Ervaringen

Ervaring schrijven
Afspraak maken

Jarenlang altijd extensions gehad maar nog nooit zulke mooie als degene die ik bij Haarvisie heb laten plaatsen! Ook de techniek van plaatsen vind ik briljant! Ik kan nu meer met mijn haar doen dan ooit tevoren zonder dat je meteen de aanhechtingen ziet zitten. Ook kan ik ze nu veel langer in laten zitten dan voorheen. Ik ben bij verschillende kappers geweest om mijn haar blond te laten verven. Het is niemand gelukt, het werd steeds oranje! Bij Haarvisie is het wel gelukt! Het heeft zeker tijd en aandacht gekost maar die heb ik gekregen. Ze namen er echt de tijd voor. Verder staan er altijd lekkere hapjes en/of drankjes klaar, tijdens het wassen heb je leuke filmpjes om naar te kijken en het personeel is altijd vriendelijk! Onlangs werd er een gezellige avond georganiseerd waarin we konden leren hoe we ons haar op verschillende manieren konden stylen. Dat zijn nou net de extra?s die ik erg waardeer. Ik kom voor Haarvisie helemaal vanuit Brielle (45 min rijden) gereden maar ze zijn het zeker waard!

maart 20, 2015

Een paar jaar geleden was ik mijn dunne haar zo zat, waarbij ik dacht ik ga een keer extensions proberen. Ik wou ook graag lang haar. Na een korte tijd zoeken op internet kwam ik Haarvisie tegen en heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Ik ben eerst langs geweest voor een advies gesprek en doordat ik gelijk een goed gevoel erbij had heb ik een afspraak gemaakt. En daar ben ik hartsikke blij mee, want kan niet meer zonder. Het is echt een verslaving. Het is zoveel mooier als je een volle haardos hebt, je kan er zoveel kanten mee op!! Ik kan alles met mijn extensions doen steilen krullen zelfs me haar kleuren. Ik vind het een super uitvinding! Mijn vorige kapper had mijn haar zo verpest dat ik de helft van mijn haren moest afknippen. Dus ik moest en zal me haarlengte weer terug krijgen, Ik hoorde vaak negatieve verhalen over extensions dus ben ik gaan googelen en kwam Haarvisie al gauw op mijn beeldscherm. Ik besloot om toch maar extensions te proberen. Ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt nu heb ik mijn haar lengte weer terug, en niemand die het zal merken dat er extensions in zitten helemaal top Bedankt Haarvisie!!

maart 18, 2015

Heel blij met mijn 125 extensions!! Erg mooi ingezet en professioneel in model geknipt. De extensions van Great Lengths kunnen zowel stijl als gekruld worden gedragen. Nooit meer anders

maart 15, 2015

Ik kom nu al heel wat jaren bij HAARVISIE en ben super tevreden. Heb tussendoor ook wel eens een andere kapsalon uitgeprobeerd maar dat beviel me echt niet of het knippen was niet goed en over het verven zal ik het maar niet hebben (dan maar wat duurder). Er heerst een fijne sfeer en je wordt altijd vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee.Het haar wassen is gewoon genieten heerlijk zo?n hoofdmassage kan mij niet lang genoeg duren. Er wordt ook goed naar je geluisterd wat je wilt en er wordt prima advies gegeven zowel bij het knippen als bij het verven.Wat ik ook erg prettig vind is dat de salon is altijd schoon is. Een tijdje terug ging Noel door wie ik altijd geknipt wordt op vakantie toen kreeg ik van te voren een smsje dat hij tussen die en die datum op vakantie was en als ik dus nog door hem geknipt wilde worden dan kon ik nog voor die tijd een afspraak maken super gewoon want ondanks dat ze allemaal goed knippen wordt ik toch graag door Noel geholpen en daar wordt niet moeilijk over gedaan. Maar om een lang verhaal kort te maken:Voor mij geen ander kapper meer.

