Ervaringen

Ervaring schrijven
Afspraak maken

Haarvisie is de beste, fijnste haarsalon! Vanwege corona even niet kunnen komen, maar blij dat ze weer open zijn. Houden zich keurig aan de corona regels. Altijd een fijn dagje uit bij haarvisie en overtreffen zich elk bezoek weer met de mooiste kapsels.

Lotte de Back juli 3, 2021

Heb goede ervaring met haar visie .
Kom Voor haar knippen en wordt altijd goed en naar mijn zin geknipt.
Gezellige salon altijd lekker een cappuccino.
Helemaal top

Annie Meershoek de Vries mei 29, 2021

Afgelopen vrijdag, voor de eerste keer in Wateringen behandeld, Rijswijk is mooi, maar dit overtreft alles!
Prachtig geworden! Asuman heeft mijn haar weer voorzien van een goede coupe, een persoonlijk gesprek bij een koopje muntthee,
Heerlijk! Ik kan er weer even tegen. Bedankt, tot de volgende keer!

Sonja Overtoom mei 28, 2021

Heerlijk om in de watten gelegd te worden door professionals.

Echte vakmensen!!

Rachelle Dankers mei 18, 2021

Hele mooie, nieuwe kapsalon in Wateringen met uitstekende service. Reactie op afspraakverzoek is supersnel en persoonlijk, ook mogelijk via WhatsApp. Vriendelijk persoonlijk en warm welkom. Esmeralda is zeer professioneel en maakt mijn kapsel iedere keer weer perfect. Top zaak, echt een aanrader!

Lieke Dekker mei 3, 2021

Uitstekende en zeer professionele kapsalon. Je wordt altijd vriendelijk verwelkomd, ontspant zeer door de hoofdmassage aan het begin van je beurt en je komt met energie naar buiten om je kapsel aan de wereld te laten zien.

Julius oktober 24, 2020

Haarvisie is een salon welke top kwaliteit levert en het personeel zeer vriendelijk en toegankelijk zijn waardoor je je als klant zeer op je gemak voelt. Daarnaast is de wasbeleving echt een beleving.

Virgil Ippel oktober 20, 2020

Omdat mijn haar met natuurlijke krul erg droog en pluizig was heb ik hier een keratine behandeling laten doen. Ik ben er echt superblij mee, de pluis is nagenoeg weg en mijn haar voelt heel zacht en gezond. Ik kom zeker terug.

Sabrina Kevenaar oktober 14, 2020

Toen ik voor het eerst bij Haarvisie kwam wist ik alleen dat mijn korte haar moest groeien, en het liefst zó dat het met die vervelende tussenlengte ook nog acceptabel was. Esmeralda heeft me al die tijd geknipt, gekleurd en geadviseerd. Dank zij haar heb ik het tussendoor niet opgegeven en is mijn haar ondanks het kleuren gezond en glanzend gebleven. Ook complimenten voor de rest van het team. Ze kennen je bij naam en even wachten is absoluut geen ramp. De totale belevenis van luxe en verwennerij is het zeker het geld waard.

Janneke Korbee oktober 7, 2020

Hele lieve en goede kapster! Nadat mijn haar verpest was door een andere kapster, ben ik bij Asuman geweest! Kon gelijk dezelfde dag nog terecht en ze heeft me niet mooi maar prachtig gemaakt! Super service en zeker aan te raden!

Lisanne B september 23, 2020

Hele fijne kapperszaak, vriendelijk aardig personeel, denken met je mee, geven goed advies. Ben altijd blij en gelukkig als ik er naar toe mag. Het is altijd een lekker verwend moment als ik er heen mag. Ik heb het wel voor over om vanuit Hellevoetsluis naar Rijswijk te rijden voor een afspraak bij de kapper. Top zaak, top personeel, top eigenaar.

Lilian Biegel september 4, 2020

k wil graag mijn complimenten geven aan Maria. Ik ben bij haar geweest voor een keratinebehandeling. Zij was heel professioneel en heeft uitgebreid uitleg gegeven over de behandeling en over wat ik kon verwachten. Het resultaat is verbluffend! Mijn haar was behoorlijk beschadigd na jarenlang extensions en chemisch behandelen. Sinds de keratinebehandeling heb ik prachtig zacht en glanzend haar. Ik zal zeker terugkomen bij haarvisie. Heel erg bedankt!!

