Haarvisie pakt goud bij Nederlandse TrendVision Awards!

We hebben weer een nieuwe TrendVision Awards blog special voor jullie. En dit keer met fantastisch nieuws: we hebben namelijk een Golden Award gewonnen tijdens de Nederlandse TrendVision Award 2021! Hoe gaaf is dat?! Niemand minder dan onze Asuman won deze prestigieuze prijs in de categorie Color Specialist. Lees snel verder!

Gold Award in de categorie Color Specialist

31 januari 2022 werden de winnaars van de Nederlandse TrendVision Awards 2021 bekend gemaakt, door Wella Professionals. Natuurlijk ging onze aandacht uit naar de categorieën waarin onze topstylisten waren genomineerd. Maria (former Color Artist of the year), Jarlin en Asuman werden namens Haarvisie vertegenwoordigd tijdens deze NVTA-editie. En ja hoor, we hebben weer een mooie trofee in de wacht gesleept! Asuman heeft met haar creatie de Golden Award gewonnen. Bekijk hieronder de winnende creatie!

Asuman zelf is -natuurlijk- laaiend enthousiast: ‘’YES, wij hebben weer een award gewonnen! En ik zeg bewust ‘wij’, want hoewel de prijs aan mij is uitgereikt, doen we het toch echt samen, als team! We halen het beste uit elkaar naar boven en wij inspireren elkaar iedere dag weer – om zo tot de mooiste creaties te komen. Ik ben dan ook super trots op ons team en ik geniet hier persoonlijk stiekem toch wel heel erg van. Het is gewoon zo mooi om te zien dat hard werken beloond wordt en dat we op deze manier erkenning krijgen voor de passie, kwaliteit en creativiteit die wij in ons werk stoppen. Onwijs dankbaar en vooral trots op deze Golden Award. Natuurlijk ook felicitaties naar de Silver Award winnaar Amber Waasdorp en Bronze Award winnaar Iris van Wonderen. Ook zij halen immers het beste uit mij naar boven door de lat zo hoog te leggen! En tot slot iedereen bedankt voor het stemmen!’’

Stay at the top!

Naast Asuman werden ook onze topstylisten Maria en Jarlin genomineerd voor deze editie van de TrendVision Awards. Maar helaas zijn zij niet in de prijzen gevallen. Althans, dit keer niet. Want award of geen award, onze stylisten blijven zich constant ontwikkelen. En we blijven ons meten met de absolute top binnen de industrie. Zoals in de video (hierboven) te zien is, waren de creaties van Maria en Jarlin absolute eyecatchers van zeer hoog niveau. Dus in onze ogen hadden zij ook zeker een award verdiend, maar helaas waren te andere inzendingen net ietsjes beter. No worries…dit soort events motiveert ons het beste uit onszelf naar boven te blijven halen. Dus ook bij de volgende edities van de NTVA zijn de topstylisten van salon Haarvisie -natuurlijk- weer van de partij.

Show some instalove & stay tuned via @kapsalonhaarvisie!