Ervaringen

Ervaring schrijven
Afspraak maken
Eindelijk een kapper die naar mijn wensen luistert en met mij mee denkt ! Avi neemt de tijd voor je, geeft je tips, het is gezellig en het belangrijkste je gaat weg met een prachtig resultaat! Voor mij voelt het echt als een paar uurtjes me-time, waarin je ondertussen je haar de beste behandelingen geeft, die met grootste zorgvuldigheid en expertise wordt uitgevoerd.

Anoeska Kandhai juli 25, 2021

Een afspraak is altijd een feest, start met een heerlijke massage, lekkere verse muntthee en eindigt met een moderne nieuwe look!

Guido Hemelraad juli 17, 2021

Haarvisie is de beste, fijnste haarsalon! Vanwege corona even niet kunnen komen, maar blij dat ze weer open zijn. Houden zich keurig aan de corona regels. Altijd een fijn dagje uit bij haarvisie en overtreffen zich elk bezoek weer met de mooiste kapsels.

Lotte de Back juli 3, 2021

Elke maand is het weer een feestje om bij Haarvisie langs te komen om mijn haren te laten stylen. Het is niet alleen het altijd perfect stylen wat Jamal voor mij doet maar ook de vriendelijkheid, gezelligheid en luxe waarin het geheel van Haarvisie is verpakt. Ook koop ik al mijn haarproducten alleen bij Haarvisie, want als je eenmaal echte kwaliteit gewend bent dan wil je niet meer anders! Als vaste klant in de afgelopen 25 jaar hoop ik op nog weer 25 jaar hier elke maand op bezoek te mogen komen.

Preet Mahabir juni 30, 2021

Wat is het altijd gezellig bij Haarvisie! Toen ik kwam voor de eerste keer had ik een kleur die helemaal niet bij me paste. Ik werd heel goed geadviseerd en ik kwam de deur uit met een super mooie kleur en een glimlach op mijn gezicht. Sindsdien heb ik ook haarverlenging geprobeerd en dat beviel ook heel goed. Het salon in Wateringen is echt prachtig en de aandacht van het team top! Een echt aanrader. s.

Nathalie Richard juni 5, 2021

Wat een super lieve mensen werken er in de salon van haarvisie Wateringen. Ik ben al een lange tijd niet bij de kapper geweest, ik was namelijk nooit tevreden. Dus ik besloot wat meer geld neer te leggen dan normaal en ben super blij met het resultaat. Mijn haar is een mooie warme bruine kleur geverfd (ik wilde terug naar mijn natuurlijke haarkleur). Ze gaven me duidelijk advies, maar er was ruimte over voor mijn eigen wensen. Ook is mijn haar netjes geknipt en hield ze rekening met de gewenste lengte.

Shay Rood juni 4, 2021

Super kapper loop altijd weer blij en tevreden de deur uit

Claudia Van der Hout juni 4, 2021

Beste kapperszaak ooit & pas op… je wilt nooit meer iets anders! Beste service, beste personeel en de beste kwaliteit!

Kayleigh Hofstede juni 2, 2021

Heb goede ervaring met haar visie .
Kom Voor haar knippen en wordt altijd goed en naar mijn zin geknipt.
Gezellige salon altijd lekker een cappuccino.
Helemaal top

Annie Meershoek de Vries mei 29, 2021

Afgelopen vrijdag, voor de eerste keer in Wateringen behandeld, Rijswijk is mooi, maar dit overtreft alles!
Prachtig geworden! Asuman heeft mijn haar weer voorzien van een goede coupe, een persoonlijk gesprek bij een koopje muntthee,
Heerlijk! Ik kan er weer even tegen. Bedankt, tot de volgende keer!

Sonja Overtoom mei 28, 2021

Veel tijd voor persoonlijke aandacht en mijn haar zit weer top!

Esmiralda Bhagwandin mei 26, 2021

Zeer tevreden met Haarvisie en erg blij met Esmeralda als mijn vaste kapster! Esmeralda neemt de tijd om te luisteren naar de wensen van de klant, denkt heel goed mee en weet precies waar ze het over heeft. Een aanrader!

Edzard Veldhuizen mei 23, 2021

Heerlijk om in de watten gelegd te worden door professionals.

Echte vakmensen!!

Rachelle Dankers mei 18, 2021

Hele mooie, nieuwe kapsalon in Wateringen met uitstekende service. Reactie op afspraakverzoek is supersnel en persoonlijk, ook mogelijk via WhatsApp. Vriendelijk persoonlijk en warm welkom. Esmeralda is zeer professioneel en maakt mijn kapsel iedere keer weer perfect. Top zaak, echt een aanrader!

Lieke Dekker mei 3, 2021

Uitstekende en zeer professionele kapsalon. Je wordt altijd vriendelijk verwelkomd, ontspant zeer door de hoofdmassage aan het begin van je beurt en je komt met energie naar buiten om je kapsel aan de wereld te laten zien.

Julius oktober 24, 2020

Haarvisie is een salon welke top kwaliteit levert en het personeel zeer vriendelijk en toegankelijk zijn waardoor je je als klant zeer op je gemak voelt. Daarnaast is de wasbeleving echt een beleving.

Virgil Ippel oktober 20, 2020

Omdat mijn haar met natuurlijke krul erg droog en pluizig was heb ik hier een keratine behandeling laten doen. Ik ben er echt superblij mee, de pluis is nagenoeg weg en mijn haar voelt heel zacht en gezond. Ik kom zeker terug.

Sabrina Kevenaar oktober 14, 2020

Toen ik voor het eerst bij Haarvisie kwam wist ik alleen dat mijn korte haar moest groeien, en het liefst zó dat het met die vervelende tussenlengte ook nog acceptabel was. Esmeralda heeft me al die tijd geknipt, gekleurd en geadviseerd. Dank zij haar heb ik het tussendoor niet opgegeven en is mijn haar ondanks het kleuren gezond en glanzend gebleven. Ook complimenten voor de rest van het team. Ze kennen je bij naam en even wachten is absoluut geen ramp. De totale belevenis van luxe en verwennerij is het zeker het geld waard.

Janneke Korbee oktober 7, 2020

Hele lieve en goede kapster! Nadat mijn haar verpest was door een andere kapster, ben ik bij Asuman geweest! Kon gelijk dezelfde dag nog terecht en ze heeft me niet mooi maar prachtig gemaakt! Super service en zeker aan te raden!

Lisanne B september 23, 2020

Hele fijne kapperszaak, vriendelijk aardig personeel, denken met je mee, geven goed advies. Ben altijd blij en gelukkig als ik er naar toe mag. Het is altijd een lekker verwend moment als ik er heen mag. Ik heb het wel voor over om vanuit Hellevoetsluis naar Rijswijk te rijden voor een afspraak bij de kapper. Top zaak, top personeel, top eigenaar.

Lilian Biegel september 4, 2020