Ervaringen

Ervaring schrijven
Afspraak maken

Wie binnenstapt bij Haarvisie stapt binnen in een ontspannende haarexperience in plaats van een ‘platte kapper’. Of het nu gaat om de rijkelijk gevulde koffietafel met digestieven, de zorgvuldig uitgekozen prosecco of de gevarieerde snoeppot voor de jeudige bezoeker, het leidt geenzins af van de professionaliteit en hartelijkheid waarmee de medewerkers van Haarvisie hun uiterste best doen om van ieder klant een ambassadeur te maken!! En dat lukt. Zo werd ik gevraagd om eerlijke feedback te geven over een drietal items uit de eigen ontwikkelde en binnekort te lanceren lijn Haarvisie haarverzorgingsproducten: haarwax, molding crême en shampoo. Over het laatste product kan ik kort zijn: onmiddelijk en met de snelheid van het licht lanceren. De shampoo heeft een heerlijk mintgeur die vanaf moment één subtiel aanwezig is en de hoofdhuid een verfrissende opkikker geeft. De molding crême ruikt, in tegenstelling tot mijn eerder productfavoriet D:Struct van D:fi, veel aangenamer. Een winnaar dus en dusdanig dat ik moeiteloos wil overstappen op dit nieuw product. De wax is geschikt voor de wat dikkere haarsoorten en heeft eveneens de eigenschap dat het een aangename geur verspreidt in tegenstelling tot de meeste haarwaxen die naar kaarsvet ruiken onttrokken aan een kandelaar van een tochtig kasteel uit de Middeleeuwen . Drie producten en drie keer raak voor Jamal en zijn team!! Ik blijf graag langskomen en hoop dat er ooit een concept ontstaat waar er naast een ‘damesboudoir’ ook een ‘mancave’ mag komen. Compleet met koelkast dan graag :-))

Rene Hamstra oktober 1, 2019

Twee keer ben ik nu bij Haarvisie geweest voor een Keratin treatment. Ik heb veel krullen en hoewel ik daar trots op ben, was ik altijd op zoek naar ‘het juiste product’. Door de Keratin treatment heb ik één dag stijl haar, wat ik heel leuk vind, maar daarna wil ik mijn krullen graag weer terug dus het was de eerste keer wel een verrassing hoe het na het wassen zou zitten. De krullen komen gewoon terug en hoè: glanzend, zacht, pluisloos en de producten die ik mee kreeg ruiken ook nog eens superlekker. Mijn zoektocht naar producten is voorbij want na deze behandeling heb je een hele tijd waar voor je geld en werkt bijna elk product.

Daarnaast is het een hele fijne kapsalon, het ziet er mooi uit, eten en drinken kom je niet tekort, er hangt een fijne sfeer en je wordt goed behandeld. Tot nu toe ben ik geholpen door Gina die goed weet waar ze mee bezig is, alles stap voor stap geduldig en eerlijk uitlegt. Het is een lange zit maar het voelt niet als lang. Ik kom niet voor niks van vrij ver voor deze behandeling :)

Mady Janssen september 15, 2019

Perfekte snit ,bruching,topwerk.dank u wel Joell.

Speciaal gekomen uit Belgie ,voor herhaling vatbaar !

Rita van Brakel september 9, 2019

Super blij met mijn nieuwe kapsel!
Jarlin snapte wat ik met mijn haar wilde en het zit weer helemaal top!
Dank je wel!!

Debby Hoogendoorn juli 20, 2019

Excellent hairdressers. After visiting more than 5 other salons in Den Haag I finally found Haarvisie. I have been going here for over 2 years now. They are excellent. I always get a good cut and colour. Nice friendly relaxing atmosphere. Highly recommend.

Allison Wallace juni 21, 2019

Top resultaat! Helemaal blij met mijn haar en heel vriendelijk personeel en altijd behulpzaam 😘. Jarlin maakt mijn haar ziet mooi en gezond uit, altijd die plek verlaten met de grote glimlach op mijn gezicht – Bedankt! 👍🏼❤️
Beste kapper · Geweldige resultaten

Felka Maureen juni 8, 2019

Helemaal weg van mijn nieuwe haarkleur! Ben er zo ontzettend blij mee! En vind haarvisie zo leuk dat ik er met gerust hart mijn vriendinnen mee naar toe neem😉! Dank en tot de volgende keer!

Lieke Schouwenaars mei 29, 2019

allerbeste kapper 🤗👌 altijd een goed advies en een prachtig eind resultaat 🙏

Talitha Wevers mei 4, 2019

Dolgelukkig met mijn nieuwe haarkleur!! Dank je wel lieve Jarlin! Veeleisend als ik ben kwam ik vandaag bij jullie de zaak in met hoge verwachtingen…en het resultaat is zelfs nog véél mooier geworden! Jarlin, wat jij met haarkleur kan, is bijna magie ;)
Bedankt ook voor de gezelligheid.
Tot de volgende keer!

februari 28, 2019

Ik ga al jaren met veel plezier naar haarvisie, altijd bij Noël of Maria. Maandag model (korte kapsels) gezeten voor Jarlin, superblij mee. Mijn krullen vallen weer geweldig, dank je wel Jarlin, top gedaan!

