Sebastian Haarprodukten

Sebastian Haarproducten

De Sebastian Haarprodukten Effortless lijn bestaat uit een combinatie van 3 geweldige producten waarmee je moeiteloos een coole textuur aan het haar kan toevoegen. Zeg “hallo” tegen creatieve vrijheid en onbeperkte moeiteloze looks met de veelzijdige, geavanceerde producten uit de Sebastian Effortless lijn.

  • De Sebastian Effortless Reset Shampoo is een mild reinigende shampoo die de meest hardnekkige styling residuen op eenvoudige wijze uit het haar zal verwijderen, in slechts één wasbeurt. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en kan gebruikt worden voor alle haartypes, ook voor gekleurd haar!
  • De Sebastian Effortless Preset Conditioner is een transparante conditioner die het haar meer grip en textuur zal geven voor een effortless style met een lichte hold. De condioner heeft daarnaast een anti-frizz formule en beschermt het haar tegen hitte van stylingtools. De Sebastian Effortless Preset Conditioner is geschikt voor alle haartypen, ook voor gekleurd haar!

De Sebastian Haarprodukten: Effortless Shaper ID is een herwerkbare textuur spray waarmee je in slechts 5 seconden een geweldige look creëert! De spray heeft een medium hold, waardoor je ervan verzekerd bent dat je haar de gehele dag in model blijft zitten, maar wel met een herwerkbare textuur. De Sebestian Effortless Shaper ID geeft het haar bovendien 48 uur bescherming tegen vocht en UV-stralen.