Ervaringen

Ervaring schrijven
Afspraak maken

Super vriendelijke medewerkers, ik word altijd met alle liefde behandeld! En ook nog eens professionele kappers/kapsters. Altijd wanneer ik een bezoekje neem, ga ik met een glimlach terug naar huis.

januari 12, 2017

Net terug van mijn eerste afspraak, ik word verwelkomd met een heerlijk kopje koffie, daarna gehaald door Asuman, ik ben zelf witblond, dat wil ik nu wat warmer, samen met Asuman kiezen we 3 warme blonde kleuren uit, en dan gaat ze aan de slag, ik heb met verbijstering zitten kijken naar haar vakmanschap, en wat werd er een hoop tijd in gestoken, het resultaat is een prachtige warme blonde kleur, ik ben er ontzettend blij mee, voor mij geen andere kapper meer, thanks Asuman.

december 20, 2016

Gisteren ben ik geholpen door  Noel. Kleur is supermooi geworden, erg bij mee en fijn geholpen door Noel en ik kreeg wat handige tips om zelf ook thuis te proberen met de krultang. Vond het attent dat ze allebei ook rekening hielden met mijn naderende trouwdag! Gewoon heel fijn geholpen en liep weer blij en met een fris koppie de deur uit.

december 16, 2016

“Ik blijf terugkomen bij Haarvisie! Echt een fijne en goede kapsalon. Je wordt er echt goed geholpen en vooral belangrijk; er wordt geluisterd naar jou wensen! Ik ben zelf de afgelopen keer weer geholpen door Asuman en loop met een big smile de deur uit. Met name door de olaplex behandeling blijft mijn haar en haarkleur mooi. Heel tevreden dus:)”

december 12, 2016

Na 2,5 week nog steeds super tevreden met de het model wat Maria bij mij knipte. Wilde iets anders maar zonder poespas. Wassen, laten drogen en wat poeder voor extra volume. Mijn haar zit super!! Bedankt.

december 4, 2016

Na een paar jaar bij dezelfde kapper te zijn geweest en eigenlijk nooit tevreden thuiskwam ,ben ik maar eens gaan zoeken op het internet en kwam uit bij Haarvisie. Ik was heel benieuwd of ik deze keer nu eens echt tevreden zou zijn, en ik moet zeggen dat degene die mij hielp al meteen zag wat het probleem was en precies wist wat er aan gedaan moest worden! Ik ben dan ook nog nooit zo happy een kapperszaak uitgelopen en heb al verschillende complimentjes in ontvangst genomen over mijn nieuwe haar! Jullie hebben er weer een hele tevreden klant bij !!

november 11, 2016

I got a color and cut from Maria today and I am very very satisfied with the results, great place, great service!

november 5, 2016

Onze dochter wilde al heel lang een keer blauw haar en afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Na veel speurwerk op internet was ik van mening dat bij Haarvisie in Rijswijk wij het beste terecht konden voor het mooiste resultaat.We werden vriendelijk ontvangen door Pamela, zij zou de behandeling op zich nemen vandaag. Het was een hele klus, een lange zit, we werden goed verwend met donuts en chocolade maar wat heeft Pamela haar best gedaan zeg. Het eindresultaat is fantastisch en onze dochter heeft alleen nog maar een lach op haar gezicht. Zo blij met het eindresultaat. Bedankt Pamela voor je geduld en bedankt team voor de gezellige dag!

oktober 26, 2016

Je wordt warm ontvangen en iedereen is super aardig. Mijn haar is heel erg mooi gebleven dankzij de Olaplex en de kleur is geweldig! Nooit gedacht dat ik mijn donker bruine haar naar blond had kunnen laten gaan zonder dat alles afbrak. 10/10 would recommend.

oktober 21, 2016

Met of zonder afspraak altijd. Heerlijke koffie tijdens het wachten en je knipbeurt. En de haartjes altijd weer in het model dat je wenst. Ga zo door!

oktober 14, 2016

Voor het eerst bij haarvisie geweest en het was goed bevallen! Ik werd netjes ontvangen en even de tijd genomen om door te spreken wat ik met mijn haar wilde. Vervolgens geheel naar wens geknipt in een prettige sfeer en door een vriendelijke kapper (Noel) die absoluut weet wat hij doet. Tot de volgende keer!

oktober 12, 2016

Ik heb zelf wat angst voor kappers, en ben zo blij verrast door hairvision en hun persoonlijke aanpak! Ze nemen zoveel tijd om naar je te luisteren en alles aan je uit te leggen zodat je een goed besluit kunt nemen. Ook tijdens alle acties leggen ze alles uit zodat je altijd nog kunt zeggen dat je iets anders wilt of vragen kunt stellen: dit is erg belangrijk voor mensen zoals ik die wat angstig zijn ingesteld. Natuurlijk betaal je er wel iets meer voor maar ik vind dat voor zoveel service en kwaliteit (want ik heb nooit zo?n mooie kleur en kapsel gehad!) dit het geld zeker waard is!! Dus super bedankt hairvision! Ik kom zeker terug