Carla Reijerse februari 21, 2019

Got the best service ever that any hair studio can offer! A great team of professionals, took the time to understand what I wanted and made it happen… I got the color I wanted thanks to Asuman and Maria did the best haircut! Plus, it is a very cozy environment, Jamal offered the best mint tea and cookies to make me feel like home! RECOMMENDED!!

Neshe van Wageningen februari 16, 2019

Ik ben super tevreden, Asuman heeft mijn haar gekleurd en geknipt. Erg tevreden met advies en resultaat.
Ze had mijn haar mooi gekruld met steiltang en dit heeft 3 dagen perfect gezeten!( normaal glijdt alles uit mijn haar)

Zo blij ermee, top service en fijne gemoedelijke sfeer

januari 15, 2019

Bedankt Gwen en jarlin
Kleur mooi en extensions vallen mooi
Happy met kerst !
Jullie hebben mij dit jaar weer blij gemaakt .

december 12, 2018

Heel fijne ervaring voor de eerste keer, Jarlin heeft mij geadviseerd en echt gekeken naar wat mij het mooiste zou staan. Techniek is echt on point, mijn haar is weer helemaal happy en ik ben er heel blij mee. Echt een aanrader!

november 4, 2018

Service en deskundigheid staat in een hoog vaandel!
Heel lang gezocht naar een deskundige en ervaren kapsalon op het gebied van kleuren en haar extensions. Bij het maken van de afspraak werden meteen de juiste vragen gesteld. De afspraak werd ingepland bij Maria en zij heeft mij een eerlijk en deskundig advies gegeven. Je merkt direct dat zij op de hoogte is van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van kleuren en haarverlenging. Tijdens de behandeling zorgt het gehele team voor een top service. Verse sapjes, fruit, een broodje wat je maar wenst. Nu 2 keer haarextensions laten plaatsen en geen uitval gehad. Zij adviseren over het gebruik van de bijbehorende producten en de prijs kwaliteit verhouding is goed. Als je aan het overwegen bent om haarextentions te nemen dan geef ik zeker een aanbeveling om een afspraak te maken bij Haarvisie en vraag naar Maria. Hier zul je geen spijt van krijgen! Met vriendelijke groet, Sylvia de Haas

september 28, 2018

Gewoon helemaal top! Voorheen bij andere salons geweest en nog nooit ergens zo tevreden geweest. Ik durfde nooit ergens extensions te nemen omdat ik bang was dat je ze zou zien zitten of dat het je haar zou beschadigen totdat ik hier kwam en zag welke techniek ze gebruiken om de extensions te plaatsen en de kleuren perfect Passen bij je haarkleur. Regelmatig zit ik hier bijna een hele dag om mijn haar te laten kleuren en de extensions opnieuw erin te laten zetten. Als je goede service wilt en de beste behandelingen voor je haar moet je hier zeker heen!!!!

september 27, 2018

Ik kom al een aantal jaren bij Haarvisie om hair extensions te laten zetten, mijn haar te kleuren en te laten knippen. Dit is de eerste kapper waar ik echt aan ‘verknocht’ ben. Extensions laten zetten is een behoorlijke investering, maar als je het laat doen moet je het goed laten doen. En dat doet Haarvisie. Wat Haarvisie onderscheidt van andere kappers; ze luisteren goed naar je wensen, zijn zeer gastvrij en op de hoogte van de laatste trends. Geen mainstream kapsalon dus. Ik kan Haarvisie van harte aanbevelen voor het zetten van hair extensions en het kleuren en knippen van je haar.

september 26, 2018

Vandaag weer bij de beste kapper van Nederland geweest! Jarlin heeft mijn haar supergaaf gekleurd en Noël heeft mijn haar weer prachtig geknipt! Ben zo blij als een klein kind en ultiem gelukkig met het prachtige resultaat! Echte vakmensen die met liefde hun beroep uitoefenen en de klant in de watten leggen! Superblij en gelukkig ! Hartstikke bedankt en tot snel weer! Groetjes en een dikke kus

september 25, 2018

Ik heb voor de eerst keer een keratherpy behandeling gedaan. Me haar is zo zacht van geworden en geen pluis meer !!!! Het straalt gewoon weer. Je moet wel de tijd voor nemen je zit der wel ff voor, maar dat is het zeker waard !!! Ik was best zenuwachtig om te laten doen. Maar super blij mee ken niet meer zonder. Bedankt Haarvisie!!

september 8, 2018

Mijn ervaring met de keratine behandeling is goed bevallen ondankst de enge verhalen die je op internet erover leest. Het is pluisvrij en glanzend. Voordat de behandeling begon werd duidelijk verteld wat ik kon verwachten. Daarna ging ze beginnen met de behandeling, ze vertelde wat ze deed en waarom en in de tussentijd kreeg ik drinken en lekkere koekjes. Ben echt ontzettend blij met mijn haar, het voelt weer als nieuw.

september 8, 2018