Ervaringen

Ervaring schrijven
Afspraak maken
Hele fijne kapperszaak, vriendelijk aardig personeel, denken met je mee, geven goed advies. Ben altijd blij en gelukkig als ik er naar toe mag. Het is altijd een lekker verwend moment als ik er heen mag. Ik heb het wel voor over om vanuit Hellevoetsluis naar Rijswijk te rijden voor een afspraak bij de kapper. Top zaak, top personeel, top eigenaar.

Lilian Biegel september 4, 2020

k wil graag mijn complimenten geven aan Maria. Ik ben bij haar geweest voor een keratinebehandeling. Zij was heel professioneel en heeft uitgebreid uitleg gegeven over de behandeling en over wat ik kon verwachten. Het resultaat is verbluffend! Mijn haar was behoorlijk beschadigd na jarenlang extensions en chemisch behandelen. Sinds de keratinebehandeling heb ik prachtig zacht en glanzend haar. Ik zal zeker terugkomen bij haarvisie. Heel erg bedankt!!

Elisabeth Verburg september 4, 2020

Ik ben vrijdag geholpen door Jarlin, Master Hair Colorist ExtraOrdinaire, en het resultaat is echt FANTASTISCH.
Mijn 15 cm Grijze uitgroei kent contrastrijke wit/donkergrijze kleuren en ik wilde mijn blonde lange haren daarin mee laten kleuren. Moest een eind rijden voor deze flinke behandeling, maar dat is meer dan de moeite waard geweest. Eerst precies ontkleuren – met kwasteffect en olaplex – en daarna balayage met verschillende kleuren grijs, high en lowlights ingekleurd. Jarlin weet zo goed wat zij doet, en het is echt PRACHTIG geworden. Mijn man is zelfs enthousiast, en wil zijn haar ook door jullie laten doen.
Kortom, 10 sterren en ik rij er graag weer een eind voor om!

Imke Stevens Swaak september 4, 2020

Voordat ik klant werd bij de haarvisie heb ik wel eens gehoord dat een behandeling een belevenis is. Daar is niks aan gelogen. De kappers zijn vriendelijk en denken goed met je mee. De thee is niet aan te slepen en er zit altijd wat lekkers bij. Een chocolaatje, stukje fruit of een yoghurtje, voor alles wordt gezorgd. Ik ben altijd blij als ik de deur uit loop en krijg veel complimenten over mijn haar.

Marloes Hazebroek augustus 29, 2020

Voor het eerst balayage gedaan, echt een super mooi resultaat. Zelf heb ik rood haar dus was bang dat het niks zou worden. Maria heeft er wat moois van gemaakt en heeft mij ook alles goed uitgelegd, zodat ik er met een zeker gevoel in ging. Ik heb al super veel complimenten gekregen over m’n haar!

Thanks Haarvisie!

Aranka Hofman juli 27, 2020

Heel fijn om hier mijn haar te laten doen. Een echt verwen moment. Ik heb veel krullen, maar ook veel kruinen en toch weten ze er altijd wat moois van te maken. Ik kom hier graag.

Tanja Ubert juli 21, 2020

Weer heel blij met mijn nieuwe haar. Voor de echte kleurspecialisten moet je bij Haarvisie zijn. Ze weten precies wat bij jouw haar en jouw gezicht past! Ik ben nog even aan het nagenieten!

Eline Harterink juni 20, 2020

Bij haarvisie terecht gekomen, omdat ik zocht naar Emerly. Ik ben ooit geknipt door haar en ze had ook een supermooie balayage gedaan. Gelukkig heb ik haar weer gevonden, thanks Google :)
Ze luistert goed naar je wensen en geeft ook tips en adviezen, zodat je haar niet alleen goed zit als je net van de kapper komt maar ook daarna. Verder is het een fijne salon waar goed voor je wordt gezorgd. Tot de volgende keer!

Resh juni 13, 2020

Vandaag mijn derde Keratinebehandeling gehad bij Haarvisie. Emerly, je liet me echt niets te wensen over! De professionaliteit en liefde voor het vak is aan alles te merken. Vooral bij zo’n lange behandeling: ik werd tot in de laatste minuutjes vriendelijk en met volle toewijding behandeld.

Doordat alle stadia van de behandeling met zoveel zorg en aandacht worden uitgevoerd, plus de persoonlijke adviezen, blijft het effect telkens best wel lang in mijn haar zitten (een paar maanden langer dan normaal is bij keratinebehandelingen). Daarom blijf ik hier terugkomen, ondanks dat ik niet meer in Rijswijk woon. Bedankt!

