Ervaringen

Ervaring schrijven
Afspraak maken
Ik kom al 8 jaar bij Haarvisie. En elke keer weer is het een ware kunst wat zij van mijn haar maken. Zoveel passie en talent hebben zij allemaal! Zodra ik de salon binnen kom, zie ik altijd blije gezichten. Van zowel de klanten als de medewerkers. De vibe bij Haarvisie is altijd goed! Al zit ik 8 uurtjes in de kapper stoel er wordt altijd gevraagd of ik nog een hapje of (warm)drankje wil. Na zo een lange dag kom ik ook altijd tot rust en ga de deur uit met een fantastische look! Dankjewel voor alles!!!

Shim Shim november 15, 2019

Vandaag weer een bezoekje gebracht aan Haarvisie. Elke keer weer een feestje om naar toe te gaan,in tegenstelling tot mijn vorige kappers waar ik meestal naar buiten ging om zo snel mogelijk mijn hoofd onder de kraam te stoppen en ik aan het worstelen was met de coupe die niet zat. Nu ga ik heerlijk in de stoel bij Emerly zitten en bespreken we eerst wat we gaan doen ,daarbij geeft ze goede tips en gaat ze vol passie aan de slag. Ze knipt en kleurt echt geweldig ,niets fijner dan dat je haar gewoon goed valt. Emerly…je bent een topper en kruip zeker nog heel vaak in de stoel bij je in de gezellige salon

Fenny Hendriks-Iping november 14, 2019

Perfecte service. Goeie kappers en mooie zaak. Wat wil je nog meer?

Gilad Ouazan november 8, 2019

Ik reis speciaal voor Emerly naar Rijswijk. Zij is echt de beste kapster, in zowel kleuren en knippen. Ze heeft altijd goede ideeën die passen bij wat ik wil. Ik ga altijd tevreden de deur uit!
Professionele haarproducten · Topstilist · Geweldige kapsels · Beste kapper

Mariska van der Schild november 8, 2019

Gisteren in de watten gelegd door Haarvisie. Resultaat was boven mijn verwachtingen! Super professionele crew en geweldige producten. Mijn haar glanst weer 🥰 dank jullie wel en tot gauw♥️
Professionele haarproducten · Fantastische kapsels · Topstilist · Geweldige resultaten

Saskia Somai oktober 4, 2019

Wie binnenstapt bij Haarvisie stapt binnen in een ontspannende haarexperience in plaats van een ‘platte kapper’. Of het nu gaat om de rijkelijk gevulde koffietafel met digestieven, de zorgvuldig uitgekozen prosecco of de gevarieerde snoeppot voor de jeudige bezoeker, het leidt geenzins af van de professionaliteit en hartelijkheid waarmee de medewerkers van Haarvisie hun uiterste best doen om van ieder klant een ambassadeur te maken!! En dat lukt. Zo werd ik gevraagd om eerlijke feedback te geven over een drietal items uit de eigen ontwikkelde en binnekort te lanceren lijn Haarvisie haarverzorgingsproducten: haarwax, molding crême en shampoo. Over het laatste product kan ik kort zijn: onmiddelijk en met de snelheid van het licht lanceren. De shampoo heeft een heerlijk mintgeur die vanaf moment één subtiel aanwezig is en de hoofdhuid een verfrissende opkikker geeft. De molding crême ruikt, in tegenstelling tot mijn eerder productfavoriet D:Struct van D:fi, veel aangenamer. Een winnaar dus en dusdanig dat ik moeiteloos wil overstappen op dit nieuw product. De wax is geschikt voor de wat dikkere haarsoorten en heeft eveneens de eigenschap dat het een aangename geur verspreidt in tegenstelling tot de meeste haarwaxen die naar kaarsvet ruiken onttrokken aan een kandelaar van een tochtig kasteel uit de Middeleeuwen . Drie producten en drie keer raak voor Jamal en zijn team!! Ik blijf graag langskomen en hoop dat er ooit een concept ontstaat waar er naast een ‘damesboudoir’ ook een ‘mancave’ mag komen. Compleet met koelkast dan graag :-))

Rene Hamstra oktober 1, 2019

Twee keer ben ik nu bij Haarvisie geweest voor een Keratin treatment. Ik heb veel krullen en hoewel ik daar trots op ben, was ik altijd op zoek naar ‘het juiste product’. Door de Keratin treatment heb ik één dag stijl haar, wat ik heel leuk vind, maar daarna wil ik mijn krullen graag weer terug dus het was de eerste keer wel een verrassing hoe het na het wassen zou zitten. De krullen komen gewoon terug en hoè: glanzend, zacht, pluisloos en de producten die ik mee kreeg ruiken ook nog eens superlekker. Mijn zoektocht naar producten is voorbij want na deze behandeling heb je een hele tijd waar voor je geld en werkt bijna elk product.

