Olaplex no. 3

Olaplex no. 3 is de thuisbehandeling van het revolutionaire Olaplex systeem. Olaplex is een hele speciale herstelbehandeling voor beschadigd haar en bestaat uit drie stappen. De eerste twee stappen vinden plaats in de salon en moeten uitgevoerd worden door onze professionals. Om de Olaplex herstelbehandeling compleet te maken, is het wel belangrijk dat je thuis zelf nog eens op reguliere basis je haar behandeld met Olaplex no 3. Dit houdt het haar sterk en vitaal.

We vertellen graag hoe je dit product zelf moet gebruiken, zodat je de volledige werking uit je herstelbehandeling kunt halen en je haar altijd klaar is voor een volgende kleuring. Duizenden klanten zijn al zeer enthousiast over het gebruik van Perfector No.3 Take Home van Olaplex. Daarom vindt Haarvisie het belangrijk dit product aan te bieden in onze salon.

Het gebruik van Olaplex 3

Breng de Olaplex no 3 royaal aan op schoon, handdoek droog haar. Kam je haar vervolgens grondig door en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Hoe langer je het in laat werken, hoe meer resultaat je zult behalen. Heb je zeer beschadigd haar dan kun je het zelfs een hele nacht in laten trekken. Vervolgens spoel je het uit met shampoo en breng je je conditioner of een masker aan. Olaplex no 3 is dus zelf geen conditioner en moet altijd grondig uitgespoeld worden met een shampoo. Heb je al redelijk gezond haar? Gebruik Olaplex 3 dan één keer per week. Bij zeer beschadigd haar raden we echter aan om het 2 keer per week te gebruiken. Olaplex no 3 wordt verkocht in een flesje van 100ml. Je kunt hier ongeveer 7 behandelingen mee doen afhankelijk van de hoeveelheid haar die behandeld wordt.

Olaplex bij Haarvisie

We zijn bij Haarvisie altijd op zoek naar nieuwe behandelmethoden en producten om jouw haar op een zo veilig mogelijke manier te kunnen kleuren. De Olaplex hair treatment past wat dat betreft uitstekend in onze visie, we zorgen er met trots voor als één van de eerste salons in Nederland, dat je hier gebruik van kunt maken. Olaplex 3 is daarom ook verkrijgbaar bij ons in de salon! Daarnaast zijn we je graag van dienst op het gebied van haarkleuring, met de professionele merken waarmee we werken en op basis van de uitgebreide expertise en ervaring van onze color masters.