Agadir Hair Shield

Kan jouw haar wel wat verzorging gebruiken tijdens deze warme zomerdagen? De Hair Shield lijn van Agadir biedt hittebescherming en verzorging in één, gepaard met een heerlijk zomerse geur. Ook ideaal om mee te nemen op vakantie! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hair Shield 450 Plus Spray Treatment (onze favoriet!)

De Hair Shield Spray is een beschermende olie spray, die zeer geschikt is voor het uit-föhnen van het haar, omdat de olie verzorgt, hydrateert en beschermt tegen de warmte van de föhn én tegen UV-stralen. De spray is gemakkelijk in het haar te sprayen. Vrij van sulfaten, parabenen en alcohol.

200 ml €39,95

 

Hair Shield Hair Treatment Oil

Naast de reguliere Agadir Argan Oil Treatment is er nu ook de Hair Shield 450 Oil Treatment. Deze olie biedt hitte bescherming en verzorgt het haar intensief. Hierdoor is de Hair Shield Oil zeer geschikt voor haar wat daarna nog met hitte tools, zoals een föhn wordt behandeld. Tevens beschermt de olie tegen UV-stralen.

118 ml €39,95

 

 

Hair Shield  Intense 450 Creme Treatment

De Hair Shield Intense 450 Creme Treatment bevat bevat hittebeschermende proteïne en anti-oxidanten. De warmte van een föhn (of ander warmtetool) activeert dit type proteine. De creme beschermt, hydradeert en conditioneert het haar en geeft het een mooie glans. Beschermt het haar tegen UV-stralen.

295,7 ml €39,95

 

 

Tip: Als je snel droog haar krijgt van zee- en zwembadwater, breng dan voor het zwemmen wat extra olie of spray treatment aan ter bescherming van je haar, tegen uitdroging. Altijd wassen en conditioneren na een dag aan het strand of bij het water. Ookal staan de beach waves nog zo leuk, het zout/chloor water maken het haar erg poreus helaas. 

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Reageren

Naam*
E-mailadres*
Website
Reactie
Plaats reactie