Ervaringen

Ervaring schrijven
Afspraak maken

Super happy met mn nieuwe haar met balayage, love it! Thanks Charlotte!!!

Amber Kok-de Zeeuw april 12, 2022

Voor de eerste keer naar deze salon geweest. Ben erg blij vertrokken. Kapster (Charlotte) was erg kundig en wist precies hoe ze met mijn haar moest omgaan. Ook een fijne beleving met uitgebreide wasmassage en goede producten. Aanrader!

Kishan Jagessar april 9, 2022

Een hele fijne ervaring gehad bij Haarvisie, met dank aan Charlotte. Ze luisterde goed naar me en gaf me ook advies. Ik kom zeker terug!

Lieselotte april 4, 2022

Echt een buitengewoon fijn ervaring! Werd goed geluisterd en geadviseerd. Eigenlijk voor het eerst helemaal tevreden weggegaan bij een kapper. Was samen met mijn dochter onze 1e keer hier. Maar gaan nergens anders meer heen! Bedankt!!

Xavière Saar april 2, 2022

Ik heb rood haar van mezelf en veel mensen kunnen dat blijkbaar niet verven ,al zeggen ze van wel, want ik ben van kapster naar kapster gegaan en heb er genoeg geld voor uitgegeven terwijl ik daarna alsnog niet tevreden was en ik me niet gehoord of begrepen voelde want ze deden niet wat ik besprak. Ik moet voor Haarvisie 3 kwartier rijden alleen heb het er zeker voor over! Het is echt waar voor je geld en je word ook lekker in de watten gelegd. Gezellige alleen ook rustige sfeer. Ze denken met je mee en ze begrijpen je. Ik ben altijd tevreden, en geloof me dat ben ik lastig doordat ik al vele kappers gehad heb, dit is toch echt de beste!

Melissa Hilgeman november 29, 2021

Super ervaring! Na jaren een stap gezet om me haar op een professionele manier te laten verven, resultaat super tevreden ?? goed geholpen door Maria, er werd geluisterd naar mijn wensen maar ook naar mijn angst waarom ik niet eerder deze stap durfde te nemen. Team Haarvisie bedankt! En tot snel ?

S Kaya november 29, 2021

Super mooie zaak !!!

Joyce Tinga november 24, 2021

Heel fijn geholpen er werd naar mijn wensen geluisterd, ze namen alle tijd voor mij en wat ik erg fijn vind er zit maar 1 persoon aan je haar. Ze geven goede adviezen Mijn haar zit super ik heb veel complimenten gekregen Zeker een aanrader.

Patty Overduin november 24, 2021

Geweldige kapper die precies weet wat bij jou staat en wat niet.

Linda van Breugel november 24, 2021

Ik ben al jaren vaste klant, en ik laat het vaak op dezelfde manier kleuren. Nu wilde ik eens wat anders, en dat is gelukt! Prachtige kleuren, nog mooier dan ik had gehoopt. Haarvisie is een echte specialist en levert uitstekend werk. Tot snel!

Carline J H november 16, 2021

Geweldige salon. Jarlin heeft mijn haar prachtig op kunnen lichten zonder het te beschadigen, met ook een eerlijk verwachtingspatroon. Eerder ook al door Avi en Jarlin prachtig geknipt en gestyled. Ik kan niet stoppen met kijken naar mijn haar!

Britt Jdwi november 15, 2021

Zoals altijd zit mijn haar weer prima in model, dank!

Kevin van der Valk november 15, 2021

Ik ben in Wateringen bij Maaike geweest en heb van begin tot eind een super ervaring gehad, er werd echt de tijd
genomen om wensen en opties te bespreken, Maaike heeft echt gouden handjes en ik ben ontzettend blij met mijn haar. En wat super dat er een private booth is, echt een uitkomst voor klanten die een hoofddoek dragen of tijdens hun afspraak moeten multitasken met laptop/telefoontjes/werk. Ik heb producten mee naar huis gekregen die super goed bevallen. Heel erg bedankt voor alles en tot gauw weer!

M. R. november 13, 2021

Prachtige winkel, vriendelijk kundig personeel, geknipt door Asuman, ik nergens anders meer!

Sonja Overtoom november 11, 2021

Al ruim 12 jaar ben ik vaste klant bij haarvisie. Dat moet eigenlijk genoeg zeggen. Echt een top kapper!! Sinds er een salon is in Wateringen ga ik daar nu heen. Dit vanwege Asuman. Super lieve meid die haar vak verstaat. Heel gastvrij. De salon is overigens prachtig geworden. Aanrader!

Marjolein de Jager november 11, 2021

Wat heb ik een heerlijk middag gehad bij de Haarvisie.
Asuman heeft voor mijn complete metamorfose
gezorgd.Ik heb een heerlijk ontspannen middag gehad en mijn kapsel en haarkleur is top!!
Bedankt voor de professionele advies en hartelijke ontvangst.

Shee Zarrin november 7, 2021

Hele fijne en kundige salon. Ze weten wat ze doen! Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Altijd een ontspan momentje daar in de stoel. Dikke aanrader!!

Kim Lampe oktober 31, 2021

Na een een paar keer slechte ervaringen met mijn haar kleur ben ik uit eindelijk bij haarvisie terecht gekomen! Wat een ander niet lukte keer op keer en me haar er niet beter op werd .. was het resultaat bij haarvisie helemaal top! Eindelijk kon ik weer normaal over straat en was ik weer blij met mijn haren :). Na de tweede behandeling was het resultaat nog mooier ! Een hele blije klant die haarvisie zeker aanraad! Gezellige sfeer, denken met je mee gewoon een van de beste kapsalons :)!

Fam. Kuiper oktober 31, 2021

Vorige week mijn haar weer laten knippen. Fijne salon, mooi aan gekleed, gezellig geholpen door Asuman.
Tot de volgende keer!

Sonja Overtoom oktober 30, 2021

Superfijne en zeer professionele kapper. Ik kom er al jaren met plezier. Voornamelijk behandeld door absolute toppert Noël, altijd gezellig! Niet voor niks dat ze award na award binnentrekken alsof het niets is. :)

Sander Zuiderwijk oktober 29, 2021

1 2 3 11