Olaplex & Tangle Teezer X-Mas Set

Olaplex & Tangle Teezer X-Mas Set Olaplex No.3, No.4 & No.5 + 1 Tangle Teezer Wet Detangler Black in een feestelijke verpakking.

Olaplex No.3 Hair Perfector

De No. 3 Hair Perfector is voor thuisgebruik en zorgt ervoor dat de structuur, integriteit, zachtheid en glans van het haar bewaard blijven tot de volgende behandeling in de salon. Voor minstens 15 behandelingen.

Olaplex herstelbehandeling

De ideale aanvulling op uw wekelijkse haarverzorgingsritueel en perfecte voorbereiding op een chemische behandeling.

No.4 Bond Maintenance Shampoo

Geformuleerd met Olaplex Bond Building Chemistry. Verbetert de haarstructuur en geeft het haar ongelooflijke glans en kracht. De shampoo zorgt voor een perfecte hydratatie en maakt het haar goed handelbaar. Een Olaplex herstelbehandeling & onderhoud kan voor dagelijks gebruik en alle haartypes.

No.5 Bond Maintenance Conditioner

Geformuleerd met Olaplex Bond Building Chemistry. Herstelt het haar en helpt gespleten haarpunten te voorkomen. Hydrateert het haar maar verzwaart niet. De conditioner zorgt ervoor dat het haar sterk, gezond en glanzend wordt. Voor dagelijks gebruik en alle haartypes.

Vrij van sulfaten, parabenen, gluten en noten.

Veilig voor de kleur en 100% veganistisch.

Prijs: van € 107,35 naar € 84,95.

Olaplex herstelbehandeling

Meer lezen over haarstyling & lifestyle

Voor meer haar inspiratie kunt u kijken op het Pinterest account van kapsalon Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag. Een Olaplex herstelbehandeling is een feestje voor uw haar.