Trend Vision Awards van Wella Professionals

Afgelopen weekend waren de Nederlandse Trend Vision Awards van Wella Professionals. Dit event kan op kappersgebied -met recht- het meest prestigieuze award event van Nederland genoemd worden, vooral voor color artists (stylisten die gespecialiseerd zijn in hoogwaardige haarkleuringen). Een toonaangevende competitie dus, waarin de Nederlandse top van haarstylisten de kans krijgt zich te bewijzen en te onderscheiden door het binnenslepen van een award. 

Van alle Nederlandse color stylisten die meededen kwamen er slechts 3 in de finale in aanmerking voor een award. Ook Maria was namens Haarvisie color artist finalist. Benieuwd op welke positie Maria met Haarvisie is geëindigd? Lees nu verder!

Trend-Vision-Award-Gold-Color-Artist-Haarvisie

Maria van Haarvisie is Color Artist of the year!

Uiteraard deed salon Haarvisie mee aan dit toonaangevende event binnen de kapperswereld. Wij meten ons graag met de absolute top binnen de kappersindustrie. Het Trendvision Awards event is by far het gezaghebbende evenement om professionele kennis en kunde te laten zien.

In de strijd om de titel ‘Color Artist of the year’ waren er dit jaar 3 awards; bronze, silver en gold. De Gold Winnaar, en daarmee #1 color artist van 2020, is niemand minder dan Maria Karchnakova van Haarvisie! Waanzinnig natuurlijk, GOUD!!! We zijn supertrots op deze erkenning. Zeker gezien het uitgebreide en lovende commentaar van de vakkundige jury. 

De jury heeft Maria gekozen als duidelijke winnares met de meest kenmerkende en opvallende look. En het juryrapport barst dan ook van de complimenten: ‘’Een sterk concept met vernieuwende elementen die het model in haar kracht zet. De kleurtransformatie is episch! De conditie van het haar is premium en wordt aangevuld door moderne, eigenzinnige texturen.’’ En dat is niet alles. De jury prijst Maria van Haarvisie om haar eigentijdse interpretatie en toepassing van haarkleuring

Bekijk hieronder hoe de prijsuitreiking ging

‘’Dit is écht het werk van een zeer professionele en deskundige color artist. Maria heeft de kleuren uiterst creatief gebruikt, en ondersteund met een styling die deze kleur nodig heeft, met een juiste keuze voor het model. Frisse, modern aansprekende combinatie tussen kleur, model, vorm en totaalbeeld. Je ziet enorm veel kennis en ervaring terug in het eindresultaat.’’ 

Prachtig jurycommentaar dus. Maria heeft hiermee laten zien dat zij buitengewoon vakkundig is als kleurspecialist. Vooral haar creativiteit rijst de pan uit. Het niveau in deze competitie ligt altijd erg hoog. Het vereist dus enorm veel vaardigheden om überhaupt in de finale te staan – laat staan de hoofdprijs te winnen (!).

Wint Maria ook de titel ‘Trendvision International Artist of the year’?!

Als Gold winnaar strijdt Maria automatisch mee in de race om de titel van ‘International Trendvision Artist of the year’. Deze award zal uitgereikt worden tijdens het WE CREATE Digital Event op 25 april.

Als kers op de taart mag Maria in september ook nog afreizen naar Gran Canaria om Destination Wella 2021 bij te wonen. Dit driedaagse event is geen Awards Event, maar dit evenement is juist bedoeld om kennis en inspiratie op te doen. De beste kappers komen hier samen voor Look and Learns, workshops en andere activiteiten waarbij kennis en ervaring wordt gedeeld.

We gaan ervan uit dat alles doorgaat en dit geeft Maria (en Haarvisie) de kans om kennis te maken met internationale creatieve artiesten.

Visie van Haarvisie gedeeld met heel kappersland

Als collega’s van Haarvisie zijn wij supertrots op de Award die Maria heeft gewonnen. Hiermee hebben we letterlijk de ‘visie van Haarvisie’ kunnen delen met alle professionals binnen de industrie. Zowel nationaal als internationaal. 

Ook is de creatie van Maria erkenning voor de passie, tijd, energie en inspanningen die wij inzetten en verrichten om tot de betere salons van Nederland te behoren. #tobecontinued

En over de betere salons gesproken…Wij feliciteren ook onze ‘’Dare to Create’’ collega’s Tendenz Kapper Honselersdijk met hun crafts artists Award en Ixxi Hairstudio met 3 Awards.

Bekijk hieronder impressies van de kleurtransformatie