Olaplex

Ben je op zoek naar informatie over Olaplex? Wil je meer weten over een Olaplex behandeling of over een kleurbehandeling met Olaplex? Op deze specialiteitenpagina leggen we je alles uit over Olaplex. Haarvisie is met recht een premium Olaplex Salon. Wij weten je hier dus alles over te vertellen.

Wil je je haar met Olaplex laten behandelen door Haarvisie? ?
Neem dan contact op om je wensen en behoeften te bespreken. Stuur ons een WhatsApp-bericht (of e-mail).

Praktische informatie over Olaplex

Als je in het dagelijkse leven een beetje met je haar bezig bent, heb je sowieso wel eens gehoord van het merk Olaplex. Wereldwijd zijn er inmiddels tienduizenden salons die laaiend enthousiast zijn over Olaplex-producten. En dat is met een reden. Voor velen biedt Olaplex namelijk hulp bij beschadigd haar.

Wat is Olaplex?

Olaplex is een hulpmiddel voor (extreem) beschadigd haar. Bij droog, gebroken en/of poreus haar, zorgt de formule van Olaplex ervoor dat het haar sterker, gezonder en zachter wordt. Een andere bijkomstigheid is de glans, die -door het gebruik van Olaplex- hersteld wordt.

Gaan we er iets wetenschappelijker op in, dat komt alles neer op zwavelbruggen in je haar. Deze bepalen je permanente ‘aard van je haar’. Deze aard van het haar; die sluik, golvend, krullend of kroes kan zijn, wordt dus bepaald door zwavelbruggen. Je kunt zwavelbruggen zien als bindingen van eiwitten die eigenlijk de bouwstenen zijn van je haar. Deze bouwstenen kunnen beschadigd raken, door allerlei oorzaken zoals zon, water, hitte producten, enzovoorts. Olaplex ‘vindt’ en herstelt beschadigde en gebroken zwavelbruggen.

Terug naar de praktijk: je haar kan beschadigd raken. In de zomer kan dat bijvoorbeeld door zon, zee en strand. Maar ook door thermische, mechanische en chemische behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan het stijlen of verven van het haar.

Voordelen van Olaplex

 • Het herstelt het haar;
 • Het helpt het haar gezond te blijven;
 • Het kan toegevoegd worden aan permanent behandelingen;
 • De producten van Olaplex vormen een goede aanvulling op een Keratine behandeling;
 • De producten zijn vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden;
 • Het is niet getest op dieren.

Voordelen van Olaplex

 • Er zijn geen nadelen :-)

Overtuigd? Neem dan direct contact op met Haarvisie om te bespreken op welke manier Olaplex jou kan helpen. Stuur ons een WhatsApp-bericht (of e-mail).

haar behandeling met olaplex

Wanneer is Olaplex nodig?

In principe zou je Olaplex in 2 situaties kunnen gebruiken:
1. Om je haar (uit voorzorg) mooi en gezond te houden – door beschadigingen tegen te gaan.
2. Bij een kleurbehandeling, om beschadiging tijdens het kleuren te voorkomen.

Meestal wordt de term Olaplex genoemd als het gaat over een kleurbehandeling. Ook bij Haarvisie vragen we onze klanten altijd of ze met of zonder Olaplex gekleurd willen worden. Gezien de bewezen werking van Olaplex, raden we dit hulpmiddel altijd aan bij haarkleuring.

Olaplex stelt je als het ware in staat om een stapje verder te gaan met haarkleuring, zonder de schade die je normaal gesproken zou krijgen.

Maar ook als je je haar niet kleurt of wilt kleuren, is Olaplex uitermate geschikt. Zo hou je je haarkwaliteit op peil. Gebruik je Olaplex op regelmatige basis, dan zul je merken dat je haar er gezonder van wordt.

Olaplex No. 1 tot en met No. 7

De volledige Olaplex reeks bestaat uit 7 producten. Hieronder een overzicht met alle formules. Klik op het product voor meer informatie.

