Over mij

Mijn naam is Esmeralda en ik ben topstylist bij kapsalon Haarvisie.

Wat inspireert je?

Het volgen van trainingen en het leren van nieuwe technieken geven mij veel inspiratie. Met regelmaat volg ik trends op haar gebied en dit helpt mij bij het creëren van nieuwe looks.

Esmeralda

Waar word je blij van?

Ik word er blij van om gezellig met vrienden een drankje doen. Daarnaast vindt ik het ook leuk om tijd door te brengen met familie en een wandeling te maken met mijn hond.

Wat zijn je specialiteiten?

Ik ben gespecialiseerd in het knippen en stylen van dames en heren. Daarnaast houd ik ervan om een mooi totaal plaatje te maken, dus een mooie creatieve kleur vooraf en een coole, trendy coupe achteraf! Maar ook van hairextensions en keratinebehandelingen kan ik heel erg blij worden :)

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op de aankoop van mijn nieuwe huis en het geeft mij een supergevoel als klanten met een speciaal gevoel naar huis gaan.

Beschikbaarheid:

  • Dinsdag
  • Vrijdag
  • Vrijdagavond
  • Zaterdag

Reviews over Esmeralda:

Vandaag heb ik een keratine behandeling gehad, dit was mijn eerste keer. Een hele lieve dame heeft mij geholpen. De zaak ziet er prachtig uit, lieve mensen werken daar. Ik ben zeer tevreden de deur uit gegaan. Iedereen in mijn omgeving geven complimenten er over. Super dit!!!

Nancy Praditwong juni 1, 2022

Zeer tevreden met Haarvisie en erg blij met Esmeralda als mijn vaste kapster! Esmeralda neemt de tijd om te luisteren naar de wensen van de klant, denkt heel goed mee en weet precies waar ze het over heeft. Een aanrader!

Edzard Veldhuizen mei 23, 2021

Esmeralda thanks! Extensions supermooie kleur en vallen mooi. Ben blij met het resultaat!

Monique Goedhart september 3, 2021

Mijn vlogs: 

Mijn favoriete kapsels