Olaplex behandeling

Olaplex behandeling voor stralend gekleurd haar

Een Olaplex behandeling zorgt voor stralend gekleurd & gezond haar. Het geeft je namelijk prachtig haar en helpt de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen tijdens het kleuren. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over de Olaplex treatment. Deze  methode wordt nu al in meer dan 60.000 salons in Amerika toegepast. Haarvisie is met recht een Olaplex salon.

Zet je angst voor beschadigd haar aan de kant. Niets staat namelijk een mooie gekleurde coupe nu nog in de weg. We zijn bij Haarvisie gespecialiseerd in haarkleuring, Olaplex vormt één van onze behandeltechnieken. Interesse? Boek direct online je afspraak, of lees verder over dit bijzondere product, Olaplex.

Wat is  een Olaplex behandeling?

Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van bijvoorbeeld siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt namelijk de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan bijvoorbeeld als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stijlen of regulier verven van het haar.

Olaplex treatment

Een Olaplex treatment helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen. Op deze wijze blijft je haar gezond en kun je dit zonder zorgen verven. Direct profiteren? Maak dan een afspraak bij ons in de salon, of neem contact op voor meer informatie over een Olaplex behandeling.

Olaplex behandeling, Olapex herstelbehandeling. Olaplex haar behandeling

Hoe werkt een herstelbehandeling met Olaplex?

Op welke wijze zorgt Olaplex ervoor, dat je je haar op een veilige manier kunt laten verven? Het product maakt namelijk gebruik van een bijzonder ingrediënt, op basis van de originele chemie die verbindingen vermenigvuldigt en erin slaagt om kapotte verbindingen te repareren.

 1. Olaplex 1: Met de Bond Multiplier begint het herstellen van het haar. De gebroken disulfide verbindingen in het haar worden hersteld. Het proces van schade voorkomen en schade herstellen, is begonnen.
 2. Met Olaplex 2: Bond perfector herstelt het haar verder. De resterende gebroken verbindingen in het haar worden opnieuw opgebouwd.. Dit verzekert je van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar wat mogelijk is.
 3. Met Olaplex nr 3 Hair Perfector ga je voor het optimale resultaat als je weer thuis bent. Olaplex 3 biedt continue bescherming tegen schade.

De voordelen van Olaplex

 • Met een  Olaplex behandeling krijg je zeer sterk, glanzend maar bovenal supergezond haar waarbij haarbreuken verleden tijd zijn.
 • Een ander groot voordeel van een Olaplex behandeling is, dat kleur nog langer in je haar blijft zitten.
 • Olaplex vormt een goede aanvulling op keratine behandelingen.
 • Ook voor hairextensions werkt Olaplex uitstekend.
 • De Olaplex producten zijn geschikt voor elk haartype.

Olaplex producten

Olaplex is beschikbaar op twee verschillende manieren, we kunnen het bijvoorbeeld ook gebruiken als hulpmiddel of nieuwe thuisbehandeling. Het is verkrijgbaar vanaf 25 euro bovenop de prijs van de kleuring.

Als hulpmiddel draagt Olaplex no 1 bij aan bijvoorbeeld de ontkleuring of kleuring waar je gebruik van wenst te maken. Vervolgens werken we met Olaplex no 2 Perfector op het moment dat de kleur is uitgespoeld. De aanvullingen zorgen ervoor, dat er geen afbraak plaatsvindt tijdens de kleurbehandeling, waardoor je hier op een veilige wijze gebruik van kunt maken. Je haar blijft in uitstekende conditie, terwijl de prachtige kleur zorgt voor een stralend resultaat.

Olaplex herstelbehandeling

Daarnaast is Olaplex beschikbaar als thuisbehandeling. We maken in dit geval gebruik van de professionele Olaplex Nr 3, die je bij ons in de salon kunt kopen. De Olaplex no 3: de Hair Protector, gebruik je ongeveer 1x per week thuis. Dit product zorgt er namelijk voor, dat je haar ook na de herstelbehandeling zijn kracht behoudt en dat de kleur van je haar langer mooi blijft.

Olaplex no 4 is een herstellende shampoo, die jouw haar tijdens het wassen herstelt en weer terug brengt naar zijn natuurlijke staat door een infuus van vocht en proteïnen. Je mag deze shampoo dagelijks gebruiken en in het bijzonder na het gebruik van Olaplex no 3. Masseer het product goed in en laat het even intrekken, spoel het vervolgens goed uit en maak de behandeling af met de laatste stap.

Olaplex no 5  is een herstellende conditioner. Het product herstelt en verzorgt je haar zonder het zwaar te maken. Breng een flinke hoeveelheid aan en laat dit goed intrekken (ongeveer 3 a 4 minuten) van de aanzet tot in de punten.

Olaplex no 6 is een stylingcrème, dat zorgt voor glad, pluisvrij haar voor 72 uur en niet alleen voor gekleurd haar. De stylingcrème hydrateert het haar en beschermt het effectief tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Op deze wijze geeft de stylingcrème het haar een gezonder en sterker uiterlijk. Het effect is het grootst bij gekleurd en beschadigt haar. De bond smoother bevat bijvoorbeeld geen sulfaten, parabenen, ftalaten en gluten. Het is ook 100% veganistich en het is niet op dieren getest. Daarnaast is het geschikt voor alle haartypes waaronder krullend haar.

