Nieuw kapsel?

Als het aankomt op persoonlijke verzorging dan is het kiezen van een nieuw kapsel een makkelijke en goedkope manier om van look te veranderen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het aanschaffen van een nieuwe garderobe of het groeien van een baard. Je haren bepalen mede de vorm van je gezicht, dus het is echt iets wat als eerste opvalt.

Een goede kapper adviseert wat voor kapsel je wel staat, maar geeft ook aan wat je beter niet kan doen

Voor veel mannen is nieuwe look kiezen lastig. Dat komt omdat veel mannen bij hun ‘oude en vertrouwde’ kapsel blijven, wat natuurlijk veilig en daarom dus vanzelfsprekend is. Maar als je toch een keer de sprong neemt dan helpen bovenstaande factoren je bij het nemen van een goede beslissing. Het zoeken en kiezen van een nieuw kapsel is een fijn onderdeel van je persoonlijke verzorging en de moeite die je hiervoor doet zien de mensen om je heen gegarandeerd terug.

Goede kapper

Een kapper bij Haarvisie is een zeer goede kapper. Wij adviseren je graag bij ons in de salon. Houd rekening met de volgende factoren:

  • Type gezicht. Het is zo dat sommige kapsels bepaalde eigenschappen van je gezicht versterken of juist iets verbergen, maar probeer vooral wat jij denkt dat het beste bij je past. De stylist zal je hierin adviseren.
  • Persoonlijke stijl. Je kapsel draag je 24/7 en moet dus altijd aansluiten op je karakter. Het is belangrijk je goed te voelen met je nieuwe kapsel en jou als persoon. Daarbij is het ook goed om te kijken naar je kledingstijl. Een klassiek herenkapsel terwijl je een personal trainer in een sportschool bent zal je waarschijnlijk niet zo lekker liggen.
  • Je laten knippen is de initiële kostenpost, maar heb je bij je nieuwe kapsel gedacht aan de haarproducten die je nodig hebt om elke dag het gewenste model te krijgen?
  • Hoeveel tijd wil je aan het begin van je dag spenderen om je haar weer helemaal in model te krijgen?
  • Met welke regelmaat ben je bereid terug te gaan naar een goede kapper om je kapsel bij te laten knippen? Korte kapsels sparen tijd uit om in model te brengen, maar je moet weer vaker naar de kapper om de lengte te behouden.

Dit lijkt misschien een flinke lijst voor het kiezen van een nieuw kapsel maar wij willen je uiteraard hiermee helpen, zodat je uiteindelijk een nieuwe look hebt waar je echt tevreden mee bent.

Meer lezen over haarstyling of lifestyle

Toe aan een nieuw kapsel? Kijk eens op het Pinterest account van kapsalon Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag.