wel of niet mooie vind. Ze is ook nog eens super lief en gezellig! Ik kijk nu al uit naar me volgende bezoek :)

Bo van Os juni 7, 2023

Gisteren een afspraak gehad bij Haarvisie Wateringen. Zelf heb ik door medische omstandigheden nogal problemen met mijn haar. Het is erg dun en kwetsbaar. Een kappersbezoek kan voor mij dan ook erg ongemakkelijk voelen, mede door slechte ervaringen bij andere salons. Maar dit gevoel verdwijnt op het moment dat je de salon binnenstapt. Er hangt een fijne vibe en je voelt je er meteen welkom. Ik ben geholpen door Asuman. Zij is een gedreven haarstylist die duidelijk passie heeft voor het kappersvak. Ze luistert goed naar je wensen en geeft realistische adviezen. Ze heeft net zoveel zorg en aandacht besteed aan mijn dunne lokken als aan iemand met een volle haardos. Het resultaat is erg mooi. Dankjewel Asuman! 🙏🏼

Karin van Veen mei 20, 2023

Inmiddels kom ik al aardig wat jaartjes bij Haarvisie. Elke stylist is een pro in haar/zij/hun vak! Voor mij is Noël een uitblinker als stylist, hij heeft inzicht qua kleur (wat bij je huid en haar past) en ook voor de coupe kan je blind op hem vertrouwen!

Caroline Vrolijk april 24, 2023