Soheyla juni 11, 2020

Het ondergaan van een keratine behandeling is niet alleen maar heel fijn voor je haar, het is ook nog pure verwennerij. Glaasje bubbels als je dat wil, hand maskertje, koekjes, fruit. Ik heb fijn, droog, krullend haar. Met de keratine erin is het een stuk minder droog, zachter en glanzender. Het doffe is eraf. Inmiddels is de keratine uit mijn haren, dan merk je ook weer echt het verschil

Chelly Janssen juni 2, 2020

Ik ben vandaag gekleurd, geknipt en gestyled door Maria, en ik ben onwijs blij met het resultaat. Ten eerst zijn de mensen die hier werken onwijs vriendelijk en het resultaat is waar ik altijd naar op zoek ben geweest. Nogmaals duizend maal dank!!!

Ginny Van Der Burg mei 30, 2020

Mijn ervaring met de keratine behandeling is goed bevallen ondankst de enge verhalen die je op internet erover leest. Het is pluisvrij en glanzend. Voordat de behandeling begon werd duidelijk verteld wat ik kon verwachten. Daarna ging ze beginnen met de behandeling, ze vertelde wat ze deed en waarom en in de tussentijd kreeg ik drinken en lekkere koekjes. Ben echt ontzettend blij met mijn haar, het voelt weer als nieuw.

Fleur van der Valk mei 8, 2020

Met regelmaat laat ik bij Haarvisie mijn highlights bijwerken en de kleur ‘retouchen’ met een toner. Doordat ik tussen de grote behandelingen door ook nog de kleur op laat frissen, kan ik extra lang van mijn nieuwe haarkleur genieten. Dankzij de goede zorg van Haarvisie is mijn haar, na het vele blonderen, nog altijd zacht en gezond. Voor mij nooit meer een andere kapper.

Laverne Meurink maart 13, 2020

Na met mijn krulhaar regelmatig ‘verknipt’ te zijn door allerlei kappers, ontdekte ik dat Haarvisie niet al te ver bij me vandaan zit en dat de salon erg goede recensies krijgt. Ik ben onlangs voor het eerst langsgeweest en ben enorm tevreden. Eindelijk zit mijn haar goed en vanuit hoe het nu in model gebracht is, kan het weer groeien zodat het alleen maar beter wordt. Erg blij mee, goed advies, kapper Noel had zich al helemaal ingelezen in mijn vraag en had goed advies. Ik ga niet meer naar een andere kapper!

Nicole Gommers februari 24, 2020

Alweer een paar jaar geleden, moest ik voor mijn eerste bezoek moest ik een foto opsturen. Toen ik kwam, lag er een voorstel voor een passend kapsel en een goede kleur. Helemaal top. Ik ben super blij met de aanwijzingen om mijn haar zelf bij te houden. Met elke wens wordt rekening gehouden en elke keer ga ik weg met een goed geknipt en gekleurde haren. En dat blijft goed zitten tot de volgende afspraak. De vriendelijkheid straalt ook van de andere leden af. Kortom voor mij is er maar één die mijn haar mag knippen: Noël van Haarvisie.

Marja Kuntze februari 21, 2020

Ik kom al ruim een jaar lang bij Haarvisie. Elke keer als ik binnen kom word ik heel fijn ontvangen. Ik heb nu in meerdere kleuren mijn haar laten verven en knippen en ben elke keer weer heel erg te vrede de deur uit gelopen! Ik word zelf door Maria geholpen en vind haar erg fijn, ze luistert naar wat ik wil en geeft altijd eerlijk haar mening wat ik erg waardeer. Ik vind ze een sterk team hoe ze samen werken, ze zijn klant vriendelijk, fijn om mee te praten en het resultaat is altijd fantastisch! Kortom ik raad Haarvisie aan iedereen aan!!

Samira Peereboom februari 20, 2020

Kom al jaren met veel plezier bij Haarvisie.
Wordt altijd geholpen door Jarlin, ga altijd super tevreden naar huis.
Vandaag voor het eerst geholpen door Emerly, ook zij heeft mij super goed geholpen.
Ben weer erg tevreden!
Hangt altijd een goede sfeer, en er wordt netjes gevraagd of je wat te eten of drinken wilt.
Top salon, dankjewel Haarvisie!

Cheyenne Kruithof februari 20, 2020

Super dag gehad, hele lieve mensen. Luisteren goed naar je wensen. En er is een super resultaat uitgekomen!

Michelle februari 19, 2020

De Beste kapper(s) die titel is deze kapper meer dan waard. Kom er al 25 jaar, iedere keer een feestje, gezellig, en zeer kundig. Ik kijk niet alleen uit naar de de volgende knip beurt, de hoofd massage maakt een bezoek helemaal af.

Paul Bentvelzen februari 5, 2020

Door mooie haarkleur van nichtje hier terecht gekomen. Vooraf uitgebreide intake en vervolgens een uitgebreide behandeling gekregen. Het was niet goedkoop, en ff een zit, maar dat wist ik van te voren, inderdaad een heel compleet arrangement, met ook mooie producten voor thuis om kleur mooi te houden. Dus als goed is heb ik er ook lang plezier van👍

Tineke Visser februari 5, 2020

1 2 3 9