Signature Summer trend: Playground Highlights

Weet je nog, toen je vroeger heel de dag buiten speelde? Uren op het klimrek en in de zandbak. Deze nostalgische trend is geïnspireerd door jouw jeugd. Toen de zon natuurlijke kleurveranderingen aanbracht op jouw haar. Dat is het doel van de playground highlight trend. De highlights zorgen voor een natuurlijke en levendige look. Alsof je dagen hebt doorgebracht op warme Spaanse playas met een ijskoude pina colada in je hand!

Like kisses from the sun

Taylor was de frontrunner van deze trend, maar ook Jourdan Dunn maakt vaak gebruik van deze highlights. Wist je dat Emma Stone eigenlijk een natural blonde is? Door verschillende tinten rood aan te brengen lijkt het alsof ze altijd al een echte redhead is geweest. De natuurlijke highlights worden aangebracht op de kruin en de onderkant van het haar. Dit zorgt ervoor dat ”de binnenkant” dicht bij de kleur kern blijft – het geeft dus een speels effect. Een sunkissed look is het gevolg.

Golden Sunsets

Wij werken met verschillende technieken voor deze look, gebaseerd op jouw huidige kleur. Is jouw natuurlijke basis bijvoorbeeld medium bruin? Dan werken wij met babylights. Denk aan de natuurlijk ogende lokken van Jennifer Aniston. Haar signature style wordt gekenmerkt door goudkleurige caramel babylights. Babylights zijn zeer fijne highlights. Ze geven jouw haar een subtiele dimensie aan jouw haar. De perfecte afwerking bestaat uit een gouden toon. Altijd glanzend, altijd levendig.

Wil je deze look maar is je haar niet natuurlijk medium bruin? Ook dit kunnen we met twee simpele stappen bereiken. We proberen dan, door middel van een simpel proces, de perfecte middenbruine kleur voor jou te creëren. Hierna gaan we er met babylights overheen. 

Maar werkt deze trend ook voor jou, vraag je je misschien af. Wij zeggen ja! Wij werken met jouw natuurlijke haar en brengen de highlights aan op jouw kleur flow. Dit zorgt onder andere voor een makkelijke en natuurlijke uitgroei overgang. Queen B is bijvoorbeeld fan van de golden caramel trend. Dit laat de veelzijdigheid en mogelijkheden zien van de playground highlights. 

Summer sweetness

Wij zijn ieder jaar weer verliefd op deze highlight trend. Ben jij ook enthousiast geworden? Goed om jouw haar eerst te behandelen met wat extra tender loving care. Hiervoor kun je natuurlijk ook bij Haarvisie terecht. Wij beginnen altijd met een persoonlijke intake zodat we op 1 lijn zitten. Maak hier snel jouw eerste afspraak!. Ben je al deel van de Haarvisie familie? Dan kan je hier makkelijk een afspraak maken. Let’s get your hair summer ready!