4 Balayage-looks geïnspireerd door celebrities!

Wil je je haar kleuren? Dan is een balayage zeker een goede optie. Een balayage vergt namelijk niet super veel onderhoud, uitgroei is nauwelijks zichtbaar en je kunt er in de regel langer van genieten vergeleken met een normale haarkleuring. Bijkomend voordeel is ook nog dat je je haar op die manier zo min mogelijk beschadigt omdat je het minder vaak hoeft te kleuren. Maar een balayage is ook gewoon trendy! 

Veel beroemdheden laten een balayage doen om letterlijk te shinen op de catwalks. En daarom kijken wij in deze blogspecial naar 4 balayage-looks van celebrities. Laat jezelf inspireren en wil je nou ook 1 van deze looks rocken? Dan weet je bij wie je moet zijn, that’s us! Here we go!

1. Golden balayage hair – Halle Berry

Deze balayage look is er een die wat natuurlijker is, op basis van een two-tone. De gouden highlights van Halle Berry geven een mooi contrast tegen haar donkere aanzet. Het mooie hiervan is dat dit, ondanks het contrast, toch mooi samensmelt en samengaat in haar hele kapsel. 

2. Light Brown Balayage – Jessica Alba

In een woord: geweldig! Jessica Alba’s lichtbruine balayage begon in deze look halverwege het haar, tot aan de punten. Dit gaf de bruine kleurtinten in Alba’s haar een natuurlijk-ogend effect van een ombré.

3. Copper balayage hair – Rihanna

De copper balayage van Rihanna gaf haar een opwekkende kleur die ook nog eens natuurlijk oogt. De kleur liep over de gehele lengte (all-over balayage) en gaf haar kapsel hierdoor ook een mooie en diepe kleur. Weer eens wat anders dan de natural grey look die ze vorige winter nog rockte!

4. Sandy Bronde hair – Jennifer Aniston

Van een afstandje lijkt deze look van Aniston op een donkere en koele blond balayage. Maar kijk je goed, dan is dit een echte bronde die sandy blonde / lichte blonde highlights combineert met donkere meer brunette-achtige lowlights. Ja, deze look bevat tegengestelde kleuren uit het spectrum van kleurtinten, maar haar stylisten hebben er wel een super strak geheel van gemaakt!

Heb jij na het zien van deze voorbeelden nu zoiets van ‘Hey, dat wil ik ook wel!’? Neem dan zeker contact met ons op! Of doe vrijblijvend een intake om te kijken wat er mogelijk is met jouw haar.