Ervaringen

Ervaring schrijven

Ik bendaag écht in de watten gelegd bij deze kapper. Vriendelijk, deskundig en geduldig geholpen door Jorah! Ik vind haar en deze kapsalon een echte aanrader.

Murcie mei 21, 2024

Wauw! Een paar weken terug heb ik hier mijn extensions laten plaatsen. Dit was al lang een wens van me omdat mijn eigen haar nogal dun is en ik het leuk zou vinden het eens leuk te kunnen stijlen! In een afspraak vooraf ben ik goed geïnformeerd en is er de tijd genomen om naar mijn haar te kijken. Tijdens het plaatsen was er uitgebreid de tijd voor extra uitleg over hoe ik de extensions moest verzorgen. Ik heb nu voller, en ook wat langer haar. Het ziet er super natuurlijk uit, ik ben echt mega tevreden over het eindresultaat!

Frederike mei 5, 2024

Ruim twintig jaar al mijn vaste adres.
Altijd vakkundige stylisten en een informele sfeer.
Vandaag weer gezellig babbelend, bijna ongemerkt van een strakke coupe voorzien door Johra.
Van harte aanbevolen 😊

Arjan Dekker april 18, 2024

Ik ben prettig geholpen bij Haarvisie. Ik ben geholpen door Jarlin. Zij is goed in haar vak, heeft veel ervaring en ze is heel aardig. 😃 Ik ben blij met het resultaat en kom graag nog eens terug! Nogmaals bedankt Jarlin! Ik heb er een voor en een na foto bij gedaan.

Suzanne van der Vet april 16, 2024

Whauw!! Ik heb al heel lang lang haar maar deze kapper is echt bizar goed. Het geld meer dan waard! Mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Hele vriendelijke en goeie service en echt waar voor je geld.

Riekje april 7, 2024

Mijn haar is super gedaan door Jarlin. Lieve vrouw en neemt echt de tijd voor je! Weet ook goed wat ze doet. Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Mijn haar straalt weer en de kleuren zijn echt mooi geworden 😊 ik heb foto’s van voor de behandeling en na de behanding toegevoegd.

Maaike Janssen maart 24, 2024

Echt super lief mensen ik hou echt van mij haar kleur 💗💗het is echt waard om daar te gaan

Katee maart 24, 2024

Weer geweldige mooie Full Head Blonde Highlights gezet, heerlijke wasmassage, in model geföhnd, en met ‘n frisse look weer de deur uit! Je wensen worden altijd besproken en met veel passie uitgevoerd.
In de salon is de sfeer altijd goed, ontvangst hartelijk, en het wasgedeelte heerlijk ontspannend. Jarlin je bent een topstyliste, bedankt weer voor mijn mooie haar.

Anne-marie Matthijssen maart 16, 2024

Geweldige salon! Ik heb nu al een paar keer mijn haar laten doen bij Jorah en ze doet het echt fantastisch. Ze heeft er voor gezorgd dat ik mijn natuurlijke haarkleur weer terug heb en mijn haar is ontzettend zacht als ik daar de deur uitga.

Naast de haarservice zijn deze mensen ook super vriendelijk. Je krijgt altijd een warm welkom als je binnenkomt en de stylisten zijn altijd in voor een praatje. Echt een superervaring, ik ga echt niet meer naar een andere haarsalon!

Annabel de Jonge februari 19, 2024

Hele fijne salon! Er wordt rekening gehouden met de kleurgeschiedenis van je haar. Hierop heeft Jorah voor mij een behandelplan gemaakt en eerlijk verteld dat er meer dan 1 behandeling nodig is. Het contact is heel gezellig en ze is erg kundig! Ik ga telkens met een glimlach en mooi haar de deur uit!

Ilana december 28, 2023

Hele bekwame medewerkers en de sfeer is top!

Elise december 23, 2023

Een jaar geleden als nieuwe klant binnen gekomen bij Haarvisie. Nu, een jaar later, nog steeds heel blij met Haarvisie. Jorah geeft goed advies, maakt prachtige kleuringen en je haar wordt ook nog mooi gestyled. Bedankt weer en tot de volgende keer!

Inge van de Werf november 30, 2023

Vandaag voor t eerst bij Haarvisie geweest.
Jorah heeft mij geknipt..prachtig resultaat!
En heeel goed geinformeerd en geadviseerd!
Ben hier erg blij mee!
Jorah..je bent een topper!..
Tot de volgende keer!😘

Renate Van Amerongen oktober 19, 2023

Van drie kleuren bruin, gekleurde uitgroei, oude droge highlights, restje eigen kleur naar natuurlijk grijs leek bijna onmogelijk.
Na la f zoeken kwam ik toevallig online
Haarvisie in Rijswijk tegen. Een mooie chique salon met uitstekende reviews.
Gelijk een online intake afspraak gemaakt
en met Jorah een fijn persoonlijk advies en
een afspraak voor consult en behandeling
voor de volgende dag gekregen.
Ik werd verwend ….en het resultaat was onverwacht mooi. Ik ben er helemaal blij mee.
Dank je lieve Jorah ik kom graag weer terug.
Groetjes Brenda

Brenda Steinweg september 28, 2023

Top service en leuk gekletst. En zoals gewoonlijk weer uitstekend geknipt

Joris Spaans september 26, 2023

Het ontvangst voelt als een warm bad.
Altijd een heerlijk kopje koffie bij binnenkomst en een vriendelijk praatje.
Het haarvisieteam denkt altijd met je mee, als je niet precies weet wat je wilt qua haarkapsel. Ze geven eerlijk hun mening, wat bij je past en wat niet bij je past.
Daarom ga ik ook al jaren naar deze kapper! Jij toch ook?

Andy Cooman september 25, 2023