Ervaringen

Ervaring schrijven
Afspraak maken

Gewoon helemaal top! Voorheen bij andere salons geweest en nog nooit ergens zo tevreden geweest. Ik durfde nooit ergens extensions te nemen omdat ik bang was dat je ze zou zien zitten of dat het je haar zou beschadigen totdat ik hier kwam en zag welke techniek ze gebruiken om de extensions te plaatsen en de kleuren perfect Passen bij je haarkleur. Regelmatig zit ik hier bijna een hele dag om mijn haar te laten kleuren en de extensions opnieuw erin te laten zetten. Als je goede service wilt en de beste behandelingen voor je haar moet je hier zeker heen!!!!

september 27, 2018

Ik kom al een aantal jaren bij Haarvisie om hair extensions te laten zetten, mijn haar te kleuren en te laten knippen. Dit is de eerste kapper waar ik echt aan ‘verknocht’ ben. Extensions laten zetten is een behoorlijke investering, maar als je het laat doen moet je het goed laten doen. En dat doet Haarvisie. Wat Haarvisie onderscheidt van andere kappers; ze luisteren goed naar je wensen, zijn zeer gastvrij en op de hoogte van de laatste trends. Geen mainstream kapsalon dus. Ik kan Haarvisie van harte aanbevelen voor het zetten van hair extensions en het kleuren en knippen van je haar.

september 26, 2018

Vandaag weer bij de beste kapper van Nederland geweest! Jarlin heeft mijn haar supergaaf gekleurd en Noël heeft mijn haar weer prachtig geknipt! Ben zo blij als een klein kind en ultiem gelukkig met het prachtige resultaat! Echte vakmensen die met liefde hun beroep uitoefenen en de klant in de watten leggen! Superblij en gelukkig ! Hartstikke bedankt en tot snel weer! Groetjes en een dikke kus

september 25, 2018

Ik heb voor de eerst keer een keratherpy behandeling gedaan. Me haar is zo zacht van geworden en geen pluis meer !!!! Het straalt gewoon weer. Je moet wel de tijd voor nemen je zit der wel ff voor, maar dat is het zeker waard !!! Ik was best zenuwachtig om te laten doen. Maar super blij mee ken niet meer zonder. Bedankt Haarvisie!!

september 8, 2018

Ik heb een keratine behandeling gehad. Het heeft mijn haar totaal niet geholpen. De pluis van mijn haar is juist erger geworden. Echt zonde van mijn tijd en geld.

Beste Wadjiha Rezaie

Wij hebben u aangeboden om naar uw haar te kijken en het voor u op te lossen.
Helaas wilt u ons hiervoor de kans niet geven.

Team Haarvisie

september 6, 2018

Och, wat ben ik blij met mijn nieuwe kapsel! Altijd heb ik lang haar gehad en Esmeralda vertaalde mijn wens om een vlotter en korter kapsel precies zo dat het paste bij het plaatje dat ik voor ogen had maar ook paste bij mijn gezicht en ik de zaak dolblij verliet met tips en trics. Dank je wel!

augustus 16, 2018

Esmeralda dankjewel. Je heb goed nagedacht over mijn verzoek voor een super kort kapsel. Iedereen, echt iedereen vindt het super korte kapsel geweldig. De complimenten vliegen om mijn oren. Het staat mij goed en het geeft mij de uitstraling en kracht die ik nu hard nodig heb. Ik kan iedereen Haarvisie aanbevelen.

juli 18, 2018

Gewoon een top service! Mijn haar was helemaal kapot en verpest door te veel slechte behandelingen! Hier heb ik mijn haar eraf laten halen met tranen in mijn ogen, maar ze hebben er echt een leuk pittig kapsel van weten te maken! Ik ga snel weer terug voor een heerlijke olaplex kuur!! En wie weet weer een leuke metamorfose.

juni 13, 2018

Het team van Haarvisie trekt de klantbeleving naar nieuwe hoogten. Van het handmasker terwijl de kleur intrekt tot de lunch die ze voor je halen… de wasmassage, constante aandacht of je nog wat te drinken wil of misschien wat fruit. Zeer tevreden! Mijn kleur is geweldig, dank je wel Gwenn! Ook voor de voor- en na-foto’s die je me gemaild hebt.

