Olaplex treament met Olaplex 2

Sinds dat wij werken met het merk Olaplex, zijn we verkocht aan dit product. Het is echt onze favoriet. De resultaten zijn verbluffend. Wat nu nóg beter is, is dat Olaplex komt met Olaplex 2 de mini-treament.

Olaplex no 2

Voor de Olaplex mini-treatment wordt Olaplex No 2 gebruikt. Dit herstelt de gebroken zwavelbruggen tijdens de knipbehandeling. Waar we in het verleden Olaxplex alleen gebruikten bij kleurbehandelingen, kan deze mini-treatment gebruikt worden voor een snelle behandeling zonder dat het haar gekleurd dient te worden. Het mooie is dat het niet uitmaakt wat voor haartype je hebt. Het werkt voor iedereen.

Olaplex herstelbehandeling

Hoe gaat de mini-treatment bij ons in z’n werk? Jouw haar moet eerst helemaal schoon zijn. Schoon wil zeggen dat er geen stylingsproducten of andere resten in mogen zitten. Het hoeft niet gewassen te zijn. Daarna brengen we Olaplex No 2 rijkelijk aan op jouw handdoek droge haar, waarna we het met een kam gelijkmatig door je haar verdelen. Vervolgens knippen we je haar weer in model, terwijl de Olaplex rustig z’n werk doet. Na het knippen wassen we de mini-treatment met shampoo weer uit je haar en gebruiken we tot slot nog een conditioner.

Oja, en Olaplex heeft ook een No. 3; hét product voor thuisgebruik. Je kunt deze aanschaffen om het effect van Olaplex te versterken en te onderhouden.

Olaplex 2, Olaplex No 2

Meer lezen over haarstyling & Olaplex producten