Ervaringen

Ervaring schrijven
Afspraak maken

Ik ben professioneel geholpen. Ik word altijd door dezelfde stylist geholpen, erg fijn. Ik ben altijd blij met het resultaat. De wasbeleving is lekker ontspannend. Het is erg fijn om in een aparte ruimte gewassen te worden met een tv boven je hoofd en een lekker aroma geurtje! De salon ziet er mooi en schoon uit. Het personeel heeft veel verstand van het haar. Er word goed geluisterd naar wat jij wilt en er wordt mij altijd goed advies gegeven. Het is er gastvrij en vriendelijk personeel. Ik ben blij met het resultaat maar ik vond het wel iets duur. Misschien iets in prijs verlagen? Ik ben blij met de kleur, het is zoals ik het wilde. Ik ben netjes op tijd geholpen en er is mij goed advies gegeven hoe ik het best mijn haar kan verzorgen en wat wel en minder goed bij mij staat. Ik kom zeker terug.

februari 14, 2015

Ik ben geknipt bij haarvisie. Ik ben erg tevreden, geen aanmerkingen! De wasmassage heb ik als goed ervaren. De hygiene en de sfeer was top. Ontvangst, klantvriendelijkheid, kwalitieit, locatie en vakbekwaam personeel vond ik goede, sterke punten. Alleen de standaard prijs voor knippen vind ik vrij hoog, verder geen minpunten. Het is goed bevallen en ik kom ook zeker terug.

februari 9, 2015

Ik heb keratine behandeling gehad bij haarvisie in rijswijk. Het is pluisvrij en glanzend. Ben echt ontzettend blij met mijn haar, het voelt weer als nieuw. Mijn ervaring met de keratine behandeling is goed bevallen ondankst de enge verhalen die je op internet erover leest. Ik werd professioneel en vriendelijk geholpen door iedereen in de salon.

februari 5, 2015

“Ik word altijd ontspannen, met aandacht behandeld bij Haarvisie. Ik word altijd geknipt en gekleurd. Erg tevreden met de coupe, krijg vaak complimenten als ?goed geknipt hoor!? De kleur is ook altijd naar mijn zin, natuurlijke look, lijkt op mijn eigen haarkleur. Ook de wasmassage was goed. Ik maak de afspraak altijd telefonisch; snel en eenvoudig voor mij. Ontvangst en het uiterlijk van de salon is goed. Deskundigheid en de techniek is goed. Ook de sfeer is goed. Er wordt voldoende tijd voor je vrij gemaakt, erg fijn.”

februari 5, 2015

Wauw! Ik ben zo blij met mijn extensions. Heb er 100 laten zetten door Haarvisie en ik ben echt superblij met ht resultaat.

februari 3, 2015

Leuke salon, voelde mij meteen op mijn gemak. Mijn haar was nogal droog en door t vele kleuren niet meer mooi. Nu na de keratine behandeling ziet mijn haar er weer glanzend en gezond uit! Zeker een aanrader.

februari 2, 2015

“Heey, Ik heb voor de eerst keer een keratherpy behandeling gedaan in Rijswijk bij Haarvisie. Ik was best zenuwachtig om het te laten doen. Maar ik der super blij mee ken niet meer zonder. Me haar is zo zacht van geworden plus pluisvrij !!!! Het straalt gewoon weer en is gezonder van geworden. Je moet wel de tijd voor nemen je zit der namelijke wel ff voor, maar dan heb je ook wat ! Ik ben der echt blij mee !! Bedankt Team Haarvisie!”””

januari 22, 2015

Ik word elke maand weer opnieuw geholpen, door mijn standaard haarstylist. Ben altijd zeer tevreden met mijn coupe. De ontvangst in de salon is goed. De zaak ziet er ook altijd hygienisch uit. Het personeel is aardig. Er werken harde werkers bij Haarvisie, goede sfeer, een goed vast team, strak uiterlijk en een goede service. Ik ben al jaren vaste klant bij Haarvisie, maar toch word er altijd weer een goed adviesgesprek met mij gevoerd! Ik ga met de mode mee:)

januari 20, 2015

Het resultaat was echt geweldig. Na de behandeling voelde mijn haar zacht aan, het zag er stralend uit en het was mooi glad geworden. Helaas heb ik van dit prachtig resultaat maar ongeveer 4 maanden kunnen genieten. Mijn volgende afspraak bij Haarvisie staat al in mijn agenda!

