Keratine behandeling kroeshaar

Met de keratine behandeling van Haarvisie wordt krullend, pluizig en kroeshaar weer zacht en glad en de krul zwakker. De resultaten zijn ronduit verbluffend!

kapper Rijswijk, kapper Den Haag, kroes haar, keratine behandeling kroeshaar

Het is lastig om kroeshaar soepel, glanzend en de krul zwakker te krijgen. Je kunt het straighten of chemisch behandelen, maar dat verzwakt je haar. Doe je niets, dan voelt het na verloop van tijd weer stug en droog aan. Heb je last van onwillig en stug kroeshaar en ben je op zoek naar een herstellende behandeling die het blijvend zacht en glanzend maakt? Dan heb je die nu gevonden met de keratine behandeling voor kroeshaar van Haarvisie.

Wat is de keratine behandeling voor kroeshaar?

Keratine is een eiwit dat van nature in je haar zit. Bij een gezond kapsel bestaat zo’n 88% van je haar uit keratine, maar dit percentage neemt af bij intensief stijlen en verzorgen. Het wordt zwakker, pluizig en breekt eerder af. Door de structuur en eigenschappen van kroeshaar is het lastig om het glad en steil te maken. Met de keratine behandeling voor kroeshaar van Haarvisie bereik je dit effect wél, in een fractie van de tijd en zonder de nadelige effecten van straighten of chemisch behandelen. Je kroeshaar wordt weer glanzend en ziet er gezond uit.

Keratine behandeling voor kroeshaar

Keratine is een lichaamseigen eiwit. Het grote voordeel hiervan is dat je het kunt gebruiken bij elk haartype en onder alle condities. De maakt de behandeling bijzonder effectief voor:

 • Kroeshaar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater
 • Geverfd haar
 • Haar dat van nature pluizig en weerbarstig is

Keratine behandeling voor kroeshaar, keratherapy

Haarvisie biedt 1 specifieke keratine behandeling aan: keratherapy. Deze behandeling is formaldehyde vrij. Voor kroeshaar en niet-Europees haar is de keratherapy-behandeling ook zeer geschikt. Keratherapy zorgt ervoor dat je haar gezonder, glanzender en makkelijker handelbaar. Let op, het is geen straightener. Weet je niet wat de beste behandeling is voor jouw haar? Kom langs in onze salon in Rijswijk of Wateringen en we adviseren je graag. Een keratine behandeling duurt tussen de 2,5 en 3,5 uur, afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar. De stappen zijn als volgt:

 1. Je haar wordt gewassen met een hoogwaardige shampoo. Dit opent de haarschubben voor de keratine. Hoe vaker we het haar wassen, hoe steiler het wordt
 2. Het haar wordt voorzichtig gedroogd
 3. We brengen de keratine pluk voor pluk aan
 4. Het haar wordt afgedekt met folie, zodat de keratine goed intrekt
 5. We spoelen de overtollige keratine na 5 minuten uit
 6. Een keratherapy masker zorgt dat de haarschubben weer dichtgaan
 7. De overtollige keratine wordt nog eenmaal uitgespoeld en we föhnen en kammen het haar
 8. De behandeling is klaar en je kunt het resultaat in de spiegel bewonderen

Thuis verzorgen voor een blijvend mooi resultaat

Kroeshaar dat behandeld is met keratine blijft zo’n 2 a 3 maanden in topconditie. Voor het mooiste en langdurigste resultaat is het belangrijk dat het je het goed verzorgt. De eerste 24 uur na de behandeling mag je het niet wassen. Draag het los en gebruik geen elastiekjes of clipjes, om de keratine optimaal zijn werk te laten doen. Voor de beste verzorging van je haar kies je voor professionele producten. We hebben ze op voorraad in onze salon en weten precies welk product het meest geschikt is voor jouw haartype. Na elke keratine behandeling krijg je gratis een professionele shampoo en conditioner – ter waarde van 55 euro – mee naar huis.

Nooit meer pluizig en onhandelbaar kroeshaar? Onderga een keratine behandeling bij Haarvisie

Maak jij een einde aan pluizig, stug en onhandelbaar kroeshaar. Verwen jezelf dan met een keratine behandeling voor kroeshaar van Haarvisie. Je haar wordt weer zijdezacht, voelt glad aan en valt prachtig in model.

Keratine behandeling, Beste kapper van Nederland, beste kapper Den Haag, kapper Voorburg, Flip in hair, Quick in hair, Olaplex behandeling, Olaplex haar behandeling, Balayage verven, Hairextensions salon

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt
check Kies de gewenste datum & stylist
check Meteen een afspraakbevestiging