Kleding trends heren voor de herfst/winter van 2023!

Na de warme zomerdagen en nazomerdagen lijken we nu echt de herfst in te gaan. En daarom is nu het moment om weer eens vooruit te kijken naar de kleding trends voor heren deze herfst en winter. We kunnen de trends samenvatten in twee termen: ‘ingetogen chic’ en ‘alledaags chic’. Wat dit inhoudt lees je in deze blog special, alvast veel leesplezier!

Comfy Classics!

Wat bedoelen we met comfy classics? Draagbare klassiekers, zoals witte overhemden en t-shirts met een goede blazer en een tijdloze jeans. Maak ook eens een statement, bijvoorbeeld met een tas, bril of een logo-gesp. Dit tilt je look naar een hoger niveau.

Jacks en (tussen)jassen

Dan zijn er de jacks en de tussenjassen. De meeste zijn ontworpen met oog voor detail, en daarbij mogen unieke kleuren, patronen en texturen natuurlijk niet ontbreken. Jacks en tussenjassen moeten dit jaar ook echt in je garderobe zitten.

Go Cargo

Dan krijgen we de cargobroeken, die keren weer helemaal terug. Een gave cargobroek is makkelijk te combineren met een effen trui of t-shirt om de look compleet te maken, en bovendien is deze look erg functioneel.

Schipperstruien

We gaan door naar de schipperstruien. Dit is een absolute must have dit najaar. Voor een wat meer zakelijke look kun je gaan voor een kabeltrui, die je combineert met een wit overhemd eronder. Wat je nodig hebt om de minder zakelijke alledaagse look af te maken is gewoon een effen t-shirt of een simpele jeans.

Loose & baggy

Dan krijgen we loose fit jeans en baggy broeken. Die zijn dit najaar ook weer helemaal terug.

Ze zijn heel trendy! En ook wel fijn te weten: slordig is het tegenwoordig echt niet meer. Zeker niet als je het op de juiste manieren combineert. Buiten de broeken zijn er ook loose fit en box fit t-shirts en truien. Oversized truien, oversized t-shirts en oversized hemden; ze zitten heerlijk en staan nog goed ook. Loose fit/baggy kleding biedt meer bewegingsvrijheid en geeft daarbij een nonchalante uitstraling.

Zo zie je, er zit voor iedereen wel iets tussen! Succes met het uitzoeken van je kleding voor dit najaar, en met het zoeken naar jouw eigen unieke stylo :-)

Ps. naast kleding hebben we ook matching kapsels voor de herfst en de winter. Die vind je hier terug ;-)