Deze 10 haarkleuren ga je deze winter overal zien!

Geüpdatet op 22 november 2022 – Ongelooflijk maar maar, we zitten alweer bijna in december. Het jaar is werkelijk waar voorbij gevlogen. En met het winterweer voor de deur blikken we alvast vooruit naar de nieuwste haarkleuren trends. Want als seizoenen veranderen zijn we allemaal geneigd om iets met ons uiterlijk te doen, en meestal beginnen we met ons haar! We hebben genoeg winterse haarkleur trends voor 2022/2023 op ons lijstje staan, maar deze 10 kleurtonen spannen de kroon!

1. Caramel highlights / Caramel Balayage

Caramel klinkt natuurlijk super lekker als zoete warme traktatie in de winter. Maar ook als haarkleur is caramel een heerlijke tint waarmee je je look een boost geeft. Benieuwd naar de mogelijkheden met jouw haarkleur? Neem dan contact op met onze kleurspecialisten!

2. Bronde

Durf je de stoute schoenen nog niet aan te trekken om full blond te gaan? Geen zorgen, de bronde trend staat nog steeds hoog op het lijstje van trendy haar kleuren, ook voor komende winter. Bronde is de mix van blond en brunette – en dit is misschien wel dé kleur voor jou deze winter.

3. Dark Chocolate

Net zoals de chocolate brown trend in de herfst, vraagt ook de winter om wat zoetigheid. Met deze haarkleur trend, voor een volledige donkerbruine shade, laat je highlights even achterwege. Alleen nog even een keuze maken of je voor warme of koele shades gaat, afhankelijk van wat beter bij je huidtint past. Waar je ook voor gaat, met de dark chocolate trend krijg je super glanzend haar waarmee je zult shinen tijdens de koude dagen.

4. Natural Grey

We schreven er eerder over; Grey is hot! Een natuurlijke grey hair look creëren? Wij bieden True Grey, dé salon treatment voor zowel mannen als vrouwen. Rihanna en Andie MacDowell gingen je al voor met deze ultieme winterlook. Ga voor de Ice Queen of Silver King look en embrace the winter!

5. Honey Blonde

Honey Blonde (ook wel: honing blond) haar is een kleur met een blend van lichtbruin en sunkissed blond met warme gouden tonen erdoorheen. Met zowel blonde en bruine tonen kan honingblond haar worden aangepast aan verschillende huidtinten, oogkleuren en persoonlijke smaak. Vorig jaar werd Honey Blonde trendy en ook dit jaar en komend jaar zetten we deze trend door!

6. Hazelnut

Een donkere kleurtint die deze winter ook veel gezien gaat worden is Hazelnut (Hazelnoot). Dit is een donkere -en nonchalante- shade van ‘medium’ blond die eigenlijk best neutraal is. Er zit ook een hele subtiele goudtint overheen waardoor het haar er mooi en glimmend uitkomt.

7. Creamy Blonde

Creamy Blonde (ook wel: creme blond) haar is een kleur met een blend van lichtbruin en sunkissed blond met warme lichte gouden tonen erdoorheen. Met zowel blonde en bruine tonen kan creamy blond haar worden aangepast aan verschillende huidtinten, oogkleuren en persoonlijke smaak. Vorig jaar werd Creamy Blonde trendy en ook dit jaar en komend jaar zetten we deze trend door!

8. Cinnamon Chocolate

We blijven in de chocolade sferen met de Cinnamon Chocolate haarkleur. Dit is een mix van rijkelijk chocolade bruin, met warme gouden en rode ondertonen. Hierdoor creëer je een bepaalde warmte waarmee je ook je gezicht mooi op kunt lichten. Zeker een favoriet voor komende winter!

9. Caramel Toffee

De Caramel Toffee haarkleur trend is perfect voor blondines en brunettes die iets anders willen, maar niet te ver buiten hun boekje willen gaan. Met deze trend creëer je een sunkissed shade die een beetje romig is. Met een beetje van alles; wat bruin, wat blond en wat rood. Hierdoor krijg je een rijkelijke look bij verschillende soorten licht.

10. Blauw-Zwart

Een van de coolste en populairste haarkleuren voor deze winter is toch wel de Blauw-Zwart trend. De basiskleur hangt af van je voorkeur voor blauw of zwart. Je kunt gaan voor een zwarte ondertoon met een subtiele blauw hint erin. Of je kunt gaan voor een blauwe ondertoon met een zwarte overloop. Let op: voor deze look heb je echt een kleurspecialist nodig (en gelukkig hebben we die bij Haarvisie). Ga voor deze look alsjeblieft niet zelf aan de slag! Dit kan eindigen in een catastrophe! Geldt trouwens voor bijna alle kleurbehandelingen.

Tot slot nog een aandachtspunt: heb je donker geverfd haar? Houd er dan rekening mee dat lichte en koele blondtinten niet meteen mogelijk zijn. Hier zijn dan meerdere behandelingen voor nodig.

Wil jij je haar laten kleuren? Vul dan direct het intakeformulier in!