maart 14, 2015

Ik ben bij verschillende kappers geweest om mijn haar blond te laten verven. Het is niemand gelukt, het werd steeds oranje! Bij Haarvisie is het wel gelukt! Het heeft zeker tijd en aandacht gekost maar die heb ik gekregen. Ze namen er echt de tijd voor. Jarenlang ook altijd extensions gehad maar nog nooit zulke mooie als degene die ik bij Haarvisie heb laten plaatsen! Ook de techniek van plaatsen vind ik briljant! Ik kan nu meer met mijn haar doen dan ooit tevoren zonder dat je meteen de aanhechtingen ziet zitten. Ook kan ik ze nu veel langer in laten zitten dan voorheen. Verder staan er altijd lekkere hapjes en/of drankjes klaar, tijdens het wassen heb je leuke filmpjes om naar te kijken en het personeel is altijd vriendelijk! Onlangs werd er een gezellige avond georganiseerd waarin we konden leren hoe we ons haar op verschillende manieren konden stylen. Dat zijn nou net de extra?s die ik erg waardeer. Ik kom voor Haarvisie helemaal vanuit Brielle (45 min rijden) gereden maar ze zijn het zeker waard!

maart 10, 2015

Ik heb een permanent behandeling gehad die volledig mis is gegaan. Mijn haar was droog geworden en heel erg pluizig. Via via hoorde ik over de keratine behandeling. In de hoop dat dit een oplossing voor mij was ben ik langs haarvisie gegaan. Ze hebben mij een goed advies gegeven en ik moest een paar weken rust nemen en mijn haar goed verzorgen met speciale shampoo,conditioner en masker waar keratine in zit. Na een paar weken voelde het al beter aan en heb ik de keratine behandeling gedaan. Ben er heel erg blij mee lijkt net alsof ik mijn oude haar weer terug heb pluisvrij en het voelt lekker zacht aan. Bedankt allemaaal groetjesssss!!

maart 10, 2015

Toen ik een keer mijn haar aan het kleuren was, werd er bij een klant die naast mij zat extensions geplaatst. Ik was zeer onder de indruk en besloot om het ook een keer te doen. Niet dat er iets mis met mijn eigen haar is maar wou graag dat mijn haar een heel stuk langer was. Nu kan ik niet meer zonder extensions, vaak krijg ik complimenten dat mijn haar lang is of hoe ik het voor elkaar heb gekregen om het zo te laten groeien. Hihi?. Ben super blij ermee !!

maart 2, 2015

Geweldig leuke ervaring?super klantvriendelijk en in mijn geval ook nog eens goed van vertrouwen! de hair stylistes(n) nemen de tijd voor je en geven he bijzonder goed advies,bovendien is het een gezellige salon,waar je verwent wordt met n heerlijk kopje koffie met wat lekjers erbij. als je klaar bent en de salon uit loopt,voel je je puur verwent! ik heb 100extensions van ?greath lengthts?laten plaatsen en deze worden zeer professioneel ingezet door n stylist met jarenlange ervaring.tijdens het plaatsen,maar ook daarvoor wordt uitgebreid uitgelegd wat je te wachten staat! bedankt stylistes van haarvisie,ik ben erg tevreden en kom graag terug! groetjes lisette

februari 27, 2015

Ik ben professioneel geholpen. Ik word altijd door dezelfde stylist geholpen, erg fijn. Ik ben altijd blij met het resultaat. De wasbeleving is lekker ontspannend. Het is erg fijn om in een aparte ruimte gewassen te worden met een tv boven je hoofd en een lekker aroma geurtje! De salon ziet er mooi en schoon uit. Het personeel heeft veel verstand van het haar. Er word goed geluisterd naar wat jij wilt en er wordt mij altijd goed advies gegeven. Het is er gastvrij en vriendelijk personeel. Ik ben blij met het resultaat maar ik vond het wel iets duur. Misschien iets in prijs verlagen? Ik ben blij met de kleur, het is zoals ik het wilde. Ik ben netjes op tijd geholpen en er is mij goed advies gegeven hoe ik het best mijn haar kan verzorgen en wat wel en minder goed bij mij staat. Ik kom zeker terug.

februari 14, 2015

Ik ben geknipt bij haarvisie. Ik ben erg tevreden, geen aanmerkingen! De wasmassage heb ik als goed ervaren. De hygiene en de sfeer was top. Ontvangst, klantvriendelijkheid, kwalitieit, locatie en vakbekwaam personeel vond ik goede, sterke punten. Alleen de standaard prijs voor knippen vind ik vrij hoog, verder geen minpunten. Het is goed bevallen en ik kom ook zeker terug.