Elisabeth Verburg september 4, 2020

Ik ben vrijdag geholpen door Jarlin, Master Hair Colorist ExtraOrdinaire, en het resultaat is echt FANTASTISCH.
Mijn 15 cm Grijze uitgroei kent contrastrijke wit/donkergrijze kleuren en ik wilde mijn blonde lange haren daarin mee laten kleuren. Moest een eind rijden voor deze flinke behandeling, maar dat is meer dan de moeite waard geweest. Eerst precies ontkleuren – met kwasteffect en olaplex – en daarna balayage met verschillende kleuren grijs, high en lowlights ingekleurd. Jarlin weet zo goed wat zij doet, en het is echt PRACHTIG geworden. Mijn man is zelfs enthousiast, en wil zijn haar ook door jullie laten doen.
Kortom, 10 sterren en ik rij er graag weer een eind voor om!

Imke Stevens Swaak september 4, 2020

Voordat ik klant werd bij de haarvisie heb ik wel eens gehoord dat een behandeling een belevenis is. Daar is niks aan gelogen. De kappers zijn vriendelijk en denken goed met je mee. De thee is niet aan te slepen en er zit altijd wat lekkers bij. Een chocolaatje, stukje fruit of een yoghurtje, voor alles wordt gezorgd. Ik ben altijd blij als ik de deur uit loop en krijg veel complimenten over mijn haar.

Marloes Hazebroek augustus 29, 2020

Voor het eerst balayage gedaan, echt een super mooi resultaat. Zelf heb ik rood haar dus was bang dat het niks zou worden. Maria heeft er wat moois van gemaakt en heeft mij ook alles goed uitgelegd, zodat ik er met een zeker gevoel in ging. Ik heb al super veel complimenten gekregen over m’n haar!

Thanks Haarvisie!

Aranka Hofman juli 27, 2020

Heel fijn om hier mijn haar te laten doen. Een echt verwen moment. Ik heb veel krullen, maar ook veel kruinen en toch weten ze er altijd wat moois van te maken. Ik kom hier graag.

Tanja Ubert juli 21, 2020

Weer heel blij met mijn nieuwe haar. Voor de echte kleurspecialisten moet je bij Haarvisie zijn. Ze weten precies wat bij jouw haar en jouw gezicht past! Ik ben nog even aan het nagenieten!

Eline Harterink juni 20, 2020

Bij haarvisie terecht gekomen, omdat ik zocht naar Asuman. Ik ben ooit geknipt door haar en ze had ook een supermooie balayage gedaan. Gelukkig heb ik haar weer gevonden, thanks Google :)
Ze luistert goed naar je wensen en geeft ook tips en adviezen, zodat je haar niet alleen goed zit als je net van de kapper komt maar ook daarna. Verder is het een fijne salon waar goed voor je wordt gezorgd. Tot de volgende keer!

Resh juni 13, 2020

Vandaag mijn derde Keratinebehandeling gehad bij Haarvisie. Emerly, je liet me echt niets te wensen over! De professionaliteit en liefde voor het vak is aan alles te merken. Vooral bij zo’n lange behandeling: ik werd tot in de laatste minuutjes vriendelijk en met volle toewijding behandeld.

Doordat alle stadia van de behandeling met zoveel zorg en aandacht worden uitgevoerd, plus de persoonlijke adviezen, blijft het effect telkens best wel lang in mijn haar zitten (een paar maanden langer dan normaal is bij keratinebehandelingen). Daarom blijf ik hier terugkomen, ondanks dat ik niet meer in Rijswijk woon. Bedankt!

Soheyla juni 11, 2020

Het ondergaan van een keratine behandeling is niet alleen maar heel fijn voor je haar, het is ook nog pure verwennerij. Glaasje bubbels als je dat wil, hand maskertje, koekjes, fruit. Ik heb fijn, droog, krullend haar. Met de keratine erin is het een stuk minder droog, zachter en glanzender. Het doffe is eraf. Inmiddels is de keratine uit mijn haren, dan merk je ook weer echt het verschil

Chelly Janssen juni 2, 2020

1 2 3 9