juni 13, 2018

Een super kapsalon. Alle medewerkers zijn allemaal even aardig en vriendelijk en je wordt super in de watten gelegd. Het zit in de kleine details als een koekje, nootje en verschillende soorten drinken waardoor je bezoek nog aangenamer is. Ze zijn erg kundig en doen je haar super goed. Zelfs de fouten herstellen van andere kapsalons doen ze super! Echt een aanrader.

juni 7, 2018

Na het lezen van de mooie reviews, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. En een afspraak gemaakt voor een keratine behandeling. Nu begrijp ik waarom al de mensen zo tevreden zijn!
Bij Haarvisie begrijpen ze echt waar ze mee bezig zijn.
Alles wordt tot in de details uitgelegd voordat ze beginnen! En mijn haar is als nieuw !!!
Qua service zijn jullie echt de beste salon waar ik ooit geweest ben!
Gwenn bedankt en tot snel! Liefs Renate

mei 23, 2018

Normaal ga ik voor kleuren bij Gina en knippen/fohnen bij Noel. Deze keer bij Jarlin geweest.
Super blij met het resultaat. Jarlin je mag me vaker kleuren/knippen/fohnen. Mijn haar zat echt super!!!!!!!

mei 11, 2018

Bij Haarvisie kom je niet alleen voor je haren, maar ook voor de ervaring. Bij binnenkomst wordt je altijd vriendelijk begroet en krijg je een kopje koffie of iets anders te drinken aangeboden. Tijdens het wassen van je haar krijg je een heerlijke hoofdmassage en kom je tot rust met de rustige muziek op de achtergrond.
Jamal is de eerste die sinds lange tijd mij een goed shaping haarproduct heeft kunnen verkopen. Daarnaast brengt hij niet alleen mijn haar in model, maar ook mijn baard. Top vent! En de prijs, daar hoef je het echt niet voor te laten :)

mei 1, 2018

Vandaag 19-04-2018 weer geweest kom er al een aantal jaren ga nooit meer ergens anders naartoe en zoals persoonlijk is de behandeling weer perfect gelukt de behandeling van knippen en pinkdream kom er nu om de 6 weken om het bij te houden ik raad jullie dan ook aan bij mijn vrienden gr.Diana

mei 1, 2018

Wat een top ervaring en beleving na mijn eerste bezoek aan Haarvisie. Ik had er al een hoop positieve reviews over gelezen en heb vervolgens de stap genomen om dit zelf te ervaren. Van het intake tot eindresultaat en klantgerichtheid geef ik Haarvisie een 10+
Ik heb me tijdens de gehele bezoek aan Haarvisie als prinses gevoeld : ) Van drankjes tot hapjes en zelfs mijn avondeten werd geregeld. Maar het belangrijkste het eindresultaat, subliem bovenverwachtingen prachtig. Voor mij bestaat er geen betere kapper als Haarvisie. Bedankt voor de service, ervaring en resultaat!

april 12, 2018

Vandaag naar Kapsalon Haarvisie geweest. Serieus dit is altijd een soort van Spa verwenervaring.
Maar het echt gave was: Asuman heeft gewoon getoverd met mijn haar! Ik voel mij net een beroemdheid nu! Echt nooit meer anders! En wat een leuk mens ook!

april 4, 2018

Hi Noël
Heb Lucas gestuurd naar jullie .
Moest wel even praten met hem om hem te overtuigen van jullie professionele werkwijze.
Zijn haar zit top !!!
Hij komt terug ..dank je Noël

maart 31, 2018

Ontzettend blij met mn nieuwe haarkleur thnx 2 Jarlin. Heel goed geholpen hele goede uitleg en super happy met mn nieuwe look.. natural blond 😍 onwijs leuke kapsalon lieve mensen, niet vervelend om daar even in de stoel te zitten:) was mn eerste bezoekje maar zeker niet mijn laatste!! Thnx

februari 19, 2018

Onwijs gaaf wat Jarlin & Maria met mijn haar gedaan hebben!
En wat een service in de salon! Te gekke medewerkers!
Ik kom absoluut terug zodra het weer nodig is!

februari 18, 2018

Lieve vakvrouw Osuman: ik krijg al dagen non stop complimenten over het door jouw aangemeten kapsel! Dankjewel!!! Goed gedaan!

februari 15, 2018