Ervaringen

Ervaring schrijven
Afspraak maken

Ik heb een keratine behandeling gehad. Het heeft mijn haar totaal niet geholpen. De pluis van mijn haar is juist erger geworden. Echt zonde van mijn tijd en geld.

Beste Wadjiha Rezaie

Wij hebben u aangeboden om naar uw haar te kijken en het voor u op te lossen.
Helaas wilt u ons hiervoor de kans niet geven.

Team Haarvisie

september 6, 2018

Och, wat ben ik blij met mijn nieuwe kapsel! Altijd heb ik lang haar gehad en Esmeralda vertaalde mijn wens om een vlotter en korter kapsel precies zo dat het paste bij het plaatje dat ik voor ogen had maar ook paste bij mijn gezicht en ik de zaak dolblij verliet met tips en trics. Dank je wel!

augustus 16, 2018

Esmeralda dankjewel. Je heb goed nagedacht over mijn verzoek voor een super kort kapsel. Iedereen, echt iedereen vindt het super korte kapsel geweldig. De complimenten vliegen om mijn oren. Het staat mij goed en het geeft mij de uitstraling en kracht die ik nu hard nodig heb. Ik kan iedereen Haarvisie aanbevelen.

juli 18, 2018

Gewoon een top service! Mijn haar was helemaal kapot en verpest door te veel slechte behandelingen! Hier heb ik mijn haar eraf laten halen met tranen in mijn ogen, maar ze hebben er echt een leuk pittig kapsel van weten te maken! Ik ga snel weer terug voor een heerlijke olaplex kuur!! En wie weet weer een leuke metamorfose.

juni 13, 2018

Het team van Haarvisie trekt de klantbeleving naar nieuwe hoogten. Van het handmasker terwijl de kleur intrekt tot de lunch die ze voor je halen… de wasmassage, constante aandacht of je nog wat te drinken wil of misschien wat fruit. Zeer tevreden! Mijn kleur is geweldig, dank je wel Gwenn! Ook voor de voor- en na-foto’s die je me gemaild hebt.

juni 13, 2018

Een super kapsalon. Alle medewerkers zijn allemaal even aardig en vriendelijk en je wordt super in de watten gelegd. Het zit in de kleine details als een koekje, nootje en verschillende soorten drinken waardoor je bezoek nog aangenamer is. Ze zijn erg kundig en doen je haar super goed. Zelfs de fouten herstellen van andere kapsalons doen ze super! Echt een aanrader.

juni 7, 2018

Na het lezen van de mooie reviews, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. En een afspraak gemaakt voor een keratine behandeling. Nu begrijp ik waarom al de mensen zo tevreden zijn!
Bij Haarvisie begrijpen ze echt waar ze mee bezig zijn.
Alles wordt tot in de details uitgelegd voordat ze beginnen! En mijn haar is als nieuw !!!
Qua service zijn jullie echt de beste salon waar ik ooit geweest ben!
Gwenn bedankt en tot snel! Liefs Renate

mei 23, 2018

Normaal ga ik voor kleuren bij Gina en knippen/fohnen bij Noel. Deze keer bij Jarlin geweest.
Super blij met het resultaat. Jarlin je mag me vaker kleuren/knippen/fohnen. Mijn haar zat echt super!!!!!!!

mei 11, 2018

Bij Haarvisie kom je niet alleen voor je haren, maar ook voor de ervaring. Bij binnenkomst wordt je altijd vriendelijk begroet en krijg je een kopje koffie of iets anders te drinken aangeboden. Tijdens het wassen van je haar krijg je een heerlijke hoofdmassage en kom je tot rust met de rustige muziek op de achtergrond.
Jamal is de eerste die sinds lange tijd mij een goed shaping haarproduct heeft kunnen verkopen. Daarnaast brengt hij niet alleen mijn haar in model, maar ook mijn baard. Top vent! En de prijs, daar hoef je het echt niet voor te laten :)

mei 1, 2018

Vandaag 19-04-2018 weer geweest kom er al een aantal jaren ga nooit meer ergens anders naartoe en zoals persoonlijk is de behandeling weer perfect gelukt de behandeling van knippen en pinkdream kom er nu om de 6 weken om het bij te houden ik raad jullie dan ook aan bij mijn vrienden gr.Diana

mei 1, 2018

Wat een top ervaring en beleving na mijn eerste bezoek aan Haarvisie. Ik had er al een hoop positieve reviews over gelezen en heb vervolgens de stap genomen om dit zelf te ervaren. Van het intake tot eindresultaat en klantgerichtheid geef ik Haarvisie een 10+
Ik heb me tijdens de gehele bezoek aan Haarvisie als prinses gevoeld : ) Van drankjes tot hapjes en zelfs mijn avondeten werd geregeld. Maar het belangrijkste het eindresultaat, subliem bovenverwachtingen prachtig. Voor mij bestaat er geen betere kapper als Haarvisie. Bedankt voor de service, ervaring en resultaat!

april 12, 2018

Vandaag naar Kapsalon Haarvisie geweest. Serieus dit is altijd een soort van Spa verwenervaring.
Maar het echt gave was: Asuman heeft gewoon getoverd met mijn haar! Ik voel mij net een beroemdheid nu! Echt nooit meer anders! En wat een leuk mens ook!

april 4, 2018

Hi Noël
Heb Lucas gestuurd naar jullie .
Moest wel even praten met hem om hem te overtuigen van jullie professionele werkwijze.
Zijn haar zit top !!!
Hij komt terug ..dank je Noël

maart 31, 2018

Ontzettend blij met mn nieuwe haarkleur thnx 2 Jarlin. Heel goed geholpen hele goede uitleg en super happy met mn nieuwe look.. natural blond 😍 onwijs leuke kapsalon lieve mensen, niet vervelend om daar even in de stoel te zitten:) was mn eerste bezoekje maar zeker niet mijn laatste!! Thnx

februari 19, 2018

Onwijs gaaf wat Jarlin & Maria met mijn haar gedaan hebben!
En wat een service in de salon! Te gekke medewerkers!
Ik kom absoluut terug zodra het weer nodig is!

februari 18, 2018

Lieve vakvrouw Osuman: ik krijg al dagen non stop complimenten over het door jouw aangemeten kapsel! Dankjewel!!! Goed gedaan!

februari 15, 2018

Me haar ziet er geweldig uit en voelt super zacht aan door de olaplex behandeling ben geholpen door jarlin heel vriendelijk en goede uitleg door de rest van het team ook erg vriendelijk behandeld ik kom zeker nog een keer terug

februari 9, 2018

Heel fijn geholpen, ging met een goed gevoel naar buiten en gelijk een vervolg afspraak gemaakt.

januari 24, 2018

Afspraak voor opsteken, met het eerste resultaat was ik niet helemaal tevreden – dus werd met een glimlach alles opnieuw gedaan. Top service!!

januari 19, 2018

Fantastische kapsalon! Je wordt hier zeer vriendelijk geholpen en de resultaten zijn fantastisch. Ik ben super blij met mijn haar en raadt iedereen Haarvisie aan! Zijn zijn pas tevreden als jij het bent. Ik blijf hier komen.

januari 12, 2018