Het kost geen bakken met geld om cool gekleed te gaan. Gebruik je verstand en creativiteit. En heb lef. Daarmee heb je alle ingrediënten voor een up-to-date en trendy mode look te pakken.

Een statement jack

Bouw je mode look rondom één statement item zoals bv. een stoere jack. Met zo’n jack is je look al helemaal af. Daarbij kun je gewoon een zwart T-shirt en een zwarte broek dragen, Meer heb je niet nodig.

Natuurlijk hoeft je jack niet erg duur te zijn. Er zijn veel modemerken die voor zachte prijzen, interessante items in hun collectie hebben. In de mode gaat om creativiteit en lef.

Prints

Prints worden helemaal trendy dit voorjaar! Geen standaard printjes zoals stippen en strepen, maar exotische prints. Denk aan palmbladeren, exotische bloemen en planten. Deze ontwerpen zijn geïnspireerd op de kunstzinnige handgemaakte kledingstukken uit Afrika en Azië. Houd je van een statement maken? Dan zijn er zelfs hele kledingcombinaties te verkrijgen in dezelfde print. Heb je liever iets meer bescheidenheid? Kies dan voor een exotische polo en combineer deze met een chino en een paar veterschoenen voor een casual look! Voor welk item je ook kiest, deze print geeft elke outfit een zomerse touch!

Sportief, nonchalant en comfortabel

Ook met sportieve, nonchalante en comfortabele (en niet-kostbare) kledingstukken kun je er cool en trendy uitzien. Ook hier gaat het natuurlijk weer erom dat je de juiste dingen met elkaar combineert. Zwart met wit is altijd een winnende combi. Wees niet bang om met grote volumes (en grotere maten) te experimenteren.

Tip: fanny packs zijn hot. Draag zo’n buideltas niet om je heupen maar overdwars over je bovenlijf zoals op deze foto.