Great lengths hairextensions advies

hairextensions laten zetten, hairextensions, extensions haar

De beste hairextensions zijn de hairextensions van Great Lengths. Haarvisie is dé expert voor het plaatsen van Great Lengths hairextensions. Lees meer over onze werkwijze en unieke garantie. Hairextensions zijn bijvoorbeeld ideaal voor het eenvoudig toevoegen van lengte, volheid en glans aan je eigen haar. Bij Haarvisie gebruiken we uitsluitend superieure hairextensions van het prestigieuze merk Great Lengths. Ze passen namelijk bij elk haartype, lengte en kleur. Daarom zijn de resultaten ronduit indrukwekkend.

Waarom kiezen voor hairextensions van Haarvisie?

Bij Haarvisie hebben wij maar liefst 20 jaar ervaring met hairextensions. Wij hebben gedurende deze jaren alle technieken en ontwikkelingen voorbij zien komen en onze werkwijze constant geperfectioneerd. Hierdoor krijg jij de beste behandeling van Nederland met de beste hairextensions. Wil jij ook hairextensions van dé expert van Nederland? Maak dan direct een afspraak in onze kapsalon in Rijswijk. Voor het plaatsen van extensions gebruiken wij een unieke werkwijze, die als volgt gaat:

1. Inventariseren wensen en dagelijks gebruik

Het laten zetten van hairextensions begint met een uitgebreid adviesgesprek. Vragen die daarbij aan de orde komen zijn:

  • Wat wil je precies bereiken met je haar?
  • Wil je meer lengte, meer volume of een andere kleur?
  • Wat zijn je verwachtingen?
  • Zijn hairextensions het beste middel om je doel te bereiken, of kan het ook op een andere manier?

Op basis van de antwoorden kiezen we gezamenlijk de lengte en de dikte van de hairextensions.

2. Inventariseren verzorging

Hairextensions blijven het langste mooi als je ze consequent en met de juiste haarproducten verzorgt. Hier kun je rekening mee houden met de keuze voor extensions. Wil je er bijvoorbeeld zo weinig mogelijk tijd aan besteden of föhn je je haar elke dag? Met onze 20 jaar aan ervaring weten wij namelijk precies welke type extensions het beste past bij jouw dagelijkse gebruik. Bovendien weten wij vanuit de praktijk wat wel en niet kan met hairextensions.

3. Bepalen kleur en lengte

Het kiezen van de juiste kleur hairextensions is essentieel voor het bereiken van een natuurlijk resultaat. Eén kleur is zelden toereikend en daarom combineren wij verschillende kleuren tot een uniek en persoonlijk ontwerp. Na het kiezen van de juiste kleuren bepalen we gezamenlijk de lengte van de extentions. Hairextensions zijn verkrijgbaar van 20 centimeter tot bijna een meter. Het belangrijkste is echter, dat jij je er prettig bij voelt. Wij geven je praktisch advies.

4. Bepalen hoeveelheid extensions

Wil je meer volume, langer haar of een combinatie van beiden? Dit is van invloed op de gebruikte hoeveelheid extensions. Na het bepalen van de lengte en de kleur bepalen wij het aantal extensions voor het mooiste resultaat.

5. Inbrengen hairextensions

Haarvisie werkt met hairextensions van het gerenommeerde Amerikaanse merk Great Lengths. Zodra we de juiste, lengte, kleuren en het te gebruiken aantal hebben gekozen plaatsen wij ze met behulp van geluidsgolven. De beste hairextensions worden onzichtbaar aan je eigen haar bevestigd en hier voel je niets van. Het resultaat is een langere of vollere bos haar, in een kleur die niet van natuurlijk haar te onderscheiden is. Op onze Pinterest bord plaatsen we foto’s van klanten van ons. Deze kun je hier zien.

Verzorgingstips en garantie

Verzorg je hairextensions consequent en met de juiste producten, dan blijven ze maandenlang mooi. Professionele shampoos en conditioners bestel je in onze salon in Rijswijk, of online in de webshop. Wij geven je altijd 3 maanden garantie op nieuwe extensions, maar veel van onze klanten hebben er 4 en soms zelfs 5 maanden plezier van. In onze salon laten wij je uitgebreid zien hoe je hairextensions het beste verzorgt en mooi houdt. Zo demonstreren wij onder andere hoe je ze het beste borstelt, wast en uitspoelt. Kijk voor uitgebreide tips en advies ook op de pagina verzorging hairextensions.

Kies voor hairextensions van dé expert, kies voor Haarvisie

Zoek je op internet op hairextensions dan vind je talloze aanbieders. Garanties krijg je echter niet en het resultaat valt vaak teleur. Daarom doet Haarvisie het net even anders en geven wij je haar de VIP-behandeling die het verdient. Hoe wij dat doen?

Haarvisie is een Great Lengths gold salon

  • Bij Haarvisie werken uitsluitend ervaren kappers en haarstylisten met de beste hairextensions.
  • Je krijgt professioneel en onafhankelijk advies over alle mogelijkheden voor het verlengen van je haar.
  • Haarvisie behoort al jaren tot de beste Great Lengths Salons van Nederland. Bekijk hier.
  • Wij nemen alle tijd voor je haarwensen en gebruiken uitsluitend de beste extensions van Great Lengths.
  • Wij nemen alle tijd voor vragen en advies.

Wil jij het haar waar je altijd van hebt gedroomd en doe je geen concessies aan de kwaliteit? Maak dan nu een afspraak bij dé experts van Haarvisie. Na één keer wil je niet anders.

Keratine behandeling, Beste kapper van Nederland, beste kapper Den Haag, kapper Voorburg, Flip in hair, Quick in hair, Olaplex behandeling, Olaplex haar behandeling, Balayage verven, Hairextensions salon

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging