Hairextensions: hoe plaats je en verzorg je ze 

Wil jij graag hairextensions laten zetten maar twijfel je? Of wil je eerst meer informatie? In dit artikel legt Haarvisie uit Rijswijk alles uit, wat jij moet weten over het zetten van hairextensions. Haarvisie geeft je meer informatie over het plaatsen, haarverlenging met betrekking tot het gewenste aantal centimeters van de extensions, haarvolume en de verzorging.

Hairextensions ervaringen: Beste hairextensions kapper van Nederland

Als je twijfelt komt dit waarschijnlijk door de spookverhalen. Haarvisie vertelt in dit artikel alles wat je moet weten over het risico op kale plekken en haaruitval. Wij zijn verkozen tot de Beste Hairextension Salon van Nederland! Je hoeft je bij ons dus geen zorgen te maken om de spookverhalen over het plaatsen. Daarnaast hebben wij 20 jaar ervaring en werken uitsluitend met de allerhoogste kwaliteit! Bij Haarvisie in Rijswijk krijg jij het prachtige haar wat je verdient!

Hairextensions, Hairextensions laten zetten

Great Lengths extensions

Haarvisie werkt uitsluitend met het merk Great Lengths. Great Lengths is de uitvinder van hairextensions en staat bekend om zijn superieure kwaliteit. Great Lenghts extensions worden wereldwijd gebruikt. Dankzij Great Lengths kan je makkelijk in enkele uren een haarlengte bereiken tot 60 cm. Zelfs 70 cm is verkrijgbaar op aanvraag! Naast de haarlengte zijn er ook veel diverse kleuren beschikbaar! Van standaard haarkleuren tot felrood, blauw en paars. Maar ook mooie pastel haarstrengen in verschillende kleuren.  Er is genoeg diversiteit in kleur, dus voor ieder wat wils! Great Lengths volgt de volledige weg vanaf de haardonor tot aan de levering naar de eindgebruiker. Kwaliteit is belangrijk, daarom wordt uitsluitend gebruik gemaakt van 100% menselijk haar. Haarvisie vertelt je graag meer over dit fantastische merk in onze kapsalon in Rijswijk!

Intakegesprek voor het laten zetten van hairextensions

Een intakegesprek bij Haarvisie in Rijswijk, vlakbij Den Haag is de eerste stap naar een prachtige bos met haar. Bij Haarvisie kijken we altijd eerst naar een aantal punten:

  • Wat wil je graag bereiken met je haar?
  • Wat verwacht je van de hairextensions?
  • Zijn hairextensions hiervoor het beste middel om je doel te bereiken?

Met deze gegevens gaan we kijken hoe we jouw doel kunnen bereiken. Vanuit hier kijken we welke soort hairextensions hier het best bij passen. Je weet inmiddels dat er enorm veel keuze is. Bij de keuze van de juiste hairextensions kijkt Haarvisie vooral naar je budget, de tijd die je eraan wilt besteden en hoeveel extensions nodig zijn om jouw doel te bereiken.

Tijdens het intakegesprek kijken we natuurlijk ook naar jouw eigen haar. We kijken dan voornamelijk naar de vorm van je hoofd en de kwaliteit van je eigen haargroei. Het is mogelijk om extensions te plaatsen als je eigen haar minimaal 15 cm is. Daarnaast moet je eigen haar sterk genoeg zijn, omdat de hairextensions aan je eigen haar worden bevestigd.

Als je twijfelt over het laten zetten van hairextensions kan je altijd eerst een intakegesprek inplannen bij Haarvisie!

Hairextensions, Haarextensions laten zetten

Hairextensions plaatsen

Als we de juiste soort hebben gekozen, gaan we gezamenlijk kijken naar de juiste kleur. Het doel is hierbij om het zoveel als mogelijk te laten matchen met je eigen haar. Hiervoor zijn vaak meerdere kleuren haarstrengen nodig voor een natuurlijk resultaat, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een balayage effect te creëren met verschillende kleuren extensions. Vervolgens gaan we kijken naar de lengte. Je kan hairextensions vanaf 20 cm tot wel 70 cm kiezen!

Als we gezamenlijk de lengte en kleur hebben gekozen, kijken we naar extensions die het beste bij jouw gezicht passen. Daarnaast kijken we naar jouw wensen betreft het dagelijkse gebruik, besteed je veel tijd aan je haar of wil je juist zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan je dagelijkse haar routine?

Wanneer jij tevreden bent met je keuze gaan we over tot het plaatsen. We bevestigen deze via geluidsgolven aan je eigen haar. Hier voel je helemaal niets van en voor je het weet heb je jouw volle bos met haar!

Langer haar creëren

Als je droomt van een prachtige bos lang haar dan kan deze droom binnen enkele uren gerealiseerd worden! Bij het plaatsen van hairextensions bij Haarvisie krijg je een lang, natuurlijk, gezond en sterke bos haar vol volume. Wij verlengen jouw korte haar met langere haarstrengen, die gecombineerd worden met jouw eigen haar. Op deze manier krijg je eenvoudig een lang en vol kapsel. Bij Haarvisie in Rijswijk kun je ook kiezen voor tijdelijke haarverlenging door de Flip in Hair methode. Ideaal voor een speciale gelegenheid!