Meer lezen over de overige specialiteiten van Haarvisie

Klik hier voor onze blogs over olaplex
afspraak maken
Reviews Haarvisie

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging

Afspraak maken

Olaplex

Olaplex treatment

Een Olaplex behandeling zorgt voor prachtig haar en helpt de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen tijdens het kleuren. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over de Olaplex hair treatment. Deze methode wordt nu al in meer dan 60.000 salons in Amerika toegepast.

Olaplex herstelbehandeling

Zet je angst voor beschadigd haar aan de kant, niets staat een mooie gekleurde coupe nu nog in de weg. We zijn bij Haarvisie gespecialiseerd in haarkleuring. Olaplex vormt een van onze innovatieve behandeltechnieken. Interesse? Boek direct online je afspraak, of lees verder over dit revolutionaire product.

Olaplex no 6: Bond Shaper

Olaplex heeft meerdere revolutionaire haarproducten. Wil je hier meer over weten? Lees verder over Olaplex 6 Bond Shaper.

Wat is Olaplex?

Wat is Olaplex nu eigenlijk? Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals bijvoorbeeld het stijlen of regulier verven van het haar.

Olaplex herstelbehandeling

Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen. Op deze wijze blijft je haar gezond en kan je dit zonder zorgen verven. Het product is bijvoorbeeld vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Direct profiteren? Maak dan een afspraak bij ons in de salon, of neem contact op voor meer informatie over deze nieuwe behandeling.

Olaplex behandeling, Olapex herstelbehandeling. Olaplex haar behandeling

Hoe werkt een Olaplex behandeling?

Hoe zorgt Olaplex ervoor, dat u uw haar op een veilige manier kunt laten verven? Het product maakt namelijk gebruik van een bijzonder ingrediënt, op basis van de originele chemie die verbindingen vermenigvuldigt en erin slaagt om kapotte verbindingen te repareren. De ontwikkeling van Olaplex startte met werk van de vooraanstaande doctoren in de materiaalkunde en chemie, te weten Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Olaplex vormt de eerste uitvinding van dit ‘dream team’, zonder siliconen of olie. De chemische samenstelling helpt verbindingen te herstellen en voorkomt belangrijke beschadigingen hieraan.

Olaplex ervaringen

Het is vooral de ervaring van anderen die natuurlijk boekdelen spreekt, vrouwen die gebruik maken van Olaplex zijn razend enthousiast.

De voordelen van een Olaplex behandeling

 • Olaplex kan toegevoegd worden aan permanent behandelingen.
 • De Olaplex producten vormt een goede aanvulling op een Keratine behandeling.
 • Olaplex werkt uitstekend op hairextensions.

De Olaplex behandeling bij Haarvisie

Olaplex is beschikbaar op twee verschillende manieren. We kunnen het bijvoorbeeld gebruiken als hulpmiddel bij een herstelbehandeling of nieuwe thuisbehandeling. Vanaf 20 euro bovenop de prijs van de kleuring zijn de Olaplex producten verkrijgbaar.

De Olaplex producten op een rij

Als hulpmiddel draagt Olaplex No 1 Bond Multiplier bij aan de ontkleuring of kleuring waar je gebruik van wenst te maken. Vervolgens werken we met Olaplex 2 Perfector op het moment dat de kleur is uitgespoeld. De aanvullingen zorgen er namelijk voor dat er geen afbraak plaatsvindt tijdens de kleurbehandeling, waardoor je hier op een veilige wijze gebruik van kunt maken. Je haar blijft in uitstekende conditie, terwijl de prachtige kleur zorgt voor een stralend resultaat.

Olaplex thuisbehandeling

Daarnaast is Olaplex beschikbaar als thuisbehandeling, we maken in dat geval gebruik van de professionele Olaplex Nr 3 Hair Perfectore Take Home, die je bij ons in de salon kunt kopen.

Olaplex 3

Je kunt daar vervolgens één keer per week gebruik van maken, om het haar nog sterker te maken. Het vormt daarnaast de ideale voorbehandeling voor een toekomstige kleurbehandeling, zodat het haar daar ook zonder schade doorheen komt. Duizenden klanten zijn reeds zeer enthousiast over het gebruik van Perfector No.3 Take Home van Olaplex. Meer weten, lees onze blog over het gebruik van Olaplex nr 3.

Olaplex No.4 shampoo en No.5 conditioner

Herstellen, versterken en beschermen met de nieuwe sulfaatvrije haarverzorging van Olaplex No.4 shampoo en No.5 conditioner

Olaplex haar behandeling bij Haarvisie

We zijn bij Haarvisie altijd op zoek naar nieuwe behandelmethoden en haarverzorgingsproducten. Zodat we jouw haar op een zo veilig mogelijke manier kunnen kleuren. De Olaplex hair treatment past wat dat betreft uitstekend in onze visie. We zorgen er met trots als één van de eerste salons in Nederland voor, dat je hier gebruik van kunt maken. Daarnaast zijn we je graag van dienst op het gebied van haarkleuring, met de professionele merken waarmee we werken en op basis van de uitgebreide expertise en ervaring van onze color master experts.

Klik hier voor onze blogs over olaplex
Afspraak maken
Summary
Olaplex voor stralend gekleurd haar
Article Name
Olaplex voor stralend gekleurd haar
Description
Olaplex, de nieuwe Olaplex behandeling voor stralend gekleurd haar nu ook bij kapsalon Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag. Het zorgt voor prachtig haar en helpt de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen tijdens het kleuren. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over de Olaplex treatment. Deze nieuwe methode wordt nu al in meer dan 60.000 salons in Amerika toegepast. Haarvisie is met recht een Olaplex salon.
Publisher Name
Haarvisie, kapper Rijswijk, kapper Den Haag
Publisher Logo