Flip in Hair

Flip in Hair is de makkelijkste en snelste methode om je haar te verlengen. In minder dan 1 minuut creëer je een compleet nieuwe look. Er zijn verschillende manieren om je haar te verlengen. Je kunt het laten groeien, maar dat kost veel tijd. Een alternatief is het laten aanbrengen van hairextensions. Dit kan in onze kapsalon in Rijswijk en in slechts enkele uren tijd bezorgen we je een fantastische coupe. Hairextensions zijn echter niet goedkoop en na een poosje moet je ze vervangen. Omdat extensions aan natuurlijk haar worden bevestigd, zijn ze ook minder geschikt voor dun en beschadigd haar. Wil je slechts af en toe een vollere bos haar, bijvoorbeeld voor een feestje of je trouwdag? Dan kan dat nu met Flip in Hair.

Voller haar in 1 minuut

Flip in Hair is een lichtgewicht haarstuk, dat je binnen 1 minuut onzichtbaar aanbrengt onder je natuurlijke haar. Zo creëer je in een handomdraai lang haar of een dikke bos krullen. De Flip-in wordt discreet op zijn plek gehouden door een transparante draad. Niemand die het ziet. In tegenstelling tot hairextensions wordt Flip in Hair niet bevestigd aan je natuurlijke haar. Er komen dus geen microringen, vlechten of clips aan te pas. Hierdoor is de Flip-in totaal onschadelijk voor je eigen haar en ideaal voor mensen met zwak haar.

Flip in hair in verschillende lengtes en kleuren

De Flip in is verkrijgbaar in verschillende lengtes, structuren en kleuren. Zo kun je kiezen uit steile, wavy of curly modellen, die in lengte uiteenlopen van 30 tot 60 centimeter. Weet je niet welke lengte het beste bij je past? Meet je haar dan op vanaf je hoofdhuid. Op deze plek bevindt zich de Flip-in, als je hem correct inbrengt. De hoeveelheid haar in een Flip-in haarstuk kun je vergelijken met zo’n 125 extensions. Het grote voordeel ten zit hem in de prijs. Waar je extensions om de paar maanden moet vervangen blijft Flip in Hair jarenlang mooi. Flip-in Hair bestaat uit 100% human hair van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunt je het stijlen en verzorgen, net als je eigen haar. Ook het gebruik van een föhn, stijlkam of krultang is geen enkel probleem.

Eenvoudig aanbrengen met onzichtbaar draad

Flip in Hair breng je eenvoudig aan met een onzichtbaar visdraadje. Dit kost je minder dan een minuut tijd en tijdens het dragen voel je er niets van. Het aanbrengen gaat als volgt:

 1. Plaats de Flip in op je hoofd
 2. Trek met een puntkam je haar voorzichtig over de Flip-in
 3. Klaar ben je!

Meer lezen over Hairextensions laten zetten

Het gewicht van je natuurlijke haar houdt je Flip in Hair keurig op zijn plaats, ook als je het opsteekt. Omdat je het haarstuk eenvoudig verwijdert, loop je bovendien geen enkel risico op beschadigingen tijdens het slapen.

Tips voor de verzorging van Flip in Hair

Flip in Hair bestaat voor 100% uit natuurlijk haar en dat betekent dat je er bijna alles mee kunt doen. Om je Flip-in mooi te houden zijn dit waardevolle verzorgingstips.

 • Flip in Hair wordt geleverd met een opberghoes en speciale hanger. Hang je Flip-in na het dragen aan de hanger in de hoes.
 • Flip in Hair bestaat voor 100% uit human hair, dat je met een föhn, krul- of stijlltang eenvoudig in model brengt. Gebruik vooraf wel een hitte beschermende conditioner of een serum.
 • Kam de Flip-in voor het wassen goed uit.
 • Was je Flip in Hair net als je gewone haar, maar doe dat niet te vaak. Masseer shampoo zachtjes door het haar van de wortel naar de punt voor je het grondig uitspoelt met koud water. Kam klitten en knopen er voorzichtig uit en herhaal dit proces met een conditioner.
 • Laat je Flip-in natuurlijk drogen op een handdoek.
 • Draag de Flip-in niet tijdens het slapen en het zwemmen. 

Waarom kiezen voor Flip in Hair?

Met Flip in Hair beschik je binnen 1 minuut over een bos vol, lang of krullend haar. En dat is niet het enige. Dit zijn de voordelen overzichtelijk op een rij.

 • Creëer binnen 1 minuut een langere, vollere bos haar
 • Onschadelijk voor je eigen haar
 • Onzichtbaar door transparante visdraad
 • Vergelijkbaar met 150 hair extensions
 • Eenmalige investering en jarenlang mooi
 • 100% human hair
 • Verkrijgbaar in talloze lengtes, uitvoeringen en kleuren
 • Ook mooi om op te steken
 • Geleverd in handige plastic verpakking met een hanger, beschermhoes, puntkam en reservedraad

Flip in Hair kopen bij Haarvisie

Wij verkopen de Flip in Hair in onze salon. Wij willen graag eerst een adviesgesprek met je inplannen om er achter te komen welke kleur en lengte het beste bij je passen en om uit te leggen hoe de extensions werken. Vervolgens bestellen wij de juiste kleur en maat voor je. Hiervoor vragen wij een aanbetaling. Zodra de Flip in extensions binnen zijn, kun je langskomen en zullen wij ze op het haar aansluiten.

Haarvisie levert Flip in Hair extensions in de volgende kleuren en maten:

Soort
Flip in Hair – 12inch/30cm
Flip in Hair – 16inch/40cm
Flip in Hair – 20inch/50cm
Flip in Hair – 24 inch/62cm

Kijk voor meer haar inspiratie ook eens op het Pinterest account van Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag.

Keratine behandeling, Beste kapper van Nederland, beste kapper Den Haag, kapper Voorburg, Flip in hair, Quick in hair, Olaplex behandeling, Olaplex haar behandeling, Balayage verven, Hairextensions salon

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging