Sugar Bear Hear

We hebben ze al voorbij zien komen bij menig celebrity en nu liggen ze dan ook bij ons in de salon! Sugar Bear Hair is een bedrijf dat speciale snoepjes heeft ontwikkeld die het haar van binnen uit kunnen verzorgen en versterken. Je krijgt niet alleen langer en sterker haar, maar het verbetert ook de elasticiteit van het haar en stopt haarbreuken. Probeer het zelf en be amazed!

Nu verkrijgbaar bij salon Haarvisie in Rijswijk. 1 potje bevat 60 Sugar Bears (€ 38,- per potje). Hier kun je dus een maand mee vooruit!

Dit product is verkrijgbaar in de webshop van onze app. Download de app en bestel meteen uw Sugar Bear Hair Vitamins.

De komende maanden test onze styliste Esmeralda voor jou of en hoe de haar vitamines werken. Houd ons Youtube kanaal of Facebook pagina in de gaten voor updates![embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=K9BbxdfyfUg[/embedyt]

Hoe werkt het?

Voor een optimaal resultaat neem je 2 Sugar Bears per dag gedurende ten minste 3 maanden. 1 potje bevat 60 Sugar Bears (€ 38,- per potje). Hier kun je dus een maand mee vooruit. De gummy’s zijn vegetarisch, vrij van soja, zuivel en gluten. Dus ze zijn geschikt voor vrijwel iedereen. Ze zijn gemaakt van echte bessen (glutenvrij) en zijn daarom zelfs nog lekker ook!

De gummy’s bevatten de volgende ingrediënten:

 • Vitamine A
 • Vitamine Cs
 • Vitamine D
 • Vitamine E
 • Vitamine B-6
 • Foliumzuur
 • Vitamin B-12
 • Pantotheenzuur
 • Jodium
 • Zink
 • Choline
 • Inositol
 • Biotine

Het belangrijkste ingrediënt is biotine. Dit bestandsdeel wordt gebruikt om de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid te stimuleren, die nodig zijn om de groei in de hoofdhuid te bevorderen.

sugar bear hair vitamins

Er zijn al vele haarverzorgingsproducten op de markt die claimen je haar sterker, langer en glanzender te maken, dus wat onderscheidt deze gummy’s van de rest? Het grote verschil zit in de aanpak van binnen uit. De speciale formule boost je haargroei van binnen, omdat daar ook de aard van het probleem zit voor mensen met dof en snel brekend haar.

Andere opties voor sterker, langer en glanzender haar

Bij Haarvisie zijn we gespecialiseerd in keratine behandelingen. De keratine behandeling van Haarvisie verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en minder pluizig kapsel. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen de keratine behandeling en de resultaten zijn ronduit spectaculair.

Keratine is een lichaamseigen bouwstof, die er onder andere voor zorgt dat je nagels sterk zijn. Je haar bestaat voor zo’n 88% uit keratine. Behandel en verzorg jij je haar intensief, dan neemt het proteïne-gehalte in jouw haar af. Je haar wordt zwakker, breekt eerder af en gaat vaak pluizen.

Heb je droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een gezonde proteïne behandeling met keratine een must. De stylisten van Haarvisie brengen de keratine diep aan in je haar, waardoor het eiwit je haar van binnen uit voedt en herstelt. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=bIiLid898Vk[/embedyt]

Reviews

Het is altijd lastig in te schatten of dergelijke middeltjes echt zullen helpen als je het niet eerst zelf geprobeerd hebt. Er zijn al vele mensen geweest die het hebben geprobeerd, en met succes. Daarom hebben we een aantal reviews voor je bij elkaar gezocht om je een beter beeld te geven van wat je kunt verwachten. Daarnaast is onze stylist Esmeralda de Sugar Bears zelf 6 maanden aan het uitproberen. Zij houdt een vlog bij over de voortgang. Zodra we hier een update over hebben zullen we het u laten weten. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op Facebook!

Lees hier de review van Marie Caire