Maria en Asuman aanwezig bij Wella’s event: Destination 2023

Vorige maand zijn onze Award-winning stylisten Maria en Asuman afgereisd naar Gran Canaria (Spanje), voor de Wella Rewards Destination Tour 2023. Hier hebben zij, 3 dagen lang, haarshows bijgewoond, inspiratie opgedaan, genetwerkt en vooral veel plezier gehad met de beste kappers van over de hele wereld. In deze blogspecial geven we je een korte uitleg van het event en natuurlijk willen we ook de ervaring van Maria en Asuman met jullie delen!

Destination 2023

Wella had ook dit jaar een Destination Event georganiseerd, van 25 april tot en met 27 april. Tijdens deze 3 dagen kregen haarstylisten over de hele wereld de gelegenheid om inspiratie op te doen en up to date te blijven over de laatste trends en ontwikkelingen. Er was een line-up van liefst 11 prominente hair artists. Verder waren er 6 catwalk shows, een look and learn hair festival en tal van demo’s met meet and greets. Het driedaagse evenement werd in stijl afgesloten met een gala voor alle aanwezigen. 

No.1 Award-winning stylisten van Haarvisie

Het Destination Event was de kers op de taart voor de winnaars van eerdere award shows. Zo mocht Maria aanwezig zijn omdat zij Goud pakte als Color Artist of the year. Ook Asuman was een Award winning stylist. Asuman won de Golden Award als Color Specialist tijdens de TrendVision Awards. En ook zij kreeg om deze reden dus een ticket voor het event in Gran Canaria. Dit laat weer eens zien dat wij ons meten met de allerbesten. We werden in aanloop naar Destination dus 2 jaar achter elkaar verkozen tot beste kleurspecialisten. Het voelt dan ook echt als een teamprestatie met de passie, tijd, energie en inspanningen die wij inzetten en verrichten om tot de betere salons te behoren. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal!

‘Zo leuk, niet normaal!’

‘Wat was het toch een fantastische tijd daar in Gran Canaria’, aldus Asuman, nagenietend van Destination 2023. ‘Ik en Maria hebben zo’n mooie ervaring gehad, met zoveel getalenteerde collega’s. We hebben de mooiste creaties gezien, alles geleerd over de nieuwste trends, ervaringen gedeeld met andere stylisten en vooral veel gelachen samen. Deze 3 dagen zullen we niet snel vergeten! En we willen iedereen dan ook iedereen bedanken voor deze epische dagen, echt super!’. 

Direct toepassen bij onze klanten

Inmiddels zijn Maria en Asuman al terug van hun tweede bezoekje aan Gran Canaria dit jaar. Afgelopen maand zijn zij, samen met het hele team van Haarvisie – op inspiratiereis geweest naar het Spaanse eiland. Ditmaal niet voor een prestigieus evenement, maar wel voor een minstens zo prestigieus samenzijn met het team. Meer over deze inspiratiereis lees je hier. Maar nu zijn ze weer terug, en klaar om alle nieuwe kennis en inzichten toe te passen bij de klanten van Haarvisie. Dus wacht niet langer en maak direct je afspraak bij Haarvisie Rijswijk of Haarvisie Wateringen!