Haarvisie sleept meerdere TrendVision Award nominaties in de wacht!

We hebben super leuk nieuws in deze TrendVision Awards blog special. En we vallen maar meteen met de deur in huis. Wij zijn namelijk niet 1, niet 2, maar liefst 3 keer genomineerd voor de National TrendVision Awards 2021! Hoe gaaf is dat?! Lees snel verder om meer te weten te komen over onze nominaties!

TrendVision Awards

Wella Professionals organiseert ieder jaar de TrendVision Awards; een prestigieus (zo niet; het meest prestigieuze) kappersevent waar topstylisten en talenten een podium krijgen om hun vaardigheden te showcasen. Hier nemen zij het, met hun creaties, op tegen de allerbeste stylisten en kleurspecialisten van het land. 

Afgelopen jaar werden de awards, wegens covid-19, digitaal uitgereikt. En wegens dat succes – waar onze eigen Maria tot Color Artist of the year werd bekroond – is het event ook dit jaar weer virtueel. Er zijn deze editie 5 categorieën waarin awards worden uitgereikt: Wella Professionals Color Specialist, Wella Professionals Color Artist, Wella Professionals Craft Artist, Sebastian Professional Editorial Look en SEB MAN Men’s hair.

Genomineerde Haarvisionista’s

Afgelopen week werd een groep haarstylisten verrast met een nominatie voor de awards. En ook bij Haarvisie kwam super mooi nieuws binnen. Maria (Color Artist of the year), Jarlin en Asuman (former finalist) werden alle drie gefeliciteerd met hun nominatie voor de TrendVision Awards 2021! Zijn gaan als Semi-Finalisten door in de strijd om de felbegeerde titels en prijzen.

Bekijk hieronder met welke creaties onze Haarvisionista’s hun nominatie hebben verdiend!

What’s next?!

Over de ultieme finale van de TrendVision Awards komt later meer info. Voor nu hebben wij de volgende data in onze agenda’s staan: 

– Dinsdag 16 november Color Specialist
– Dinsdag 7 december Color Artist en Editorial Look

We hebben er alle vertrouwen in dat we wel eens heel verder zouden kunnen komen. Support jij ons ook via socials naar de finale van #ntva2021?! Show some instalove en stay tuned via @kapsalonhaarvisie !