Sebastiaan Dark Oil lijn

Nieuw in ons assortiment! De gehele Sebastian Dark Oil lijn. Sebastian’s nieuwe Dark Oil verzorgingslijn bestaat uit vier producten die voortbouwen op het succes van Dark Oil, een revolutionaire styling oil die de natuurlijke body van het haar behoudt en het haar extra glad maakt.

De nieuwe productlijn bevat nu ook een

  1. Shampoo €25,49
  2. Conditioner €31,49
  3. Masker €35,49
  4. Silkening Fragrant Mist €32,49De Silkening Fragrant Mist verlegt de grenzen van styling door te zorgen voor gladder haar, met een lichtgewicht finish en een onweerstaanbare geur.

Haarverzorgen met  de Dark Oil producten

De nieuwe producten van Dark Oil bieden de voordelen van een olie, zonder het gewicht. Het idee, dat olie verzwaart en het haar er vet uit laat zien is vaak een reden om geen traditionele olie te gebruiken. Dark Oil vervliegt daarentegen binnen enkele seconden en geeft het haar een lichtgewicht, natuurlijk volume en een reflecterende glans. Het maakt het haar niet vet, maar wel glad, handelbaar en pluisvrij. Dark Oil is echt een kwaliteitsproduct voor het haarverzorgen.

DiffusX Technology

Met de introductie van de baanbrekende DiffusX Technology, legt Dark Oil de lat hoger voor de hele beauty-industrie. De dikkere liquid hecht aan het haar voor een preciezere applicatie. De speciale technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling, voedt het haar van binnenuit, strijkt de haarschubben glad, zorgt voor behoud van natuurlijke body en vereenvoudigt het stylen. De vluchtige olie bevat een kostbare mix van natuurlijke oliën: sandelhout- cederhout- en arganolie en een iconische, onweerstaanbare geur.

Meer lezen over haarstyling