Daarnaast is het een hele fijne kapsalon, het ziet er mooi uit, eten en drinken kom je niet tekort, er hangt een fijne sfeer en je wordt goed behandeld. Tot nu toe ben ik geholpen door Gina die goed weet waar ze mee bezig is, alles stap voor stap geduldig en eerlijk uitlegt. Het is een lange zit maar het voelt niet als lang. Ik kom niet voor niks van vrij ver voor deze behandeling :)

Mady Janssen september 15, 2019

Perfekte snit ,bruching,topwerk.dank u wel Joell.

Speciaal gekomen uit Belgie ,voor herhaling vatbaar !

Rita van Brakel september 9, 2019

Super blij met mijn nieuwe kapsel!
Jarlin snapte wat ik met mijn haar wilde en het zit weer helemaal top!
Dank je wel!!

Debby Hoogendoorn juli 20, 2019

Excellent hairdressers. After visiting more than 5 other salons in Den Haag I finally found Haarvisie. I have been going here for over 2 years now. They are excellent. I always get a good cut and colour. Nice friendly relaxing atmosphere. Highly recommend.

Allison Wallace juni 21, 2019

Top resultaat! Helemaal blij met mijn haar en heel vriendelijk personeel en altijd behulpzaam 😘. Jarlin maakt mijn haar ziet mooi en gezond uit, altijd die plek verlaten met de grote glimlach op mijn gezicht – Bedankt! 👍🏼❤️
Beste kapper · Geweldige resultaten

Felka Maureen juni 8, 2019

Helemaal weg van mijn nieuwe haarkleur! Ben er zo ontzettend blij mee! En vind haarvisie zo leuk dat ik er met gerust hart mijn vriendinnen mee naar toe neem😉! Dank en tot de volgende keer!

Lieke Schouwenaars mei 29, 2019

allerbeste kapper 🤗👌 altijd een goed advies en een prachtig eind resultaat 🙏

Talitha Wevers mei 4, 2019

Dolgelukkig met mijn nieuwe haarkleur!! Dank je wel lieve Jarlin! Veeleisend als ik ben kwam ik vandaag bij jullie de zaak in met hoge verwachtingen…en het resultaat is zelfs nog véél mooier geworden! Jarlin, wat jij met haarkleur kan, is bijna magie ;)
Bedankt ook voor de gezelligheid.
Tot de volgende keer!

februari 28, 2019

Ik ga al jaren met veel plezier naar haarvisie, altijd bij Noël of Maria. Maandag model (korte kapsels) gezeten voor Jarlin, superblij mee. Mijn krullen vallen weer geweldig, dank je wel Jarlin, top gedaan!

Carla Reijerse februari 21, 2019

Got the best service ever that any hair studio can offer! A great team of professionals, took the time to understand what I wanted and made it happen… I got the color I wanted thanks to Asuman and Maria did the best haircut! Plus, it is a very cozy environment, Jamal offered the best mint tea and cookies to make me feel like home! RECOMMENDED!!

Neshe van Wageningen februari 16, 2019

Ik ben super tevreden, Asuman heeft mijn haar gekleurd en geknipt. Erg tevreden met advies en resultaat.
Ze had mijn haar mooi gekruld met steiltang en dit heeft 3 dagen perfect gezeten!( normaal glijdt alles uit mijn haar)

Zo blij ermee, top service en fijne gemoedelijke sfeer

januari 15, 2019

Bedankt Gwen en jarlin
Kleur mooi en extensions vallen mooi
Happy met kerst !
Jullie hebben mij dit jaar weer blij gemaakt .

december 12, 2018

Heel fijne ervaring voor de eerste keer, Jarlin heeft mij geadviseerd en echt gekeken naar wat mij het mooiste zou staan. Techniek is echt on point, mijn haar is weer helemaal happy en ik ben er heel blij mee. Echt een aanrader!

november 4, 2018

Service en deskundigheid staat in een hoog vaandel!
Heel lang gezocht naar een deskundige en ervaren kapsalon op het gebied van kleuren en haar extensions. Bij het maken van de afspraak werden meteen de juiste vragen gesteld. De afspraak werd ingepland bij Maria en zij heeft mij een eerlijk en deskundig advies gegeven. Je merkt direct dat zij op de hoogte is van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van kleuren en haarverlenging. Tijdens de behandeling zorgt het gehele team voor een top service. Verse sapjes, fruit, een broodje wat je maar wenst. Nu 2 keer haarextensions laten plaatsen en geen uitval gehad. Zij adviseren over het gebruik van de bijbehorende producten en de prijs kwaliteit verhouding is goed. Als je aan het overwegen bent om haarextentions te nemen dan geef ik zeker een aanbeveling om een afspraak te maken bij Haarvisie en vraag naar Maria. Hier zul je geen spijt van krijgen! Met vriendelijke groet, Sylvia de Haas

september 28, 2018