Wist je dat je eigen haar ongeveer 1 cm per maand groeit? Dit is een van de redenen waarom zoveel vrouwen kiezen voor hairextensions. Als je je eigen haar wilt lang wilt laten groeien moet je gemiddeld 5 jaar wachten. Binnen een paar uur krijg jij het prachtige haar wat je verdient bij Haarvisie en hoef je niet zo lang geduld te hebben!

Het gewenste volume

Elk haar is anders. Heb jij veel volume in je eigen haar of juist helemaal niet? De hairextensions van Great Lengths zorgen ervoor dat het eindresultaat één geheel is. De structuur van de extensions moeten dan ook zo goed mogelijk overeenkomen met de structuur van je eigen haar. Bij Haarvisie kan je kiezen voor natuurlijk licht golvend haar tot aan drie verschillende soorten gepermanente variaties.

De verzorging

Om je hairextensions mooi te houden moet je deze goed verzorgen. Haarvisie geeft je graag meer informatie over het borstelen, wassen en onderhouden.

  • Hairextensions borstelen is belangrijk om het haar mooi te houden en klitten te voorkomen. Borstel ze daarom iedere dag zorgvuldig en neem hier de tijd voor. Wij demonstreren dit graag in onze kapsalon in Rijswijk.
    Voor je je hairextensions gaat wassen is het van belang om deze te ontwarren. Zo blijven de verbindingen van de extensions ijzersterk. Gebruik voor het wassen hoogwaardige producten, goede verzorging is zeer belangrijk voor het behoud van mooi haar. Gebruik daarom een professionele, voedende conditioner. Breng de conditioner nooit aan op de aanzet van je haar, in de lengtes en punten is voldoende. In de kapsalon Haarvisie koopt u een hoogwaardige conditioner.
  • Het onderhouden van hairextensions kan bij Haarvisie. Onze ervaren kappers kunnen de hairextensions knippen, stylen en de klitten verwijderen. Je extensions zien er snel weer perfect uit! Na ongeveer 8 weken kan het voorkomen dat ze iets slapper zijn geworden door het gebruik van serum, haarolie of haarmaskers. Bij haarvisie kan je terecht voor een Great Lengths Boost behandeling om jouw kapsel weer te voorzien van volume.
  • De punten hierboven zijn de basisregels als het gaat over de verzorging. Natuurlijk zijn er nog veel meer tips die bijdragen aan de juiste verzorging van je hairextensions. Zoals het invlechten van je haar tijdens het slapen om klitten te voorkomen en het dragen van een badmuts bij het zwemmen in chloorwater of in de zee. Voor meer tips kan je terecht bij Haarvisie!Hairextensions, Hairextensions laten zetten

Spookverhalen rondom hairextensions

Rondom hairextensions horen mensen vaak verschillende negatieve verhalen. Het gaat hierbij vooral over het krijgen van kale plekken door het plaatsen en dat je eigen haar uit valt. Haarvisie is een kapsalon die veel ervaring heeft in het professioneel plaatsen.

Het ontstaan van kale plekken kan wel eens voorkomen als de hairextensions verkeerd worden geplaatst. Bij Haarvisie is dit nog nooit voorgekomen. Het verkeerd plaatsen houdt in dat ze te dicht op de hoofdhuid worden geplaatst of omhoog liften tijdens het plaatsen. Hiermee creëer je lussen die uiteindelijk de gevreesde kale plekken veroorzaken.

Haaruitval komt niet voor als de hairextensions op de juiste manier zijn geplaatst en worden verzorgd. Vaak ontstaat wel het idee dat het eigen haar uitvalt omdat hairextensions als je eigen haar aanvoelen. Op het moment dat ze uit je eigen haar worden gehaald, lijkt het alsof je weinig haar hebt. Dit is enkel een verbeelding omdat je gewend bent geraakt aan een volle bos met haar.

Wel raad Haarvisie aan om zeer zorgvuldig om te gaan met het uitzoeken van hairextensions. Kijk dan ook uit als je ze zelf ergens wilt bestellen. Er zijn namelijk veel hairextensions op de markt die zijn vervalst vanuit het Midden-Oosten. Deze worden verkocht onder claims als 100% Human Hair of Remy Hair. De kwaliteit is echter zeer slecht en het gaat ten koste van je natuurlijke haar. Bij Haarvisie weet je zeker dat je zeer goede kwaliteit krijgt!

Hairextensions, Hairextensions laten zetten

Wil jij ook een volle bos met haar?

Wil je binnenkort ook hairextensions laten plaatsen? Kijk dan eens op de website van Haarvisie en lees nog veel meer informatie over het plaatsen. Je kan natuurlijk ook altijd contact opnemen voor meer advies of een afspraak maken voor een intakegesprek!

Meer lezen over Haarstyling en over lifestyle

Wil je nog meer inspiratie op doen voor de juiste hairextensions?

Kijk dan eens op onze pinterestpagina.