januari 14, 2015

Ik denk dat ik zo?n 3 jaar geleden via de website in contact kwam met Haarvisie. Toen dacht ik, ik ga het gewoon proberen. Ik ga altijd met veel plezier naar Haarvisie toe en kom er meer dan tevreden weer vandaan. Ze geven vooral goed advies hoe ik de extensions moet verzorgen, welke producten ik het beste kan gebruiken hiervoor.

januari 12, 2015

Het is altijd gezellig bij Haarvisie, vriendelijk personeel. Ik ben altijd tevreden met mijn haarcoupe. De werknemers hebben goede kennis in het vak. Prosecco op donderdag avond is een plus punt! De haarstylist heeft mij goed advies gegeven, op het begin kleurde ik altijd mijn haar, nu niet meer, mijn stylist heeft mij verteld dat grijs haar ook mooi kan zijn. Ik kom graag bij Haarvisie!

januari 11, 2015

Ik ben in november weer geknipt bij haarvisie. Ik kom er al jaren en ik blijf zeer tevreden. Je wordt altijd goed ontvangen met lekkere koffie. De salon is hygienisch en verzorgd. Personeel is klantvriendelijk, er wordt vakkundig gewerkt. Enige nadeel: Ik zou graag om 8:30 geholpen willen worden, helaas gaat de zaak pas om 9:30 open :(.

januari 10, 2015

“Ik heb laats mijn eerst keratine behandeling laten doen. Bij haarvisie. Ze gaan eerst me haar wassen met een shampoo dat je haarschubben open staan. Vervolgens gingen ze pluk voor pluk aanbrengen zo dat het goed in het haar zit. toen moest het een kwartiertje laten in treken toen de tijd om was, gingen ze het droog fohnen met de borstels. Als dat hellemaal gedaan is, gingen met een steiltang die speciaaal voor keratine behandeling is stijlen zo dat het verzegeld werd. Als advies van de kapper mog ik minsten de eerst 24 uur niet me haar wassen nat worden enz. Ik ben blij dat ik me behandeling gedaan heb, het is super zacht en pluis vrij yeeeh!!”””

januari 7, 2015

“Na veel verhalen gelezen heb, heb ik toch zelf een keratine behandeling ervaren. In Rijswijk Bij Haarvisie, je wordt heel hartelijk verwelkomt wat als fijn is. En de sfeer in de salon was ook fijn, want ik was best gespannen, maar dat was in 1klap weg door de gezellige sfeer ! Ze bespreken het goed door met je, wat ik ook fijn vond. kreeg ook goeie uitleg voor thuis, dat je pas na24 uur mag wassen. Me haar is nu mega glansde geen pluishaar meer en mooi zacht !. Er werd voor de lunch ook nog een broodje gezorgd echt Haarvisie Helemaal toppie, bedankt !!”””

december 18, 2014

“Ik heb keratine behandeling gehad bij haarvisie in rijswijk. Het is pluisvrij en glanzend. Ben echt ontzettend blij met mijn haar, het voelt weer als nieuw Mijn ervaring is goed. Ik werd erg professioneel en vriendelijk geholpen door iedereen in de salon.”””

december 13, 2014

Ik wou even zeggen dat ik heel blij ben met mijn extensions. Ze zijn er echt keurig in gezet, en het is mooi geknipt/gesneden. Je ziet de overgang van mijn krullende haar en de extensions niet. Ook kom ik al jaren bij Haarvisie om mijn haar te kleuren, heb al veer verschillende kleuringen gehad, en nog steeds altijd tevrede?super salon dit!!!

december 6, 2014

Ik heb vorige week een keratine behandeling laten doen van het merk Keratherapy, volgens mijn kapster een nieuwe keratine behandeling die geweldige resultaten geeft!

november 6, 2014

1 6 7 8