februari 9, 2015

Ik heb keratine behandeling gehad bij haarvisie in rijswijk. Het is pluisvrij en glanzend. Ben echt ontzettend blij met mijn haar, het voelt weer als nieuw. Mijn ervaring met de keratine behandeling is goed bevallen ondankst de enge verhalen die je op internet erover leest. Ik werd professioneel en vriendelijk geholpen door iedereen in de salon.

februari 5, 2015

“Ik word altijd ontspannen, met aandacht behandeld bij Haarvisie. Ik word altijd geknipt en gekleurd. Erg tevreden met de coupe, krijg vaak complimenten als ?goed geknipt hoor!? De kleur is ook altijd naar mijn zin, natuurlijke look, lijkt op mijn eigen haarkleur. Ook de wasmassage was goed. Ik maak de afspraak altijd telefonisch; snel en eenvoudig voor mij. Ontvangst en het uiterlijk van de salon is goed. Deskundigheid en de techniek is goed. Ook de sfeer is goed. Er wordt voldoende tijd voor je vrij gemaakt, erg fijn.”

februari 5, 2015

Wauw! Ik ben zo blij met mijn extensions. Heb er 100 laten zetten door Haarvisie en ik ben echt superblij met ht resultaat.

februari 3, 2015

Leuke salon, voelde mij meteen op mijn gemak. Mijn haar was nogal droog en door t vele kleuren niet meer mooi. Nu na de keratine behandeling ziet mijn haar er weer glanzend en gezond uit! Zeker een aanrader.

februari 2, 2015

“Heey, Ik heb voor de eerst keer een keratherpy behandeling gedaan in Rijswijk bij Haarvisie. Ik was best zenuwachtig om het te laten doen. Maar ik der super blij mee ken niet meer zonder. Me haar is zo zacht van geworden plus pluisvrij !!!! Het straalt gewoon weer en is gezonder van geworden. Je moet wel de tijd voor nemen je zit der namelijke wel ff voor, maar dan heb je ook wat ! Ik ben der echt blij mee !! Bedankt Team Haarvisie!”””

januari 22, 2015

Ik word elke maand weer opnieuw geholpen, door mijn standaard haarstylist. Ben altijd zeer tevreden met mijn coupe. De ontvangst in de salon is goed. De zaak ziet er ook altijd hygienisch uit. Het personeel is aardig. Er werken harde werkers bij Haarvisie, goede sfeer, een goed vast team, strak uiterlijk en een goede service. Ik ben al jaren vaste klant bij Haarvisie, maar toch word er altijd weer een goed adviesgesprek met mij gevoerd! Ik ga met de mode mee:)

januari 20, 2015

Het resultaat was echt geweldig. Na de behandeling voelde mijn haar zacht aan, het zag er stralend uit en het was mooi glad geworden. Helaas heb ik van dit prachtig resultaat maar ongeveer 4 maanden kunnen genieten. Mijn volgende afspraak bij Haarvisie staat al in mijn agenda!

januari 14, 2015

Ik denk dat ik zo?n 3 jaar geleden via de website in contact kwam met Haarvisie. Toen dacht ik, ik ga het gewoon proberen. Ik ga altijd met veel plezier naar Haarvisie toe en kom er meer dan tevreden weer vandaan. Ze geven vooral goed advies hoe ik de extensions moet verzorgen, welke producten ik het beste kan gebruiken hiervoor.

januari 12, 2015

Het is altijd gezellig bij Haarvisie, vriendelijk personeel. Ik ben altijd tevreden met mijn haarcoupe. De werknemers hebben goede kennis in het vak. Prosecco op donderdag avond is een plus punt! De haarstylist heeft mij goed advies gegeven, op het begin kleurde ik altijd mijn haar, nu niet meer, mijn stylist heeft mij verteld dat grijs haar ook mooi kan zijn. Ik kom graag bij Haarvisie!

januari 11, 2015

Ik ben in november weer geknipt bij haarvisie. Ik kom er al jaren en ik blijf zeer tevreden. Je wordt altijd goed ontvangen met lekkere koffie. De salon is hygienisch en verzorgd. Personeel is klantvriendelijk, er wordt vakkundig gewerkt. Enige nadeel: Ik zou graag om 8:30 geholpen willen worden, helaas gaat de zaak pas om 9:30 open :(.

januari 10, 2015