oktober 6, 2016

Voor de eerste keer bij haarvisie. Kwam om half 3 binnen en voelde me meteen welkom. Wilde graag m?n haar een stuk lichter hebben, heb van mezelf donkerbruin haar. Mijn wens was GEEN highlights en ABSOLUUT geen ?gouden? kleur. Na het adviesgesprek aan de slag gegaan met het ?projectje??zoals dat genoemd werd. Haren werden eerst in een lob geknipt en toen kon het verven beginnen. Moet eerlijk bekennen, het was een lange zit. Maar uiteindelijk toch de moeite waard! Ben niks tekort gekomen! Werd regelmatig gevraagd of ik wat wilde drinken en zelfs gevraagd of er wat te eten gehaald moest worden ( hoe attent is dat?), maar had ondertussen al aardig wat van de koekjesschaal zitten snoepen. Om 20.00 uur was daar eindelijk het eindresultaat?zooooo mooi geknipt en een heel mooi egale kleur. Heb er 5 en een half uur gezeten, maar absoluut de moeite waard?moe maar voldaan!! En mijn complimenten voor de service. Bedankt lieve mensen van haarvisie..ik kom zeker terug!!

september 15, 2016

Geweldige service bij Haarvisie, ik kwam binnen met blond haar en ging met een geweldige bronde (bruin/blond) kleur naar buiten. Maria nam alle tijd om zo tot een geweldig resultaat te komen. Niet alleen blij met het resultaat, maar ook met de algehele service in de salon!

september 6, 2016

Wat heb ik veel kapsalons in Den Haag en omgeving uitgeprobeerd en elke keer ging ik toch weer terug naar mijn oude, vertrouwde kapsalon in de Betuwe waar ik vandaan kom, omdat ik nooit tevreden was over kwaliteit en/of sfeer in kapsalon (‘een nummer’). Ruim een uur heen en ruim een uur terug rijden…. Totdat ik Haarvisie ontdekte, waar mijn haren en ikzelf gelijk top zijn behandeld ? En nu?! Een klant bij Haarvisie die graag trouw blijft voor alle behandelingen!!! ?? Bedankt topteam!

juli 22, 2016

Al jaren ga ik daar dezelfde kapper, maar laatste keren steeds niet helemaal tevreden, en nadat bij mij laatste bezoek mijn haar helemaal verkeerd geverfd werd, was ik er klaar mee. Na een korte zoektocht via Google kwam ik op de site van haarvisie terecht, de site sprak me heel erg aan. Maar omdat ik heel nerveus was om mijn haar ergens anders te laten verven, ook omdat ik vrij moeilijk haar heb, durfde ik niet gelijk en afspraak te maken, ik ben langs gegaan voor een kleuradvies. Ik werd heel erg vriendelijk ontvangen, en na het fijne gesprek en goede adviezen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Wat een ervaring, geweldig. Ik moest best lang zitten ivm het verven, en er werd zo goed voor me gezorgd drankje hapje het kon allemaal. Na sluitingstijd was mijn haar nog niet klaar (moeilijk haar) maar mijn haar werd netjes afgemaakt en nog steeds even vriendelijk. Het resultaat was dan ook precies wat ik wilde. Zo blij met mijn nieuwe haar en mijn nieuwe kapsalon. Bedankt Jarlin en team haarvisie

juli 15, 2016

Ik wilde graag ‘iets anders’ met mijn haar en had zelf thuis al veel geprobeerd, maar niets leverde op wat ik wilde. Op een gegeven moment kwam ik een foto op internet tegen van de nieuwe grey hair trend en wist ik dat dit het ging worden. De foto was geplaatst door Haarvisie, dus belde ik ze op. Al aan de telefoon kreeg ik goed advies en maakte ik uiteindelijk een afspraak. In de salon ben ik super goed geholpen door Maria. Mijn transformatie duurde 4,5 uur maar Maria had alle geduld voor mij. Op het eind besloot Maria nog iets extra’s te doen en heeft mijn haar supermooi gestyled en ik was echt in de wolken van het resultaat. Bedankt Maria voor je toewijding en skills!

juli 10, 2016

“Voor de eerste keer bij Haarvisie geweest. Erg goed en vriendelijk geholpen. Ik heb extensions laten zetten, mijn haar laten knippen en laten verfen. Het resultaat mag er zijn; ik ben altijd erg kritisch als het om extensions gaat. Je moet ze niet zien zitten en ze moeten echt onderdeel uitmaken van je eigen haar (qua kleur en lengte). Haarvisie sloeg de spijker op z’n kop. Verder hebben ze veel verschillende merken shampoo etc. zodat je altijd wel vindt wat je nodig hebt. Het is een drukke en misschien wat te kleine salon (in de weekenden als er veel klanten zijn), maar ik ga hier zeker terug.”

juli 8, 2016

Geen ervaring maar die komt er zeker en kan allen maar nog beter worden want Mattias van kinky is bij jullie dus ik straks ook, gefeliciteerd top

juli 6, 2016

Na veel goede recensies te hebben gelezen besloot ik mijn haar te laten verven bij Haarvisie. Ik ging van heel donker naar heel licht. Ik ben toen geholpen door Maria. Alhoewel ik de kleur, meteen na de behandeling, mooi vond kwam ik daar later toch op terug. Ik was niet blij met mijn nieuwe haarkleur. Ik heb toen na een week een nieuwe afspraak gemaakt en ik kon meteen komen. Toen heeft Maria mijn kleur helemaal naar wens geverfd en ik hoefde niets af te rekenen. Top service vanaf het moment dat je binnenkomt totdat je weggaat! 5 sterren van mij!

mei 30, 2016