 1. No. 1 Bond Multiplier
 2. No. 2 Bond Perfector
 3. No. 3 Hair Perfector
 4. No. 4 Bond Maintenance Shampoo
 5. No. 5 Bond Maintenance Conditioner
 6. No. 6 Bond Smoother
 7. No. 7 Bonding Oil

In onze salon verkopen wij alleen nog Olaplex no.3. No.1 en no.2 zijn puur voor salongebruik (kun je niet bij ons kopen). Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een Olaplex behandeling / herstelbehandeling

Bij Haarvisie zijn we fan van Olaplex. We zijn ook een gespecialiseerde Olaplex Salon en kunnen je dus het beste advies geven. We hebben door de jaren heen honderden (!) Olaplex (herstel) behandelingen uitgevoerd en hebben dus alle kennis en expertise in huis.

Wil je graag een Olaplex (herstel) behandeling? Dan kunnen de stylisten van Haarvisie je hierbij helpen. Bijna altijd worden hierbij Olaplex No. 1 Bond Multiplier en No. 2 Bond Perfector voor gebruikt. No. 3 Hair Perfector wordt tot slot meegegeven als thuisbehandeling om het haar wekelijks nog meer te herstellen en te versterken.

Tot slot: als je gaat föhnen kun je werken met No. 6 Bond Smoother. Deze helpt tegen uitdroging van het haar (door hitte). Let op: wij verkopen deze zelf niet (meer) in onze salon.

behandeling haar waarbij olaplex is gebruikt

Je haar laten verven met Olaplex

Als hulpmiddel helpt Olaplex No. 1 Bond Multiplier bij ontkleuring of kleuring van het haar. Vervolgens wordt met No. 2 Bond Perfector gewerkt op het moment dat de kleur is uitgespoeld. Deze aanvullingen zorgen er namelijk voor dat er geen afbraak plaatsvindt tijdens de kleurbehandeling. Zo kun je het op een veilige wijze gebruiken. Je haar blijft in uitstekende conditie. En de prachtige kleur zorgt voor een stralend resultaat.

Daarnaast is Olaplex beschikbaar als thuisbehandeling. Er wordt een professionele’Olaplex No. 3 Hair Perfector Take Home’ samengesteld, die je in onze salon kunt kopen.

Je kunt daar vervolgens één keer per week gebruik van maken, om het haar nog sterker te maken. Het vormt ook direct de ideale voorbehandeling voor een toekomstige kleurbehandeling, zodat het haar daar ook zonder schade doorheen komt.

Heb je vragen over Olaplex?

Mail ons op salon@haarvisie.nl of stuur een bericht via:

Tarieven van een Olaplex behandeling

Je haar met Olaplex verven bij Haarvisie? Het tarief van een Olaplex- en/of kleurbehandeling hangt af van jouw wensen en behoeften.

 • Wil je van tevoren een advies en prijsindicatie ontvangen? Vul dan ons intakeformulier in en dan nemen we snel contact met je op.
 • Wordt het je eerste afspraak bij Haarvisie? Check dan ook deze pagina!
 • Zélfs als de behandeling bij een andere kapsalon niet goed is gegaan, doen wij onze uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen en het te herstellen.

Heb je vragen?
Mail ons op salon@haarvisie.nl of stuur een bericht via:

behandeling met olaplex blond haar

Waarom Haarvisie?

?Olaplex Salon
?Color Masters Experts
?Ruim 25 jaar ervaring
ℹ️Uitgebreid advies op maat
??Aandacht voor jou

Meer informatie over

”Haarvisie uit Rijswijk is een Olaplex salon. De experts van Haarvisie in Rijswijk (Den Haag) beheersen alle technieken en zijn uitgebreid geschoold. Ook werken er vijf Master Color Experts in onze salon. Dit is de hoogste titel voor kleurexperts.”

Reviews Haarvisie