Hairextensions verzorgen

Verzorg je hairextensions op de juiste manier, dan blijven ze maandenlang mooi. Neem de tips van hairextensions salon Haarvisie daarom ter harte voor een blijvend stralend resultaat.

hairextensions laten zetten, hairextensions salon

1. Hairextensions borstelen

Voor blijvend mooie hairextensions is het belangrijk dat je klitten voorkomt. Wen jezelf daarom aan je extensions elke dag goed en geduldig te borstelen. Neem daarvoor de tijd en borstel voorzichtig. Dit kan bijvoorbeeld met de Rock & Ruddle haarborstel. Weet je niet precies hoe je dit doet? Wij demonstreren het graag in onze kapsalon in Rijswijk.

2. Hairextensions wassen

Hairextensions zitten onzichtbaar vast aan je eigen haar. Deze verbindingen zijn ijzersterk en dat wil je graag zo houden. Ontwar je haar daarom geduldig lok voor lok, voor je het gaat wassen. Gebruik voor het wassen zelf uitsluitend hoogwaardige producten en houd je hoofd zo recht mogelijk. Dit voorkomt onnodige druk op de hairextensions. Je kunt je extensions ook laten wassen in onze kapsalon in Rijswijk. Zo weet je zeker dat het goed gaat.

3. Gebruik een uitstekende conditioner

Kies je voor de beste hairextensions van Greath Lengths bij de hairextensions salon Haarvisie, dan kies je voor extensions van de hoogste kwaliteit. Om ze mooi te houden, is goede verzorging een must. Gebruik hiervoor een professionele, voedende conditioner en breng deze geduldig aan. Kam eventuele klitten er vervolgens langzaam uit en zet nooit onnodig kracht. Breng ook niet teveel conditioner ineens aan op de aanzet van je haar. Je haar is waarschijnlijk vet genoeg en juist bij kwaliteitsproducten is een kleine hoeveelheid vol doende. Een hoogwaardige conditioner koop je in onze kapsalon in Rijswijk.

4. Hairextensions onderhouden? Ga naar de kapper

Voor het beste onderhoud van je hairextensions ga je naar de kapsalon. Onze ervaren kappers kunnen je extensions ontklitten, knippen en stylen, zodat je er weer piekfijn uitziet.

Meer tips voor de verzorging van je hairextensions

 • Je kunt nog zoveel verzorgen aan hairextensions, maar als het basisproduct niet goed is wordt het nooit echt mooi. Haarvisie plaatst uitsluitend de allerbeste extensions en dat verschil zie je.
 • Verzorg je hairextensions altijd met hoogwaardige producten. Onze stylisten adviseren je graag en je kunt ze direct bestellen in onze kapsalon.
 • Doe je extensions ’s nachts in een staart. Dit voorkomt de kans op beschadigingen.
 • Gebruik als je gaat zwemmen een badmuts. Chloor en zout zijn niet goed voor je hairextensions.
 • Ga voorzichtig om met je haar. Kijk uit met trekken, wringen en (te) strakke knotjes.
 • Koop je zelf verzorgingsproducten voor je hairextensions, gebruik dan geen producten op basis van alcohol. Het droogt je haar uit en vergroot de kans op klitten. Het is ook van belang dat je shampoo en conditioner parabeen, sulfaat en fruitzuurvrij zijn. Zo niet, dan vervalt je garantie op je hairextensions.
 • Ontwar je hairextensions 1 keer per dag met je vingers. Kom naar de Haarvisie Salon voor een demonstratie of bekijk deze video op YouTube.

Waarom kiezen voor hairextensions van Haarvisie?

 • Verkozen tot beste hairextensions salon van Nederland!
 • Jaarlijks onderscheiden als Great Lengths Gold Salon, voor de beste prestaties
 • Uitsluitend hairextensions van de allerhoogste kwaliteit
 • Professioneel geplaatst door ervaren haarstylisten
 • Uitgebreid advies en alle aandacht voor jou
 • Langer, meer volume of glamoureus: alles kan
 • Krijg het prachtige haar, dat je verdient
Keratine behandeling, Beste kapper van Nederland, beste kapper Den Haag, kapper Voorburg, Flip in hair, Quick in hair, Olaplex behandeling, Olaplex haar behandeling, Balayage verven, Hairextensions salon

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging