Great Lengths

Great Lengths hairextensions zijn kwalitatief het beste en worden wereldwijd het meeste gebruikt. Het is niet voor niets de nummer 1 keuze van Haarvisie.

Great Lengths is de uitvinder van de hairextensions. Sinds de introductie 20 jaar geleden staan de extensions van Great Lengths bekend om hun superieure kwaliteit en worden ze wereldwijd het meeste gebruikt.

Door de unieke kwaliteit en veelzijdigheid zijn de extensions van Great Lengths de nummer 1 keuze van Haarvisie. Je haar verdient tenslotte het allerbeste.

Prachtig vol haar met Great Lengths hairextensions

Prachtig vol haar, voelbaar gezond en van adembenemende lengte: dat is in het kort de verklaring voor het wereldwijde succes van de Great Lengths hairextensions. Sinds de introductie in de internationale kapsalons groeide het merk razendsnel uit tot de onbetwiste favoriet van miljoenen vrouwen wereldwijd.

Wat maakt de hairextensions van Great Lengths zo bijzonder?

De hairextensions van Great Lengths bestaan voor 100% uit natuurlijk haar van Indiase vrouwen. Qua textuur heeft dit dezelfde kenmerken als Europees haar.

De vrouwen staan hun haar vrijwillig af tijdens een religieuze ceremonie. Voor het wordt afgeknipt doen ze het in een staart, waardoor de haren in dezelfde richting liggen. De hairextensions worden vervolgens met de hand vervaardigd in Italië en krijgen zo het predicaat ‘Remy-kwaliteit’.
Dit heeft 3 grote voordelen:

  • Remy hairextensions zijn van de allerhoogste kwaliteit
  • Remy extensions vallen mooi en natuurlijk
  • Remy extensions raken niet in de war als je ze bleekt of verft

Great Lengths hairextensions zijn makkelijk te onderhouden

De extensions van Great Lengths onderhoud je in tegenstelling tot veel goedkope merken erg eenvoudig. Door de hoge kwaliteit van het haar borstel en verzorg je het moeiteloos. Ook heb je geen last van pluizen en doen klitten zich bij de juiste verzorging van je hairextensions nauwelijks voor.

Door de hoogwaardige Remy-kwaliteit van de extensions kun je je haar op talloze manieren stylen. Draag je je haar het liefste glad of toch liever curly? En hou je van kort of juist eindeloos lang? Met lengtes uiteenlopend van 20 cm tot bijna een meter is vrijwel alles mogelijk. Stel je voor dat je je haar zolang wilt laten groeien, dat kost je minstens 7 jaar!

Great Lengths hairextensions zijn ideaal voor het creëren van de meeste uiteenlopende kapsels. Ook bij de verzorging maakt Great Lengths het je makkelijk. Wil je ze föhnen, stylen , permanenten, knippen of zelfs kleuren? Bij de meeste extensions gaat het mis, maar Great Lengths maakt het mogelijk.
De extensions voelen bovendien 100% natuurlijk aan en je kunt ermee doen en laten wat je wilt.

Let er bij de verzorging van je haar wel op dat je producten gebruikt die fruitzurenvrij zijn. Die kunnen je haar dof, breekbaar en zelfs onbehandelbaar maken. Professionele shampoos en conditioners zonder fruitzuren bestel je in onze kapsalon in Rijswijk of online op www.hairmoso.nl.

Hairextensions van Great Lengths in trendy kleuren

Elke vrouw is anders en heeft haar eigen voorkeuren. Daarom zijn Great Lengths hairextensions verkrijgbaar in meer dan 50 trendy kleuren en effecten. Creëer de look die je wilt, zonder concessies te doen. Dit zijn de mogelijkheden.

Standaard kleuren
De standaard collectie van Great Lengths bevat extensions met levendige en natuurlijke tinten, die exact passen bij de kleur van je eigen haar. In lengte variëren ze van 20 tot 80 cm en door het combineren van kleuren bereiken de stylisten van Haarvisie een prachtig en niet van natuurlijk te onderscheiden resultaat.

Modekleuren
Hou je van hip en trendy, kies dan voor Great Lengths modekleuren. Bonte tinten zorgen voor een opvallende verschijning, maar het kan ook subtiel en chique.

Pasteltinten
De romantische en zachte kleuren van Great Lengths Pastel werden in 2012 geïntroduceerd en waren meteen een hit. Zo waren ze te zien op de catwalks van Chanel, Louis Vuitton, Valentino en Ralph Lauren. De extensions zijn verkrijgbaar in de kleuren: geel, lila, perzik, roze, blauw en groen.

Jewel kleuren
Luxueus en briljant is de beste omschrijving voor de Jewel-collectie van Great Lengths. Intense en elegante kleuren en tinten zorgen voor een oogverblindend resultaat.

Crazy kleuren
Wil je echt opvallen? Met de Crazy kleuren van Great Lengths kan niemand om je heen. Knalgeel, rood, oranje, paars, groen, fuchsia, of donkeroranje, met deze extensions ben je het middelpunt van de belangstelling. Maar let wek op: niet geschikt voor verlegen mensen.

Extensions met Swarovski kristallen
Waan je een prinses met extensions met Swarovski kristallen en maak een verpletterende indruk.

Waarom Great Lengths extensions laten zetten bij kapsalon Haarvisie?

Hairextensions zijn ongekend populair en op internet vind je talloze aanbieders, de een nog goedkoper dan de ander. Dit gaat ten koste van de kwaliteit en daarom doet Haarvisie het anders.

  • Bij Haarvisie werken uitsluitend ervaren kappers en haarstylisten met de beste producten
  • Je krijgt professioneel en onafhankelijk advies over alle mogelijkheden voor het verlengen van je haar
  • We nemen alle tijd voor je haarwensen en gebruiken uitsluitend de beste extensions van Great Lengths
  • De extensions worden onzichtbaar bevestigd aan je eigen haar. Hiervoor gebruiken we de nieuwste apparatuur
  • Je krijgt uitgebreid advies voor de verzorging van je extensions, zodat ze het langste mooi blijven

Wil jij het haar waar je altijd van hebt gedroomd en doe je geen concessies aan de kwaliteit? Maak dan nu een afspraak bij Haarvisie en geef je haar de VIP-behandeling die het verdient. Na één keer wil je niet anders.

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt check Kies de gewenste datum & stylist check Meteen een afspraakbevestiging