Gepersonaliseerd kleurmasker

kapper Rijswijk, kapper Den Haag, haar verven, haren kleuren

Haren kleuren

Bij onze kleur-arrangementen zit altijd een kleurmasker inbegrepen, om de kleur thuis goed te kunnen onderhouden. Wij gaan na het kleuren van je haren nu nog een stap verder door de kleur exact op maat te maken.

Dus een op maat gemaakte behandeling speciaal voor jou!

Een gepersonaliseerde mix van kleur, olie en treatment; omdat elk haar een op maat gemaakt masker kan gebruiken. Het gepersonaliseerde masker bevat geconcentreerde pure ingrediënten dat speciaal op maat gemaakt wordt, met een direct en zichtbaar resultaat.

Haarverzorging

In combinatie met de olie en het verzorgende treatment, wordt jouw haar gelijk voorzien van glans en voelt het heerlijk zacht aan. Na de kleurbehandeling zal de kleurspecialist jouw kleurmasker op maat bereiden op basis van een olie, een treatment en kleurpigment. Nauwkeurig gedoseerd voor de perfecte tint. De drie vloeistoffen zullen transformeren tot een crème-achtig gepersonaliseerd masker.

Je kan het kleurmasker gemakkelijk thuis gebruiken om je haarkleur op te frissen. Alsof je net uit de salon komt! Wil je het kleurmasker los kopen? Dit kan natuurlijk ook! De kosten zijn € 19,95.

Haarstyling

Kijk voor meer inspiratie eens op het Pinterest account van Haarvisie uit Rijswijk.